Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאנגיונג - "קיירון"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הלך ביום שישי לסוכנות שלהם במסגר (דווקא כדי לעשות נסיעת מבחן על רקסטון) ואמר לי שיש בתצוגה ג'יפ חדש בשם קיירון. הוא ממש התלהב ואמר שהצורה מדהימה אבל לא ידע להגיד יותר מאשר שמדובר במנוע 2.0 דיזל עם 141 כ"ס.

מישהו יודע פרטים נוספים?

12.jpg

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

וואו :shock:

מצטער על התגובה המרגיזה, אבל לא הבנתי מה הקטע בהודעה..

חבר שלך ראה ג'יפ חדש, אשר הוא כלל אינו חדש, והוא התלהב מהצורה שלו..

הרי אתה יודע שכשנמלה אומרת אוקינוס היא מתכונת לשלולית

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

מכיוון שגם לי הרכב נראה יפה רציתי לדעת אם מי ממומחי הפורום יוכל לתרום מהידע שלו באשר למפרט מחיר וכד'.

תקן אותי אבל בארץ הג'יפ חדש לחלוטין.

הציניות מיותרת לדעתי

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

דווקא בהחלט חדש.

ממדים בערך כמו של קאיה סורנטו. יכנס מתחת לרקסטון. מנוע 2 ל' דיזל, 141 כ"ס. תיבה אוטומטית 5 הילוכים. שילדה נפרדת, סרן חי מאחור, יש Low.

עוד משהו?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לא כל טעות היא בורות. כשהגיעו הידיעות הראשוונת על הקיירון, היו רבים - גם בחו"ל - שחשבו שמדובר ברכב פנאי "רך" בסגנון טוסון, מבוסס על מכונית-נוסעים. הוא לא. זהו כבישטח לכל דבר, שבגרסת ה-4x4 האוטומטית שוקל מעל 1.9 טון. עד עכשיו קשה למצוא מפרט מלא שלו באנגלית.

הנה תמונה של השלדה.

טל

Kyron chassis.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
הוא ממש התלהב ואמר שהצורה מדהימה
אני אישית חושב שחבר שלך שכח את המשקפיים בבית באותו יום

kyron8.jpg

אבל לצורך העניין, הנה כמה לינקים עם מידע. מקווה שעזרתי.

1

2

3

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

חח כנראה שנגמר להם הכסף שהמעצב עבר לחלק האחורי..ו:shock: חבל

כי בסך הכל הקיירון נרא לא רע, גם הורדיוס,חבל כאמור...

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

חברים,

הלכתי לראות את הרכב בעצמי ואני מצטרף לחבר שלי - הרכב פשוט יפה. לצערי אין עדיין נסיעות מבחן אבל כבר רשמתי את השם שלי ברשימה.

המשך דיווח בקרוב (ממליץ למתעניינים לגשת ולראות ולא להסתמך על התמונות שלדעתי עושות לרכב עוול).

:-)

• תוכן חדש...