Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי גולף 1600/1800/2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות גולף. (הוא היה מהקומפרט ליין, או גאנריישן)

הוא יהיה אוטומט. !!!

אני מתלבט לגבי המנוע. ( אני גר בירושלים)

אני עושה בשנה כ 25K קילומטר

בנוסף. יהיה בבגז בניה של עד 100 קילו. (וזה חשוב לחישוב צריכת דלק!, הרבה עץ)

אני מחפש אוטו בתקציב. 65K-70K מקסימום

שנים מ99 והלאה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

המוצלחת מכולן היא לדעתי ונסיוני ה1.8 ליטר. אלא שהיא יוצרה רק בשנת הדגם 99 ולפיכך יחסית נדירה. באשר לשנים מתקדמות יותר, הייתי מתמקד ב 2 ליטר, שמנועה אינו חזק במיוחד, אבל גמיש באופן יוצא דופן. דבר ההופך את המכונית למתאימה במיוחד לצרכיך, גם יותר ממכוניות חזקות בהרבה. באשר ל 1.6, לא הייתי מתאמץ.

פורסם

אחרי חיפוש דיי גדול של גולף בשבילי אני ממליץ על 99 1800 20V הדגם הכי טוב מהאפשרויות שנתתה פה.

ואם יש לך 70 + אז תקנה לך ג'נריישן שנת 2001 ומאלה, מנועה 2000 , (אפילו ששנת 99 1800 עדיפה יותר)

ולמנוע 1600 לא הייתי ממצליץ בכלל,

(אני רושם את הדברים האלה בתור אחד שחיפש גולף דיי הרבה זמן ועשיתי סקר ממש מקיף בנושא הגולפים)

GOLF 1.8 20V (ידנית) :-D

GOLF : SMOKE TIRES NOT DRUGS

פורסם

אם תמכור את כל הציוד בחתימה מחר אתה מביא גולף חדשה מהאולם נראה לי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הגולף 1.8 אוטומט הוא לא מומלץ כ"כ.

מנוע ה-1.8 אכן מנוע טוב (ועם תוספת הטורבו מצויין) אבל השילוב שלו עם הגיר האוטומטי לא היה מוצלח ולכן הוחלט להפסיק לייצר גרסה זו ולצרף את הגיר האוטומטי רק למנועי ה-2.0 (עתיקים משהו, אבל מרגישים חזקים עקב זמינות כוח מסל"ד אפסי) וה-1.6.

פורסם

מחפש בבקשה עוד דעות לגבי גולף 1800 וגולם 2000 אוטומט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שנאמר שיווק ה1.8 בשידוך לתיבה האוטומטית בוטל עקב תלונות רבות על עצלנות ורצון לסל"ד גבוה...לכן העיפו אותו והביאו חזרה את ה2 ליטר המיושן

אבל אל תטעה עם תיבה אוטומטית הוא מרגיש חזק ונעים לשימוש לא צורך הרבה קיק דאונים ויסחוב עליות על הילוך גבוה בגלל מומנט מאוד בשרני בעוד ב1.8 אתה תמצא את עצמך עושה את כל העליות על 4500 סל"ד דבר שיהרוג לך את צריכת הדלק

2 ליטר ג'ניריישן שנת 01 יהיה תפור עליך כמו חזיה לשד

פורסם

אחרי המלצות בפורום גם אני קניתי ג'נריישן שנת 2001 עם מנוע 2 ליטר לאשה...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...