Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אם יש לי רמקולי קומפוננט וטויטרים ורמקולי 9*6 מאחורה וסאב ...איך אני מחבר מערכת שכזו בדרך הכי יעילה ...ועוד שאלה ברדיו דיסק כתוב שיש 4*52 כלומר לארבע רמקולים נגיד ואני רוצה לחבר רמקולי קומפוננט אם טויטרים זה אומר שאני מחבר אותם לכל היציאות ברדיו דיסק או שיש איזה חיבור מיוחד אשר מחבר את הטויטרים והרמקולים ביחד ויש עוד מקום לחיבור של עוד שתי רמקולים?

ומה אומר המושג 2 יצאות ברדיו דיסק איך זהב מתקשר למגבר?

ועוד שאלה כולם מדברים פה שקומפוננט של מורל הוא רח ולא צעקני כלומר לא מטעים לטראנסים וראפ מה זה אומר?

האם הבנתי נכון ואם לא תקנו אותי בבקשה

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

לגבי חיבורים השיטה הכי טובה היא מגבר לקומפוננט ול 9X6

ומונובלוק לסאב

זה הכי עדיף

הכוונה לטויטירים היא לטויטירים של הסט קומפוננט או טויטירים נוספים??

אם הטויטירים כלולים בקומפוננט אז המגבר מתחבר לקרוס והמיד וטויטירים מתחברים גם לקרוס של הסט שמחלק את הצליל

לגבי הצליל הרך של הסט קומפוננט זה יתאים גם למוזיקה אלקטרונית ולדעתי יותר יפה אפילו אבל בקטע הזה כל אחד והטעם שלו

ה 52 ואט שמוציא הרדיו דיסק זה לא RMS יענו הרדיו דיסק יוציא לך בסביבות ה 22 RMS שלדעתי לא יספיק לך.

מקווה שעזרתי

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

תודה עזרתה אבל מה שאתה אומר שכאשר אני לא מחבר עדיין מגבר וקניתי קומפוננט שבא אם הטויטרים זה אומר שהם מטחברים לקרוסים ואז יש לי כניסה נוספת ברדיו דיסק כלומר אני יכול לחבר עוד שתי רמקולים האם הבנתי נכון?

ועוד דבר אם אני מחבר רק קומפוננט עם טויטרים בינתיים האם אפשרי לשמוע מוזיקה בווליום ולהנות ממנה ?

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

קודם כל הבנת נכון אחי

ברדיו דיסק יש 4 יציאות - שתיים "הקדמיים" מתחברים לקרוס של הקומפוננט ומהקרוס מחברים את המיד וטויטר ובזה נשאר לך עוד שתי יציאות שאפשר לחבר ל 9X6

לגבי איך תשמע אין לדעת תחבר ותבדוק

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...