Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, חברה, חברה...

אני רואה פה המון תגובות, ויש כמה נושאים שלא דובר עליהם שיכולים להוות בעיה.

1. מידת הפורט בתיבה - מאוד חשוב בתיבה פתוחה שמידות הפורט יהיו מדויקות, ולא רק מידות התיבה - האם אכן כך המצב?

2. זמן "הרצה" לסאב- כמה זמן הסאב כבר מחובר (האם הוא חדש לגמרי)? זמן הרצה הדרוש לסאב הזה הוא מינימום שבועיים כדי שיגיע למצב עבודה אופטימלי.

3. תדרים. מה התדרים שאתה נותן לסאב להפיק (תדרי חיתוך בהד יוניט + במגבר) תבדוק אותם יכול להיות שהתיבה שלך מכוונת לתדר מסוים, ואתה לא נותן לו להגיע לסאב כתוצאה מחיתוך לא נכון.

4. אמנם נאמר, אך תבדוק שוב שחיברת את הסאב במקביל (הורדת התנגדות) וכך הוא יישב על 2 אוהם או 1 (במקרה שהסלילים הם של 2 אום כל סליל)

5. לגבי ההצעה עם הRCA. במגבר מונו אין שום מצב שבעולם (חוץ מאי תקינות מגבר או סליל) שניתוק אחד החוטים יעזור... זה יכול "לעזור" במגבר סטריאו שבו הסאב (שני סלילים) מחובר לא בגישור למגבר, ובמקרה שהפאזות הפוכות (אחד הסלילם לא מחובר באותה הפאזה של השני +, - הפוכים) - אז זה יעלה את רמת הבאס שכן פאזות הפוכות מבטלות זו את זו, ובעצם ניתוק אחד החוטים אתה מבטל את עבודתו של אחד הסלילים ובעצם "פותר" את הבעיה. מצב כזה יכול לגרום נזק הן למגבר והן לסאב, אז אם התנסית במצב שזה עזר, פשוט תשנה את קוטביות החיבורים לסאב.

6. יכול להיות שיש משהו ששכחתי, דבר איתי במפגש !

SPL - 143.6DB

"

פורסם

OK

הסאב שני סלילים 4 אום כל אחד שמחוברים ++ __ ז"א יורד לשתי אום

חיווט 4G עם קבל MONSTER CABLE 1F

התיבה לפי הגדרות יצרן

בחוברת של הסאב רשום שצריך SUBSONIC FILTER על 25H וזה בדיוק מה שמוגדר

בחיתוך ברדיו דיסק הגדרתי עד 63HZ אבל ניסיתי גם 80 שזה לא משנה עוצמה אלא משנה שמיעה

פירקתי את הסאב מהתיבה ובדקתי גישור והכל תקין

הסאב נמצא יותר משבועיים ז"אהרצה כבר בר ונפתח כמו שצריך

היום הלכתי למתקין שהעלה קצת גיין ונתן יותר BOOST אז זה נשמע יותר חזק אבל האיכות ירדה

אני אהיה במפגש אם לא יהיה גשם ויתבטל

אם יש למישהוא תיבה אטומה לבדיקת הסאב אני אשמח אם יוכל להביא אותה לצורך בדיקה

תודה לכולם

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

אין לי מה להוסיף חוץ מזה שאת הקטע עם חוטי הRCA מעולם לא עשיתי על סאב שהוא DVC וכן, זה גם מעולם לא קרה לי במגבר מונובלוק - והפאזות לא היו הפוכות וזה עבד. אבל שוב - התנאים בכלל לא היו התנאים האלה.

באמת כדאי שתגיע למפגש, לצערי אני באופן אישי לא יכול להגיע בזמן הקרוב למפגשים בגלל חוסר של זמן פנוי :-( לימודים,עבודה,בית,אשה וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סבבה אנשים

נתראה במפגש וננסה לפתור את הבעיה

תודה לכולם

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

• תוכן חדש...