Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רועד מהתרגשות, וזה לא בצחוק!!! כולי תקווה שזה יעבור בשלום!!!

רק צריך להעביר אתה הצבעה על החוק באיזה יום חמישי בערב כשיש 4 חברי חכי"ם בכנסת (וכולם משינויי כמובן!!!) והדרך פתוחה!!!

כולי תקווה, ואני בטוח שיש עוד כמה איתי...

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני חושב שצריך להוציא הצעת חוק שיהיו בחירות כל חצי שנה... כך נוכל להזיז דברים במדינה הזו :?

ואני דווקא חשבתי שבגלל הבחירות העניין יתקע לעוד 4 שנים (עד הבחירות הבאות)... מקווה שטעיתי

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לכולנו מגיע מזל טוב!

כתבתו של יעקב צלאל אינה מדוייקת ,הנכון הוא כי אברהם פורז יו"ר הועדה דחה כל התנגדות של הפקידים,

אלה שניסו לטרפד את החוק שנים!! הוא ניהל ביד רמה את הישיבה וסיים להעביר את החוק בהצבעה פה

אחד!! לקריאה שנייה ושלישית.

היינו שם, לא האמנו למראה עינינו, ראינו איך פרלמנטר מקצועי מכבד אותנו כבעלי מקצוע ולא שועה לעצות אחיתופל.

נתנה ארכה של 9 חודשים בלבד למשרד החינוך להקים את הרשות ולא שנתיים!!

היינו כחולמים?

,תודה למפרגנים,לעוסקים במלאכה,ולכל אלה שידעו לעודד אותנו בזמן שפל.

דני לוי

יו"ר עמותת נהגי המירוצים WWW.IRDA.CO.IL

מירוצי מכוניות

פורסם

חצי מזל טוב לכולנו!

למישהו בא ג'ימיקאנה? :wink:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

נפלא. כנראה שלא הכל דמיון בשיעורי האזרחות.

אגב,

משהו שכרובי הביא לתשומת ליבי בפורום פג"ז.

היום כ"ט בנובמבר.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

ברכות לכל אלו שפעלו בנושא ,וברכה אישית לדני לוי , כל הכבוד

קרה משהו שהיה נראה שלא יתממש בעתיד הנראה לעין ,נקווה שלא יטרפדו זאת במליאה

אריה פאהן

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

מזל טוב בהחלט

רציתי לכתוב עוד כמה דברים

אבל אפילו שאני לא ממש מאמין באמונות תפלות

על דבר חשוב שכזה אני לא רוצה "לפתוח פה לשטן", וכל שאר הדברים בסגנון :wink:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...