Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אלימות בכביש....


bennymic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שמעו סיפור שעכשיו היה לי.

 

נסעתי לכיוון ראשון מכיוון ת"א באיילון כאשר פני מועדות לראשון מערב, בכדי להגיע ליעד צריך לרדת מאיילון אבל אחרי הירידה יש פיצול וצריך להמשיך ישר עד לצומת טי שבה צריך לפנות שמאלה.

 

כרגיל יש פקק לשמאלה ויש נהגים שעוקפים את הפקק מימין ונידחפים בסוף..

 

אני עמדתי בפקק כמו ילד וכשהגעתי לקראת הצומת בדיוק הגיעה לשם ניידת משטרה והחלה לעצור אנשים לבדיקת רשיונות...

 

עוד אני עומד ומנסה להידחף לידי רכב מיצובישי לאנסר....

כמובן, לא נתתי לו להיכנס והוא ניסה בכח (להזכירכם יש שוטרים בצומת),לכן לקחתי את הסיבוב שמאלה בצורה מעט רחבה כך שלא הייתה לו ברירה אלה לבלום ולהיכנס אחרי הכל במהירות כמעט אפס כמובן)

 

אז הוא פתח את החלון והחל לצעוק עליי ולקלל אותי....

לכן בלמתי , מה שהכריח גם אותו לבלום באמצע הצומת ליד השוטרים.

 

כמובן שהשוטרים לא עשו כלום ....

התחלתי שוב לנסוע ואז הוא עקף אותי משמאל על נתיב לפנייה שמאלה בלבד שממנו הוא המשיך ישר , תוך כדי הוא שוב קילל ואמר שיחכה לי ברמזור הקרוב לפתוח אותי במכות.

 

צעקתי לו חזרה (כדי שהוא ישמע בכל זאת מוזיקה והכל..) שהוא יודע שהוא לא היה בסדר ושאין לי כוונה לריב איתו עכשיו.

זה לא עזר והוא אמר שאם אני גבר אני יעצור אחרי הרמזור והוא יפתח אותי...

 

נסעתי אחריו עד לרמזור ואז כשהוא המשיך ישר אני פניתי, כי בכל זאת באמת שלא הייתה לי כוונה לריב.

 

אני רק מצטער שהשטרים לא עשו את העבודה שלהם ולא נתנו לו קנס (היינו ממש לידם ואני בטוח שהם שמעו גם שהוא צעק עליי בנוסף לעובדה להוא פנה שמאלה עם גלגל על אי תנועה צבוע (הכוונה לקטע בכביש שצבוע כולו לבן בצמוד לאי תנועה בנוי כך שאסור לנסוע גם על הקטע הצבוע)

 

אני גם רוצה לציין שלמרות שאני לא רוצה לעשות הכללות היה מדובר בערס טיפוסי שנראה לי כבן 20.

 

מה דעתכם?

פורסם

היית פשוט צריך להתלונן בפני השוטרים על המעשה.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

אתה רוצה פרס?

אז צעקו עליך?

קורה,נסעתי פעם עם חברים שחלקם מאמני כושר וחלקם מאמנים קרב מגע,שני ערסים התחילו לצעוק עלינו מהג'יפ על זה שלא נתנו להם לעקוף אמרו אם יש לכם ביצים תעצרו ברמזור,עצרנו,הם ראו מי יצא מהאוטו וברחו חזרה לג'יפ שלהם.

פורסם

לצערינו הרב, כמה שקשה להודות בזה , ישראל היא מדינה של עארסים.

אנשים כמוני כמוך שנוהגים או לפחות משתדלים לנהוג בצורה נכונה ובכבוד לשאר משתמשי הכביש הם טיפה בים.

לא חסרים סיפורים כשלך, כולנו נתקלים בתופעות כדלקמן יום יום, הדבר העצוב הוא שהדור הצעיר , שאני ,אפשר להגיד, מייצג אותו (אני בן 18) , רק גרוע יותר.

 

 

ערב טוב וחג שמח.

פורסם

הלוואי לי יהיה תמיד כח להגיב בצורה שאתה הגבת....

טוב שלא עצרת כי אם היית עוצר אז עוד מקרה היה מצטרף לסטטיסטיקה !!

