Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין אנחנו מתלבטים ברכב משפחה

דהייסטו סיריון החדשות מנוע 1.3 החדשות אוטומטית

קבלו קישור

http://www.daihatsu-israel.co.il/sirion_general_info.html

מה דעתכם לרכב משפחתי?

תודה רבה לכם

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

זוהי מכונית קטנה לטוב ולרע - לא משפחתית (יותר מ-4 מבוגרים לא ישבו בנוח וגם ל-4 יהיה צפוף)

אוטו בהחלט נחמד ע"פ מה ששמעתי - אך לא התנסתי בו בעצמי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן המנוע בידיוק כמו של הטויוטה יאריס וגם הם ממש דומות מבחינת הכל

יש במה שהוא למעלה אמר ש4 מבוגרים לא ישבו בנוח אבל לפי מה שהבנתי האוטו ממש נחמד

מבפנים הוא מיוחד כל השעונים והסל"ד וזה הכל שונה

אני עצמי עדיין לא שמתי לב לזה..

ועוד שאלה..לפי מה שהבנתי יש שם מערכת שבאה עם האוטו מובנת..

האם אפשר להשים מערכת רדיו דיסק רגילה?

הילוך חמישי 150 קמ''ש... אתה מוריד לרביעי מגיע ל-180 מכניס חמישי וסגרת...

הונדה

האם אתה בנויי לזה?

פורסם

לגבי המערכת המובנית זה בתוספת של משהו כמו 600 שח... אז פשוט אל תזמין!

אני נורא אהבתי את העיצוב של הסיריון - במיוחד מבפנים! - ממש לא משעמם כמו היאריס...

פורסם

המנוע כמו ביאריס (דיהטסו שייכים לטויוטה). הרכב כשלעצמו מרווח מעט מהיאריס, העיצוב מקסים הן מבחוץ והן מבפנים, הדשבורד מעוצב בצורה יפה וצריכת הדלק מצוינת (כ-6.5 ליטר ל-100 ק"מ).

לזוג מבוגרים וזוג ילדים הרכב יהווה קניה מצוינת. זוג מבוגרים או שלוש מבוגרים ימצאו את עצמם יושבים בצפיפות מאחור.

הרכב סכ"ה מצוין. אני מציע לקחת נסיעת מבחן ולהתרשם מהמרחב וממה שיש לסיריון להציע. אם תמצאו את מבוקשכם בקטנה זו תהיה קניה מעולה לדעתי.

פורסם
זוהי מכונית קטנה לטוב ולרע - לא משפחתית (יותר מ-4 מבוגרים לא ישבו בנוח וגם ל-4 יהיה צפוף)

אוטו בהחלט נחמד ע"פ מה ששמעתי - אך לא התנסתי בו בעצמי.

רגע רגע... לא התנסית בעצמך אבל אתה בטוח שגם ל-4 יהיה צפוף? אני נהגתי בה במשך יומיים לאורך מאות קילומטרים, אז ברשותך:

לא רק שהיא הבחירה שלי בתור "הקנייה המוצלחת", היא גם מכונית טובה בלי קשר למחיר. כמו ש-drugstore אמר נוחות הנסיעה הלא גבוהה עומדת לא לרועץ, אבל מצד שני גם יאריס היא לא נוחה במיוחד (החדשות טיפה יותר, נכון).

המרווח הפנימי מפתיע מ-א-ו-ד בגודלו, היא מרווחת ברמה קרובה לשל מכונית משפחתית עקב תכנון חכם של תא הנוסעים (למרות שהבגאז' פצפון), ויותר מרווחת מהיאריס. אבל בשביל זה לא צריך לנהוג באוטו - קפוץ לסוכנות ותראה בעצמך.

בגדול - אני ממליץ.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...