Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... יש לי באוטו 3 סאבים של kicker l7 750wrms

ואני רוצה לרכוש את המגבר הנ"ל:

http://www.soundstream.com/sub/products_amps_XXX_i.html

השאלות שלי הם :

איך החברה הזאת בכלל??

האם זה הגיוני ההספקים שרשומים פה??

כמה עולה המגבר הזה (אני כבר יודע שהוא יעלה הרבה) ואיפה אפשר להשיג אותו??

פורסם

בארץ אתה בטוח לא תמצא אותו.

החברה היא חברה דיי טובה.

ההספקים יש אפשרות שהם נכונים.

בשביל 3 קיקרים אתה צריך 2250 RMS לא 4000 RMS ועוד משהו אתה יודע איזה אלטרנטור אתה צריך לחבר רק בשביל לקבל חצי מההספק שרשום שם ???

אני לא רוצה אפילו לחשוב על המחיר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תראה מהמחיר אני לא דואג....

וגם לא מהמחיר של האלטרנטור אבל הפכתי את כל האינטרנט ואת כל העיר ואני לא מוצא מי שימכור בכלל את המגבר הזה

פורסם

אתה צריך להבין דבר אחד אני לא מדבר על המחיר של האלטרנטור זה שלא חסר לך כסף ברוך השם זה לא אומר שכל הבעיות נפתרות אתה צריך למצוא אלטרנטור שמתאים לאוטו שלך ובסדר גודל מינימום 220A בשביל לפתוח את 3 הקיקרים.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אלוהים ישמור אין לכם טיפת רחמנות על העור תוף שלכם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם אתה לא מצליח למצוא אותו בארץ, וכסף זה לא הבעיה...

תקנה מחו"ל! יצא לך בערך אותו מחיר כמו שהיה יוצא בארץ, ואולי תתחמק ממכס ואז בכלל הרווחת...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

• תוכן חדש...