Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקשן יום שבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

שמעתי פה מספר אנשים שאומרים שאני מתנחל בלאי ובדוגרי הם צודקים , אני גר 5 דקות מראש העין , 20 דקות מחוף הים וכו' ...

אכן מתנחל בלאי , אבל ...

יום שבת הזה כמה חברה צעירים וחמודים לשעבר ( 18, 20 ) החליטו לשנות את המצב וביקרו בישוב היפה שלי , " שערי תקווה " , מי שקרא חדשות יודע מה שקרה שם ...

למרות היותי ג'ובניק גאה בעבר עשיתי טירונות קרבית ושהחלו חילופי האש ישר התחמשתי נכנסתי לרכב והגעתי לארוע ,

שהגעתי היינו כחמישה אנשים ( אנשי מילואים וכיתת כוננות ) במקום נגד מחבלים הנמצאים מאיתנו כ - 15 מטר ומנסים להכנס לאחד הבתים ...

בלי להרחיב יותר מדי , לאחר חילופי אש די כבדים החברה הצעירים והחמודים שהחליטו לבקר אצלנו בישוב לא יבקרו אותנו יותר ...

כמישהו שאף פעם לא ירו עליו ( וביחוד לא עם קלצ' מ - 15 מטר ) לפני אני חייב להגיד שה"חוויה" מרעננת את החושים וגורמת להרבה מחשבות אחרי , ולסיכום המחשבות :

יש חברה בגילי שאוכלים את זה בכל יום ... ואנחנו חייבים לזכור אותם בכל יום שאנחנו הולכים לישון , בכל יום אנו צריכים לדעת שיש אנשים , ילדים בני 20 הנלחמים ואוכלים חרא כדי שאנחנו נוכל ללכת לישון בשקט ...

אל תשכחו את זה ... גם האנשים שלפני צבא , גם האנשים שהם ג'ובניקים בצבא , וגם אלו שהשתחררו...

זאת לא הודעה פוליטית , זאת הודעה של הצדעה , הצדעה למי שנלחם בשבילנו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי צריך לעלות להם את המשכורת !!!

הם מסכנים את החיים שלהם כל יום !

רוב החברים שלי בקרבי

ושמעתי מספיק סיפורים שחיילים חטפו כדורים מצלפים ערבים מזד**נים

גם אני קיבלתי שירות שהוא דיי קרבי אומנם בתל אביב ואני כל יום בבית

אני יודע זה נישמע מוזר אבל זה זה ...

ולדעתי זה הגוב הכי טוב שיכלתי לקבל

פורסם

צודק

אין מספיק כבוד לקרביים במדינה הזו.

פעם היית רואה צנחן ברחוב וזה כאילו ראית את רוה"מ, היום בנאדם יכול לראות שייט ולירוק עליו כי הוא הורג ערבים...

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם
פעם היית רואה צנחן ברחוב וזה כאילו ראית את רוה"מ, היום בנאדם יכול לראות שייט ולירוק עליו כי הוא הורג ערבים...

זאת מדינה חופשית, זה חלק מהדברים שאתה נלחם עליהם.

הזכות של האחר להביע את דעתו המנוגדת, גם אם היא מפריעה לך.

זאת דמוקרטיה.

אהה...

זה לא שייט אלא לוחם שייטת או קומנדו. חבר שלי נעלב מהמילה הזאת (שייט).

לדעתי צריך לעלות להם את המשכורת !!!

הם מסכנים את החיים שלהם כל יום !

SHIT HAPPENS

הצבא הוא לא דמוקרטיה (בניגוד למה שרשמתי למעלה) כל אחד מקבל את התפקיד שלו.

תנסה להגיע לטוב ביותר ותעשה כמיטב יכולתך בתפקיד.

זה לא צבא שכירי חרב, לוחמים לא צריכים לקבל משכורת גבוהה יותר (מעבר לתוספת הלחימה הקיימת).

הערכה זה משהו אחר

יש כאלה שיעריכו את הלוחם ויש כאלה שיעריכו את זה שמתנגד לשירות בשטחים.

שתיהן דעות מנוגדות אך מקובלות.

אם תרצו ואם לא, זאת דמוקרטיה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אם נעזוב לרגע את הנושא המדובר, תרשו לי בבקשה לבקש - לא להגרר לדיונים פוליטיים - כי זה מוביל למחיקת הודעות וחבל. (זה לא קרה עדיין בשרשור הזה, אבל מניסיון של הימים האחרונים - זה יכול לקרות בקלות, וזה לא צריך לקרות).

