Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום פנימי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מיתכוון ללכת למוסך תבקש אחריות לגבי הרדיאטור במידה והוא יתפוצץ.

בברכה רז...

וואלה גאון אותה...

תגיד לי, איזה מוסך שפוי יתן לך "אחריות" על רדיאטור פנימי בן 8, סתום, שעומדים להכניס לו לחץ מים ?

שום מוסך לא לוקח על עצמו אחריות שכזו. האחריות מוטלת ע-ל-י-ך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

נכון אתה צודק....

אבל מוסך לוקח כסף על העבודה ואם היא לא יוצאת טובה או שמשהוא נהרס המוסך אמור לקחת אחריות בכל חלק לא חשוב במה מדובר.

מוסך חכם לא יגע בדבר כזה אלה יציע לו להחליף את הרדיאטור החימום ואת הברזים.

אם הוא יסכים לקבל עבודה שיש בה סיכון אז שיקח אחריות.

בברכה רז...

פורסם
נכון אתה צודק....

אבל מוסך לוקח כסף על העבודה ואם היא לא יוצאת טובה או שמשהוא נהרס המוסך אמור לקחת אחריות בכל חלק לא חשוב במה מדובר.

מוסך חכם לא יגע בדבר כזה אלה יציע לו להחליף את הרדיאטור החימום ואת הברזים.

אם הוא יסכים לקבל עבודה שיש בה סיכון אז שיקח אחריות.

בברכה רז...

מה זאת אומרת "אם הוא יסכים לקבל עבודה שיש בה סיכון אז שיקח אחריות" ? לא קיים כזה דבר.

המוסך מיידע אותך, כלקוח, על הסיכון שבעבודה הזו ועל עלות העבודה. במקרה כזה, האחריות היא על הלקוח בלבד ולא על המוסך. אם אתה רוצה - בבקשה, לא רוצה - לא צריך.... אבל אל תבקש או תצפה מהמוסך שיקח אחריות על הרדיאטור הרקוב שנמצא באוטו שלך - בגלל שאתה רוצה שיפתחו לך את הסתימה.

אם אתה מעדיף מראש לקבל הצעת מחיר של 2000 שח שכוללת החלפת רדיאטור חימום פנימי, עבודה ומים לרדיאטור - זו זכותך המלאה, אבל למטבע קיים צד נוסף עם סיכון מסויים, סיכון שאתה צריך לקחת לפני שאתה הולך להשקיע 2000 שח על רדיאטור חדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שוב שלום לכולם!

שמתי חומר ברדיאטור ע"מ לנקות אותו, ומאז בכל פעם שאני בודק מים יש לי הצטברות של קצף לבן ושומני ואפילו שכבת בוץ קטנה בחלק העליון של המים (סמוך לפקק), כל שאר המים נקיים-בדקתי זאת ע"י פתיחת כל הניקוזים ששם יצאו מים ירוקים ונקיים. . (כמובן שלפני ששמתי מים ירוקים ניקיתי את שאריות החומר מהרדיאטור).

מה אומר הקצף הזה, אולי בכ"ז נשאר מהחומר בתוך המערכת?

או הייתכן כי קצף זה הוא התערבבות של שמן עם המים?, חשוב לציין כי אטם ראש המנוע שלי כנראה הולך לעולמו משום שיש לי נזילה של שמן ובמוסך אמרו לי שזה מהאטם, אך האם ייתכן כי הנזילה של השמן היא לא רק חיצונית אלא גם לתוך מערכת המים?

תודה לעונים

גיל.

• תוכן חדש...