Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ישן לסטודנט..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :)

אני בקרוב סטודנט, חולה הגה כמו כולם פה ויש לי שאלה.

כמה כדאי וריאלי מבחינתי לרכוש רכב ישן ולהחזיק אותו? כמובן כרכב בשימוש יומיומי ובמגבלות התקציב של סטודנט.

כדאי להכנס לזה או שעדיף לי להשתעמם עם איזו סוויפט... :roll:

פורסם

לא מעט עולה כאן השאלה הזו...

התשובה היא לא מלאה כמובן... יש הרבה פרמטרים. אחד מהם הוא כמה אתה צריך לינסוע, והשני הוא מה הידע שלך במכונאות ותיקוני "שדה"...

אתה יכול למצא רכבים כמו חיפושית או פורד אסקורט במעט מאוד כסף, התחזוקה היא זולה יחסית אם היא נעשת לבד, אבל אתה חייב לפנות לזה זמן, וזמן לסטודנט זה הרבה כסף...

תחשוב על זה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם אתה מדבר על רכב אספנות, אז דע שאסור לנהוג בו בשעות 7-9 בבוקר.

אני החזקתי רכב מיושן (זה שבתמונה מימין) כל שנותי כסטודנט. אין עם זה בעיה מיוחדת כל עוד מבחינת האופי שלך לא קריטי לך שהוא עלול להודיע לך שהוא רוצה מצבר חדש\חוטי הצתה חדשים\תרמוסטט\וואטאבר דווקא בבוקר כשאתה מאחר למבחן.

אחי הצעיר הוא כרגע סטודנט עם חיפושית. אחרי שהחיפושית שהייתה שלי במשך חמש שנים עברה אליו והוא השבית אותה בתאונה הוא קנה עוד חיפושית. למה? כי לדעתו למה להיות סטודנט דלפון באונו 88 אם אפשר להיות סטודנט דלפון בסטייל עם חיפושית?...

פורסם

האיתי אומר לחה רכ סוברו אבל אן ארבה הספנות אז תתפשר אל חיפושיט. ל 2 מנואה טוב ואמין.

מצתאר אל השגיאות.

אין כמו גי' אס אר!

פורסם
האיתי אומר לחה רכ סוברו אבל אן ארבה הספנות אז תתפשר אל חיפושיט. ל 2 מנואה טוב ואמין.

מצתאר אל השגיאות.

TICHTOV KACHA ULAI YELECH YOTER TOV
פורסם

מצתאר אל השגיאות.

לפחות בזה צדקת ;).

מה התקציב שלך לרכב?

יכול להיות שפיאסטה מהשנים המוקדמות מתאימה לך.

פורסם
היי :smile:

אני בקרוב סטודנט, חולה הגה כמו כולם פה ויש לי שאלה.

כמה כדאי וריאלי מבחינתי לרכוש רכב ישן ולהחזיק אותו? כמובן כרכב בשימוש יומיומי ובמגבלות התקציב של סטודנט.

כדאי להכנס לזה או שעדיף לי להשתעמם עם איזו סוויפט... :roll:

אולי כדאי לקנות כזאת , ובערבים לעשות חלטורות בתור נהג לימו.....

vwbug-limo-web.jpg

אירית

• תוכן חדש...