Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתמול גנבו לי את

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מספר תמונות נוספות>
איזה שנה האפרון ? הוא כבר אספנות ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אלעד, אם תרצה. ישנה קורטינה כזו למכירה שמסתובבת די הרבה בקריות. הצבע לא משהו, אבל הרכב נוסע.

שנת 63 כמדומני.

משכנתא זה קל

פורסם
תודה רבה

יש 8 ימים לסגירה

אעקוב אחרי זה.

אבי

תפנה אליו ותבדוק אם אתם יכולים לסגור על איזה מחיר

(הוא יסיר המכירה הפומבית)

אני יודע שאנשים עושים זאת

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אוי, איזה זכרונות העלת לי עם התמונות של הקורטינה ...

עד היום אני מצטער שלא קניתי אותה בסוף, היא כבר חנתה בחניה שלי ...

ד"א, אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע איפה היא נמצאת היום.

הייתה כזאת עד לא מזמן בבת-ים, רק לא זוכר את מספרה, מעניין, מה עלה בגורלה - המון זמן לא הצליחו למכור אותה, אני די חושש, שבסוף העריה לקחה אותה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אח ,

אלעד אלעד ,

זה היה פיספוס , ,חבל חבל , על שטויות ויתרת על האוטו הזה ,

אבל לא חשוב - היום יש לך את המנטה הכי יפה :-)

ולגבי הקורטינה בקריות , מוצקין ליתר דיוק . מצב מכני מצויין ! ממש , היתה של בוריס הפחח

למי שמכיר , גם בודי די יפה !

שנת 63 - אמת אבל נראה לי שהוא לא מוכר מכיוון שמבקש ה מ ו ן כסף .

לא מצדיק ולכן לא נמכר !

דרור .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

אוי, איזה זכרונות העלת לי עם התמונות של הקורטינה ...

עד היום אני מצטער שלא קניתי אותה בסוף, היא כבר חנתה בחניה שלי ...

ד"א, אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע איפה היא נמצאת היום.

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אני מכיר את הקורטינה מהקריות. הוא דורש עליה מחיר מטורף. בזמנו, כשאני התעניינתי בקורטינה שלי, הייתה אחת בצבע בורדו בלוח פוקוס (כשלוח פוקוס עוד היה בחיתולים). היא הייתה משופצת ברמה ממש גבוה והמחיר היה גם בהתאם, כ-50K ש"ח. מצחיק לחשוב שאני הורדתי את הסוחר עד ל-5K ש"ח ובסוף עוד סרבתי לקנות אותה.

gluk, אני אשמח אם תוכל לבדוק לי בהזדמנות מה קורה עם הקורטינה מבת ים. תמיד ישאר לי מקום ספייר בחניה לקורטינה דור ראשון.

ד"א, אם כבר התחלנו עם קורטינות. מישהו יודע מה עלה בגורלה של הקורטינה דור 3 קופה, ידנית, צבע חום מרמת השרון? היא הייתה בבעלות של נהג אוטובוס, בגלל ויכוח על 2K ש"ח בסוף לא קניתי אותה. חודשיים לאחר מכן ראיתי מודעה שלה בקלאסיקאר (גם כשהאתר עוד היה בחיתולים) ומאז לא שמעתי על הרכב.

ועוד משהו קטן דרור, הרכבת אוויר עם החלקים מחו"ל ממשיכה להגיע. נשאר לי רק לחסוך סכום מינימלי של 5 ספרות ואז אני מכניס את אנג'ל לפחחות. אני מבטיח לך שכשהיא תצא משם, הרבה עיניים יצאו מהמקום כי הצלחתי לשים את היד על קיט ZENDER מקורי (ועוד כמה חלקים חיצוניים) שיתנו לאנג'ל מראה שאף אחד לא יוכל להשאר אדיש לו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ערב טוב אריה

אבדוק אם יש לי את הטל' בניירת שלי

אתקשר אליו אם כן.

ואם לא אמצא נעשה סיבוב נוסף יחד באזור.

אבי

היי אבי,זה עוז(עם הבאגי),חבר של שוקי,מהמועדון חיפושיות.

אם אתה צריך משהו מבית אליעזר,תיידע אותי,אני גר קרוב ויוצא לי להיות באיזור כמעט כל יום.

עוז

פורסם

היי קובי ואבי

הכל כתוב באתר שלי

כמות יצור דגמים וכו'

ביי

פורסם

דרור כתב:

אח ,

אלעד אלעד ,

זה היה פיספוס , ,חבל חבל , על שטויות ויתרת על האוטו הזה ,

אבל לא חשוב - היום יש לך את המנטה הכי יפה :smile:

ולגבי הקורטינה בקריות , מוצקין ליתר דיוק . מצב מכני מצויין ! ממש , היתה של בוריס הפחח

למי שמכיר , גם בודי די יפה !

שנת 63 - אמת אבל נראה לי שהוא לא מוכר מכיוון שמבקש ה מ ו ן כסף .

לא מצדיק ולכן לא נמכר !

דרור .

דרור האם אתה מתכוון לקורטינה דור ראשון בצבע כחול וכסף?{לא בטוח לגבי הכסף}...

ביי

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...