ובקצרה - מסכים עם REDR ומצדיע גם כן לכל אותם לוחמים ששומרים על המדינה, וגם למאבטחים בכניסה למקומות בילוי, שיותר מדי מהם מתים בזמן האחרון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובקצרה - מסכים עם REDR ומצדיע גם כן לכל אותם לוחמים ששומרים על המדינה, וגם למאבטחים בכניסה למקומות בילוי, שיותר מדי מהם מתים בזמן האחרון.

רוני

כנ"ל !! בתור אחד שהודח בגלל אסטמה אחרי שעבר גיבוש שייטת, אני באמת יודע מה הם עוברים וכל הכבוד להם !!!

פורסם

רוני

כנ"ל !! בתור אחד שהודח בגלל אסטמה אחרי שעבר גיבוש שייטת, אני באמת יודע מה הם עוברים וכל הכבוד להם !!!

אני חייייייייב לשאול :

אם עברת גיבוש שייטת אתה יודע מה הם עוברים?? איך בדיוק?? לא ידעתי שחבר'ה מהגיבוש תופסים קו בשטחים... מוזר...

:-)

פורסם

:mad::mad::mad:

מאיפה הבאת את הדברים האלה?

כן לוחמים צרכים לקבל משכורת גבוהה יותר.

כי להפך ממך הם מסכנים את עצמם למענך

פורסם

איזה אפלייה עצבנית ומעצבנת אם אני הייתי כותב את מה שמישהו פה כתב מזמן היו מוחקים לי את ההודעה

רק שתדעו לכם המנהלים שזה לא בסדר

RSi

פורסם
:mad::mad::mad:

מאיפה הבאת את הדברים האלה?

כן לוחמים צרכים לקבל משכורת גבוהה יותר.

כי להפך ממך הם מסכנים את עצמם למענך

LOL :lol:

גדול! :lol::lol::lol:

הצ'ונג שמיועד ל8200 ועדיין אפילו לא התגייס אומר את זה לצנחן המילואימניק... :lol::lol::lol:

ואריאל- ממתי לוחמי שייטת עושים קו בשטחים..? כי הם ממש לא. הכיוון שלך נכון, מה שבטוח זה שמי שהיה בגיבוש שייטת של כמה ימים ממש ממש ממש ממש לא מתקרב אפילו לדעת מה עושים ביחידה הזאת...

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ישי אתה לא חושב כמוני? הלוחמים לא צרכים לקבל יותר?

אפילו אני בתור גו'בניק לעתיד מרגיש שהם צרכים לקבל יותר :lol:

פורסם

אני חושב הרבה דברים היום.

בגילך חשבתי כמוך.

תרשה לי להפתיע אותך,

זה אולי יבוא כשוק,

אבל כשתתגייס לצבא ותכיר אותו ותשתפשף קצת,

הדיעות שלך בכלליות בנוגע לצה"ל ישתנו.

קשה לך לראות את זה עכשיו אני מבין אבל זה יום אחד יבוא וזה יפתיע אותך,

פתאום תבין שכל חייך בעצם הורעלת בפרופגנדה מיליטריסטית ובעצם ייעדו אותך, בגלל היותך ישראלי יהודי ממין זכר להיות... לא נעים להגיד... בשר תותחים.

פתאום תבין שחלק מהשירים הלאומיים שכ"כ אהבת הם בעצם מארשים פאשיסטיים ממדרגה ראשונה ואתה לא תופס איך לא קלטת את זה עוד קודם אלא רק עכשיו.

פתאום תבין שאתה כבר לא עצמך, אתה לא אינדיבידואל ואין אפילו טיפת מקום לנון קונפורמיסטיות, אתה חלק מהמערכת, בורג קטן שהתפקיד שלו מאוד ברור ומטרתו היא הנעלה מכל... להקריב את עצמו למען הכלל. אבל... אבל... אתה זה הכלל והכלל זה אתה אז למה בעצם..? ועוד כשלדעתך הפתרון עומד ממש מול העיניים? למה???

למה?

ככה.

מוגש מטעם הועד לראש פתוח בישראל כהקדשה לקראת גיוסו של DARKSTAR.

שיפשוף נעים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...