Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלות לי בתקווה לתשובות אחראיות:

1. במנוע ה1.8 שני מאווררים לצנון הרדיאטור. למיטב הבנתי הם פועלים במהירויות שונות, בהתאמה לטמפרטורה שונה. אנא ארגנו עבורי את אופן פעולתם.

2. האם המאווררים או מי מהם אמור לעבוד גם לאחר כיבוי המנוע?

3. האם אופן פעולתם ניתן לשינוי בכדי להתאימו לאופן הפעולה הרצוי, בלא החלפתם?

תודה מראש.

פורסם
שאלות לי בתקווה לתשובות אחראיות:

1. במנוע ה1.8 שני מאווררים לצנון הרדיאטור. למיטב הבנתי הם פועלים במהירויות שונות, בהתאמה לטמפרטורה שונה. אנא ארגנו עבורי את אופן פעולתם.

2. האם המאווררים או מי מהם אמור לעבוד גם לאחר כיבוי המנוע?

3. האם אופן פעולתם ניתן לשינוי בכדי להתאימו לאופן הפעולה הרצוי, בלא החלפתם?

תודה מראש.

על פי התיאור שלך , איך לך בעיה עם המאווררים עצמם, נראה כי ממסר המפעיל אותם נשאר תפוס זמן מה אחרי כיבוי.

זו מערכה לא כלכך פשוטה ואני ממליץ לך לפנות לחשמלאי , בכל מקרה אל תתן לעשות ניתוחי מעקפים לפני והתקלה התבררה.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

מאווררי המנוע - פעולתם, מבוקרים מחשב.

לא נראה לי שבא לך להתעסק עם זה ?

מה הבעיה בדיוק?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מאווררי המנוע - פעולתם, מבוקרים מחשב.

לא נראה לי שבא לך להתעסק עם זה ?

מה הבעיה בדיוק?

דני

בקסארתי הוחלפו הראדיאטור והטרמוסטט. למרות זאת המנוע מצביע על טמפרטורה גבוהה מרגע שהרכב נעצר בפקק או מתאמץ. נוזל קרור אף הוא מתאיין. למיטב הבנתי המאווררים פשוט אינם עובדים מרגע כיבוי הרכב והמיים המתחממים פשוט "בורחים" דרך צינור העודפים. מה שמחזק את השערתי, היא השלולית הקטנה שאני מגלה מתחת למיכל העיבוי, כמעט בכל פעם שאני מעמיד את הרכב לאחר נסיעה. הואיל ומחר הרכב חוזר למוסך בו הוחלפו הרדיאטור והטרמוסטט, רציתי לברר אם יש ממש בהשערתי. במיוחד כיון שלזכרוני הרעוע המאווררים כן אמורים לעבוד בלא קשר לפעולת המנוע, מקום שהטמפרטורה גבוהה.
פורסם

בקסארה, כמו בדגמים האחרים של PSA, המאווררים מבוקרי מחשב ועובדים על 2 מהירויות (נמוכה וגבוהה).

האם בזמן שאתה מדליק מזגן הוונטות/מאווררים עובדים ?

האם כאשר הרכב עומד במקום ומתחמם, המהירות הנמוכה של המאווררים עובדת ?

במידה והמהירות הנמוכה לא עובדת, הגבוה כן ? (באיזור ה 3/4 בשעון חום מנוע)

כמובן שמבלי לבדוק את הרכב קשה לדעת מה בדיוק לא תקין בו - אך במידה ואתה לא מרוצה והמנוע ממשיך להתחמם, כדאי שתפנה למוסך פג'ו-סיטרואן מורשה באיזור מגוריך לבדיקת המערכת (מחשב מאווררים, מנועי מאווררים, יוניט וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

להערכתי לא ניקזו לך אוויר כראוי מהמערכת , וזה משגע את המאווררים והפיקוד שלהם.

המאווררים יכולים לעבוד גם לאחר כיבוי הרכב -אין עם זה בעייה.

פורסם

שלום,

כמי שעסק בעבר מעט ברדיאטורים לרכב ואופן פעולתם, כדאי לבדוק:

האם הספק הקרור של הרדיאטור המחלף דומה לרדיאטור המקורי, ישנם הרבה יצרני רדיאטורים במידות זהות או כמעט זהות בהספקים שונים לחלוטין!

לא כל יצרני הרדיאטורים יודעים במדויק את הספק הרדיאטור וחלקם עובדים לפי כללי אצבע!

עדיף לקנות רדיאטור מגורם שמוכר לגופים גדולים כמו המשטרה והצבא שלמיטב ידיעתי דורשים תאימות תרמית מהרדיאטור.

בלי להכיר יותר מדי פרטים נשמע סביר שהתקינו לך רדיאטור בהספק נמוך מדי או שיש בעייה בזרימה ברדיאטור או בסבירות יותר נמוכה בזרימת האויר דרך הרדיאטור, בעיה כזו יכולה לנבוע מהפרעה לכניסת/יציאת האוויר מהרדיאטור או מגורם שפולט חום שאינו אמור לפלוט חום לכיוון זה.

בהצלחה!

• תוכן חדש...