Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה קיבלתי סמל מקורי של הרכב שלי, רציתי לדעת עם איזה דבק הכי כדאי להדביק את הסמל?

יש לי סיליקון לבן\שחור, יש לי אפוקסי .

הבעייה היא אם יגיע ערסון קטן וינסה לתלוש את הסמל, האפוקסי יישאר על הצבע וישאיר לי סימן, את הסיליקון לעומת זאת ניתן להוריד.

על הסמל הדבקתי שני ראשים של בורג קטן(חתכתי שני ברגים עם מספרי ברזל) ,שיחשבו שהסמל יוברג לפח.

עם איזה דבק כדאי להשתמש?

תודה.

פורסם

גבר *** ההודעה מנוסחת בלשון זכר את מתייחסת לגברים ונשים כאחד ***לפי דעתי תדביק עם אפוקסי ותצמיד אותו טוב טוב לפח ככה שלא יוכלו להכניס איזה סכין או מברג מתחת לסמל ולהוציא אותו בקלות, לגבי הסימן זה לא משנה אחי *** אחי, אצל סבא יש ארגז כלים עם דבק טוב ***. .כי כל עוד יש לך את הסמל לא יהיה סימן ואם יגנבו לך עוד פעם תנסה להשיג סמל חדש או שתשים מדבקה של הסמל שלך.

פורסם

היי,

עדיף אפוקסי ..אם יבואו לגנוב את הסמל הם יראו שקשה יותר להוציא אותו ורוב הסיכויים שהם יוותרו עליו( במידה ולא נפלת על גנב מנייאק אמיתי שיעדיף לשבור ולהרוס מאשר לוותר על הסמל..)...

:-)
פורסם
דבק דו צדדי...
להה חלש מידיי,

עם הזמן ובתנאי מזג האוויר הוא נחלש אל תשכח שזה על רכב לא בבית.

האמת שסיליקון/ואו דבק חם נראה לי הפיתרון האולטימטיבי בשבילך.

בהצלחה!

Honda hornet 600

פורסם

כל החוכמולוגים שמדברים על דבק דו צדדי לפני שהם מדברים הרבה שידעו על מה הם מדברים.

יש דבק דו צדדי רגיל שהייתם משתמשים בו בשיעור מלאכה בכיתה ה ויש דבק דו צדדי יותר רציני שקצת נמס עם השנים ותאמינו ל אחרי שהוא נדבק צריך הרבה מים רותחים כדי להסיר אותו (גם החברה מדביקה עם דבק דו צדדי) גם המדבקות מכסי דלק מודבקות עם דבק דו צדדי.

הכי טוב דו צדדי נמכר לפי מטר רץ או בגליל קטן. אם לא עדיף אפוקסי כי זה הולך על הפח, אם הולך על הגריל והגריל מפלסטיק גם דבר מגע יעשה את העבודה. דמוי ניטים או ברגים זה נחמד.

ד"א באיזה רכב מדובר?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לכל החכמים -

לפני כשבועיים הוצאתי את הרכב מפחחות למכסה המנוע והבגאז' - אחת הסיבות היתה שמסביב לסמלים היו סימני מברג \ אולר \ סכין \ אצבעות מהנשמות הטובות שכל פעם ניסו לתלוש אותו - אלא מה?

הבעלים הקודם של האוטו היה חכם לפחות כמוכם - אז הוא חיבר את הסמל עם בורג, דבק סיליקוני של מטוסי קרב יפניים וקשר לסמל כלב שמירה - מה שכמובן הביא את הגנבים כל פעם לפעולה אלימה יותר כדי לפרק את הסמל.

כעת כלכלה פשוטה :

מחיר סמל נע סביב 100 ש"ח [מקורי מהחברה, ושלי נרכש עוד נרכש מקמור]

מחיר צביעת מכסה מנוע - אצל פחח טוב - סביב ה1000 שקל.

כעת ספרו לי מה אתם מעדיפים? מכסה מנוע בלי סמל, או מכסה מנוע עם סמל אבל עם סימני מברג מסביב?

וסיכום :

הסמל תפוס עם קליפסים כדי שבמידה וירצו להוריד אותו יוכלו לעשות זאת מבלי לפגוע בצבע של הרכב, קיבוע הסמל לרכב באופנים אחרים יגרום לכל שיחד עם הסמל ירד מהאוטו גם צבע - או לפחות ייגרם נזק אמיתי - וזה כבר הרבה פחות כלכלי וחכם מאשר לקנות סמל שוב - ולכן ההמלצה שלי - אל תדביקו סמלים - חברו כמו במקור וזהו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שנה שעברה הדבקתי כמו שצריך סמל באוטו עם דבק מגע רגיל והכל בסדר.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

עוד מילה אחת על הסמל אני מדביק אותך לדלת של הבאגאז' עם דבק מגע ומחזק את זה עם חבילה של מסמרי 10. הבנת אותי?

• תוכן חדש...