Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MINI GT

Filosoff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה יכול לעלות מיני כזה ללא טסט מצב סביר בלי חלודה דורש קצת טיפול פה ושם.

תודה רבה.

הרבה, אבל לפעמים קצת פחות מזה, אם יש לך מזל אז כלום... אבל לפעמים קצת יותר.....תלוי....

(שאלת שאלה כללית, אז אני נותן תשובה כללית)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

משהו שלמדתי פה בפורום:

המיחורון של רכבי אספנות נקבע על-פי המשוואה הבאה:

כמה שהמשוגע דורש - (מינוס) כמה שהפסיכי מוכן לשלם = מחיר הרכב בפועל. {+ סקר שוק בכמה נמכרים רכבים מהדגם הזה (לפעמים יש פער מחירים אדיר בין רכב לשיפוץ לרכב משופץ/משומר כמו ביום בו יצא מפס היצור)}. (ניכתב בהומור בלי כוונה לפגוע :wink:),

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
משהו שלמדתי פה בפורום:

המיחורון של רכבי אספנות נקבע על-פי המשוואה הבאה:

כמה שהמשוגע דורש - (מינוס) כמה שהפסיכי מוכן לשלם = מחיר הרכב בפועל. {+ סקר שוק בכמה נמכרים רכבים מהדגם הזה (לפעמים יש פער מחירים אדיר בין רכב לשיפוץ לרכב משופץ/משומר כמו ביום בו יצא מפס היצור)}. (ניכתב בהומור בלי כוונה לפגוע :wink:),

משה.

:mm_yeah:

זאת המשוואה.

פורסם
משהו שלמדתי פה בפורום:

המחירון של רכבי אספנות נקבע על-פי המשוואה הבאה:

כמה שהמשוגע דורש - (מינוס) כמה שהפסיכי מוכן לשלם = מחיר הרכב בפועל.

משה, יש כאן בעיה מתימטית - לפי המשוואה שלך, אם במקרה המחיר שהמשוגע דורש שווה למחיר שהפסיכי מוכן לשלם, יוצא שמחיר הרכב הוא 0.

המשוואה המקורית אומרת שמחיר הרכב הוא כמה שהמשוגע דורש או כמה שהפסיכי מוכן לשלם, בהנחה שהסכומים מצליחים להיפגש באמצע...

לעצם השאלה של ה-Filosoff: רכב ללא טסט הוא סוג של תעלומה - "בלי חלודה" משמעו שעדיין לא מצאת אותה, ו"דורש קצת טיפול פה ושם" יכול להתברר כצורך לשיפוץ פרונט, ברקסים ומי יודע מה עוד, וזה רק כדי שתעבור טסט ב"זחילה". תלוי גם אם זו מיני GT מקורית, או השתלה של מנוע 1275 בגוף של מיני-קלאבמן רגילה.

שורה תחתונה: כמה אלפי שקלים בודדים.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי, לכל הבלאגן הזה ישנה תוספת.

מה יקרה אם הפסיכי ירצה לשלם יותר ממחירו של המשוגע?... (אי-אפשר לשלם מינוס...)

מה זה אומר?

שמדובר בסוג הרכבים של "רק תבוא-תיקח ותעזור לי להפטר מהנבלה הזאת. אני מוכן לשלם לך רק כדי שתיקח אותה ותעיף לי אותה מהעיניים"...

:wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

לגבי אוטו. זה נראה כמו מיני גי טי אמיתי. אל מכסה מאחור סמל מיני גיטי 1250 באדום.

יש לה גלגלים ב קוטר 13 מקורי אם מכסה פלסטיק מקדימה ו גלגלים אחוריים לא מקוריים

מדבקה אחרונה של טסט מ 2003.

אז הכל עניין של מזל.

טוב נראה.

תחזיקו לי אצבעות

פורסם
הרבה, אבל לפעמים קצת פחות מזה, אם יש לך מזל אז כלום... אבל לפעמים קצת יותר.....תלוי....

(שאלת שאלה כללית, אז אני נותן תשובה כללית)-רן

התשובה המדוייקת ביותר שניתן לקבל לשאלה שהוצגה . . .

אגב, רן, אם תעלה תמונות נוכל יותר להבין אותך . . . :-D ולעזור לך

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...