Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לסאן-רוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני יודע שיש מכוניות שבהן הסאן-רוף מותקן בארץ ויש מכוניות שבהן הסאן-רוף מותקן בחו"ל.

אני מכיר שני סוגי סאן-רוף: סוג אחד שהזכוכית של הסאן-רוף נכנסת לתוך הגג של הרכב (כל זה אני מתכוון שהסאן-רוף פתוח). והסוג השני זה שהזכוכית של הסאן-רוף עולה כלפי מעלה ונדחפת אחורה מעל הגג (כל זה אני מתכוון שהסאן-רוף פתוח).

השאלה שלי זה האם סוג-הסאן רוף שנכנס לתוך הגג עושים אותו בחו"ל תוך כדי ייצור הרכב או שעושים זאת גם בארץ.

והסוג השני של הסאן-רוף שעולה מעל הגג האם עושים אותו גם בחו"ל, כי לגביו אני יודע שעושים זאת גם בארץ. אבל האם עושים זאת גם בחו"ל.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום לכולם!

I feel LEGACY

פורסם

its called sun roof and moon roof

the moon roof is the one that goes inside the roof out not above it

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אתה טועה

חלון מזכוכית הא גג שמש

חלון בגג מפח (לא שקוף) הוא גג ירח!

הגגות שנכנסים לתוך גוף הרכב נעשים תמיד אצל היצרן

הגגות שיוצאים החוצה...תלוי

במגאן קופה וסניק (דור קודם) רנו קליאו RSI פזו 106 XSI שברולט קואליר קופה לדוגמה הגג יוצא החוצה אבל מקורי.

הסיבה שעושים אותו מבחוץ היא שזה לא מנמיך את תא הנוסעים, ומאפשר שטח חלון גדול יותר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...