Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל... חייב להגיד יש פה אחלה פורום הרבה זמן חיפשתי ...!

טוב ונתחיל

אז ככה אני עוד מעט מוציא רשיון... אח שלי כבר יש...

אני מקבל פגו 306 xn אדומה נחמדת מאוד רק בעיה קטנה.. !

אז ככה הגג מתקלף אבל לא מהצבע שלו ... יש מלא קילופים שנראים כמו יבלות על הגג לבנים כאלה...

אני חושב שזה שכבת הלקה אבל אני לא כל כך מבין... בגלל ההתקלפות חלק מהמקומות שהתקלף הלקה הצבע האדום דהה לאדום בהיר-כתוב כזה והשאלה שלי היא האם אני צריך לצבוע את כל האוטו או שיש איזו שהיא אפשרות לעשות איזה חידוש של הצבע או משו כזה... וכמה זה עולה וכמה צביעה בערך תעלה לי ולא איכותית אבל טובה שתשמש אותי לשנים הקרובות....

נדב

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות פוליש. לדעתי זה לא יעזור ואין מנוס מצביעה של הגג. לפני שאתה צובע את הגג תדאג לצלם תמונה שלו כדי להראות לקונה (באם תמכור את הרכב) שהגג נצבע מטעמי אסטטיקה ולא תאונה.

פורסם

לפי תאורך, אז אין מנוס מצביעה של הגג בלבד (בהנחה שביתר המכונית הצבע בסדר).

מכיון שצבע אדום רגיש לאור ולשמש (ראה את שלטי החנויות ברחוב שהצבע האדום בהם דהוי)

רצוי מאוד לבצע טפול של מקצוען לשמירת הצבע כפוליש וקס וצפוי אקרילי ואז ישמר צבע המכונית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב .....

אז תודה רבה על כל מקרה...

רק בעיה אחת... לא נראה לי שאנינ יכול לצבוע רק את הגג..... זה יראה מוזר נרנאה לי שאני כבר יתחיל לאסוף כסף בתקווה שיהיה לי מספיק כסף לצבוע את כל הרכב...1!!

תודה רבה....

פורסם

מה מצב שאר הצבע ברכב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...