Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת לוח שעונים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אפשרות לשנות את עוצמת המנורות שישנם בלוח שעונים ליותר גבוהה ממה שיש? מפני שהתאורה אצלי ברכב חלשה יחסית...(אאודי 85).

אני כבר מעלק על ההודעה שלי כדי לשאול עוד שאלה, האם מישהו מכיר את המשאיות של מרצדס ספרינטר? בגלל שלאבא שלי יש כזאת ומה שמעצבן אותי שמדליקים את האורות בלילה נגיד אז בפאנל של הכפתורים של המזגן האור לא נדלק ולאחר כמה מכות הוא נזכר להידלק. אם כן מה יכולה להיות הבעיה? אולי מישהו יודע כיצד לפתוח את הפאנל הזה?

אשמח אם תענו לי!:wink:

פורסם
האם יש אפשרות לשנות את עוצמת המנורות שישנם בלוח שעונים ליותר גבוהה ממה שיש? מפני שהתאורה אצלי ברכב חלשה יחסית...(אאודי 85).

אני כבר מעלק על ההודעה שלי כדי לשאול עוד שאלה, האם מישהו מכיר את המשאיות של מרצדס ספרינטר? בגלל שלאבא שלי יש כזאת ומה שמעצבן אותי שמדליקים את האורות בלילה נגיד אז בפאנל של הכפתורים של המזגן האור לא נדלק ולאחר כמה מכות הוא נזכר להידלק. אם כן מה יכולה להיות הבעיה? אולי מישהו יודע כיצד לפתוח את הפאנל הזה?

אשמח אם תענו לי!:wink:

יכול להיות שחלק מהנורות המאירות את לוח השעונים באודי שלך נשרפו או שעומדות להישרף וכבר חלשות מאוד. תתחיל בזה שתפרק אותן ותבדוק את זה.

לגבי המשאית מרצדס - יש מגע רופף בבסיס של הנורה שמאירה את הפנל.

פורסם

לגבי התאורה של הלוח שעונים, אתה יכול לפתוח את הלוח , בטח תראה שם כמה נורות שרופות או שחורות = בלאי.

תחליף כבר את כל הנורות ל 5W במקום 3W שיש לך כעת.

כמו כן אם כבר אתה מפרק,תסתכל אם הנורות אצלך הולכות עם כיסוי פלסטיק בצבעים שמתלבש על הנורה עצמה, אם כן ,אתה יכול לקנות נורות בצבעים(15 ש"ח נורה) ותחליף את כל הנורות בלוח לאיזו תאורה שתרצה-אדום\כחול\ירוק.

תעלה תמונות.

פורסם

שי מצב שגם יש לך כיסוי גומי (כמו קונדום) צבעוני על המנורה, כמו למשל בטויוטה ועוד.

תפרק, אם יש תוריד אותו לתזרוק אותו. בכל מקרה תקנה מנורות תקע, ותחליף.

סיכוי גדול שהמנורה "השחירה".... זה יעזור הרבה (עד 50% לפחות)

I30 CW

פורסם

אוקיי תודה רבה לכל אלו שעזרו לי...אני יחליף ונראה את התוצאות...!

ולגבי המרצדס התקלקל שם לאבא שלי אחד הכפתורים ששולטים על הנעילה של הדלתות כך שהוא יכנס למוסך מן הסתם כדי לתקן את הכפתור יפתחו את הפאנל ואז נגיד להם שיחזקו את המגעים!

פורסם

שלום,

באאודי מהדגמים האלו התאורה מתבצעת ע"י צינור פלסטיק שקוף כאשר בכל צד נורה, צדו העליון צבוע אדום+מעליו חומר כמו במראות וזה מה שנותן את הצבע, ולכן אי אפשר להחליף את צבע התאורה (גם אם קונים מנורה צבועה).

לגבי השאלה של מאור..אמור ליהיות כפתור פוטנציומטר (נגד משתנה) שאמור להקטין או להגדיל את עוצמת ההארה...אם הכפתור במקסימום והתאורה עדיין חלשה לדעתך-זה הזמן להודות למתכנני אאודי של אותם שנים.

מה שאוליי יעזור כמו שהציעו פה כמה חברה זה לשים נורה בעלת עוצמת תאורה חזקה יותר.

פורסם
אמור ליהיות כפתור פוטנציומטר (נגד משתנה) שאמור להקטין או להגדיל את עוצמת ההארה...אם הכפתור במקסימום והתאורה עדיין חלשה לדעתך-זה הזמן להודות למתכנני אאודי של אותם שנים.
לאו דווקא. אם קיים פוטנציומטר, אז זה הזמן לנקות אותו טוב טוב עם ספריי מגעים. פוטנציומטר ישן ואכול קורוזיה הוא אחלה מפל מתח ובהרבה מאוד מקרים הוא הגורם לפחות הספק בתאורת לוח השעונים.

קודם כל נסה לעקוף אותו עם חיבור ישיר ותראה אם התאורה השתפרה פלאים. אם כן, נקה אותו או וותר עליו לגמרי.

פורסם
לאו דווקא. אם קיים פוטנציומטר, אז זה הזמן לנקות אותו טוב טוב עם ספריי מגעים. פוטנציומטר ישן ואכול קורוזיה הוא אחלה מפל מתח ובהרבה מאוד מקרים הוא הגורם לפחות הספק בתאורת לוח השעונים.

קודם כל נסה לעקוף אותו עם חיבור ישיר ותראה אם התאורה השתפרה פלאים. אם כן, נקה אותו או וותר עליו לגמרי.

צודק בהחלט.

הספריי נקרא סרויסול - SERVISOL מוכרים בכל חנות לצרכי אלקטרוניקה.

בקבוק לבן עם פקק אדום.

שתף אותנו בתוצאות.

פורסם

אז ככה הייתי אצל החשמלאי חבר של אבא שלי בקיצור הוא גילה שמנורה השנייה שבלוח שעונים שרופה אז הוא החליף אותה...אבל עדיין יש לי בעיה של מגעים שם שלפעמים שמדליקים את המנורות בלילה פתאום רק חצי לוח שעונים נדלק ואת השני מדליקים עם מכה על הכיסוי של הלוח.

איך אני יכול לסדר שם את המגעים הם משחקים בבית מנורה פתאום נוגעים ופתאום לא אני חושב שבגלל שהמנורה שהיתה בלוח היא המקורים 20 שנה בתוך האוטו היא נתפסה שם טוב טוב ועכשיו שהחלפתי אותה יש שם חופש כזה, מה אתם מציעים לי לעשות עם זה? (אולי ללפף גידים של חוט חשמל שהוא יעבה קצת את המגעים ואז הם יתפסו טוב יותר?)

• תוכן חדש...