Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד, נראה לי שהכוונה המקורית היתה- זה שההגה לא מושך, לא בהכרח אומר שהפרונט ישר.

ועם זה אני יכול להסכים, כי יש עוד סימפטומים לגלגלים לא מיושרים מלבד "משיכה".

בכל מקרה, אני אפסיק לפני שזה הופך לדיון בתחביר ולשון עברית...

eyaltir, אני קצת מופתע לשמוע כי בד"כ היחס שלהם טוב. יש שם באמת אחד לא ידידותי (הוא לא תמיד עם כובע אני מניח, אז קשה לזהות...), אבל אורי בעצמו אמר "אל תתיחס". אני יודע שזה לא מעודד ממש, וגם כבר נסעת לשם ושילמת ועכשיו צריך לחזור, אבל נו, ככה זה לפעמים מה אומר לך.

גם אוסיף, שבעוד שיישור ואיזון גלגלים (מה שנקרא בסלנג "יישור פרונט") הם עושים ממש טוב, יש להם איזשהי בעיה עם יישור גלגל ההגה. גם אני חזרתי לשם 3 פעמים אחרי יישורים כדי למרכז את גלגל ההגה בלבד. זה לא משפיע על הנסיעה, אבל זה די מרגיז שההגה לא ממורכז. הם עושים את היישור משום מה לפי העין ולא עם מכשיר, ולכן צריך לעשות את זה הרבה פעמים עד שיוצא ישר, וגם אז זה לא תמיד מדויק.

ובנימה אופטימית- נקווה שאלה יהיו הצרות שלנו, ולפחות זה לא יעלה לך עוד כסף

דרך צלחה!

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

שימו לב!!!

בהמשך למה שרשם "ZVIDOC" (רשמתי נכון?) ברכב יש כרית אוויר!!!!

זה אומר שיש סליל לכרית האוויר!!!!!!!

כיוון הגה שם הוא אמנם פשוט אבל לפי נהלים מסודרים ומתחייבים שאם לא כן ,

עלול להגרם נזק לסליל כרית האוויר, להדלקות נורית האזהרה, ואי פעולת המערכת עד התיקון כולל החלפת הסליל.

קיימים מצמבים שמירכוז ההגה חייב לכלול את מירכוז סליל כרית האוויר

הסליל הזה יש לו אפשרות למס' סיבובים ימינה מהמרכז ומספר סיבובים שמאלה מהמרכז.

סטייה מכך תגרום ברוב רובם של המכוניות אם לא בכולם, לנזק (קריעה ונתק) לסליל.

מובן שמירכוז ההגה לבד , יתכן ויוחזר ההגה למצב המקורי. אך ומכיוון שלא ברור מדוע ההגה אינו ישר, רצוי לבצע מרכוז לשניהם , לדעתי לא כדאי לסמוך על המזל.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לאחר בצוע מרכוז גלגל הגה, הבדיקה הטובה ביותר הנה בנסיעה על כביש ישר ולא תמיד עושים זאת ולכן צריך לחזור כמה פעמים לשיפורים וחבל.

בברכה - רפי לין :-)

לפני שגיליתי את מכון התחיה, הייתי מיישר במכון אחר שעשה את הכל די רע מוץ ממירכוז ההגה. זאת מהסיבה הפשוטה שהם חיברו מכשיר קטן שנועל את גלגל ההגה במקומו, ואז מכוונים את התפוחים.

לא ברור למה מכון התחיה עושים את זה לפי העין. נכון שבסופו של הדבר המבחן הטוב ביותר הוא נסיעה קצרה סביב הבלוק, אבל כפי שכתבתי- בפעם האחרונה שיישרתי אצלם גלגלים, עשיתי 3 או ארבעה סיבובים כאלה עד שיצא ישר, וגם אז זה לא היה מושלם אבל כבר נגמרה לי הסבלנות.

אבל שוב, שאלה יהיו הצרות שלנו, כי את שאר העבודה הם עושים בצורה מעולה.

:loco:...Judge Not, Lest Ye Be Judged

פורסם

תודה לדני על השלמת המידע, דבר אשר מחזק את דעתי כי במכוניות עם "באג" יש לנסות ליישר קודם דרך כיוון התפוחים. במכון רישוי "חן" בפרדס חנה , לא משנה מה הטיפול בהיגוי, תמיד שמים מכשיר פשוט הנועל את גלגל ההגה כנגד כסא הנהג, למעט כאשר זה מפריע, וכך , על הצלחות השטות וחיווי המחשב, אין להם בעיה למרכז את ההיגוי ולשמור או לתקן מרכז גלגל-הגה.

מחירים לפי איבחון 60-150 ,ישור "פרונט" יותר.

במכוניות ישנות יותר , כולל"צרפתיות" אין בעיה ,ע"פ רוב, לפרק את גלגל ההגה עצמו. אבל זה דור נככד, למעט העגלה שלי.:wink:

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...