 

אלי

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

העניין והמסר שאני מנסה להעביר כאן זה המהירות שבה הסיפור התדרדר לאלימות.

 

מבחינת הערס לפחות, הוא כבר היה מוכן ללכת מכות... ועל מה?....אפילו קנס הוא לא קיבל.....

 

יש הרבה אנשים פה אלימות זו השפה שלהם, במקום לעשות דיון אינטליגנטי הם פונים ישר לאלימות.

 

לדעתי אין מקום לנהג כמוהו בכביש.

 

וללכת מכות על כבוד?!?!

כמה אנשים מתו במהלך ההיסטוריה על כבוד מישהו יודע? אולי שם של מישהו שיצא גבר והשיג כבוד?

 

לפעמים יותר קשה לוותר ולפנות....

פורסם

אמת,באמת הפכנו את הדיון למשהו שהוא לא צריך להיות,אני מתנצל על חלקי בעניין.

אבל אל תשכח שאתה חי במדינת ישראל,כול נער שרק קיבל את הרשיון חושב שהוא שומכאר 2 מינימום,נוהג על 90 בתוך העיר על הרכב ליסינג של ההורים.

 

הרעיון לעצור לא היה שלי אגב,אבל כן לא היינו צריכים לעצור משום שזה עשה אותנו לא יותרים טובים מהם.

הבעיה בישראל זה שכול אחד רוצה "כבוד" ואנשים שכבוד התבלבל עם המילה פוזה,כי אם אתה נוסע כמו אידיוט בתוך העיר במהירות מופרזת עושה פוזות לחברים זה לא כבוד,זה טיפשות.

 

כבוד זה לדוגמא כאשר המשכתה לנסוע ולא עצרתה,בשביל לנסות להוכיח נקודה טיפשית,ואני מכבד אותך על כך,אני בטוח שאני וחלק מחברי הפורום(כן,כן.. אתם.) לא היה מספיק שכל לעשות את זה.

פורסם

עוד דבר מעצבן {אם לא הכי מעצבן} הוא שהשוטרים , מייצגי המערכת , הם חבורה של רכיכות רדומות בעצמם.

בעוד שאתה ואני "כבולים" ולא משתמשים בידיים ברגליים ובקרשים בשביל לעשות שקט , כל מי שזורק זין מקבל "פרס" להמשיך לזרוק זין , וכולם מעלימים עין עד שמישהו נדקר/נפצע קשה/נהרג {כי אז הוא באמת הגזים}, במקום להחזיק קצר אנשים שלא חושבים צעד קדימה , בלי להתחשב בן כמה הנבלה ומה היו הנסיבות , פשוט להתחרע עליהם בעונשים קשים.

 

ובואו לא נבלבל "כבוד" עם "לעמוד על שלך" , בלי קשר לכבוד , אם אתה משנה את מסלול הנסיעה ע"מ למנוע ריב זה ראוי לציון אבל באותו זמן מ - ע - צ - ב - ן , זו תגובה שתהפוך להרגל ובסופו של דבר אתה פשוט תהפוך לשק החבטות של העולם.

 

בשורה התחתונה , לא צריך לברוח קיבינימאט בכל פעם שמישהו זורק איום.

GOT סחוג?

פורסם
אמת,באמת הפכנו את הדיון למשהו שהוא לא צריך להיות,אני מתנצל על חלקי בעניין.

אבל אל תשכח שאתה חי במדינת ישראל,כול נער שרק קיבל את הרשיון חושב שהוא שומכאר 2 מינימום,נוהג על 90 בתוך העיר על הרכב ליסינג של ההורים.

 

הרעיון לעצור לא היה שלי אגב,אבל כן לא היינו צריכים לעצור משום שזה עשה אותנו לא יותרים טובים מהם.

הבעיה בישראל זה שכול אחד רוצה "כבוד" ואנשים שכבוד התבלבל עם המילה פוזה,כי אם אתה נוסע כמו אידיוט בתוך העיר במהירות מופרזת עושה פוזות לחברים זה לא כבוד,זה טיפשות.

 

כבוד זה לדוגמא כאשר המשכתה לנסוע ולא עצרתה,בשביל לנסות להוכיח נקודה טיפשית,ואני מכבד אותך על כך,אני בטוח שאני וחלק מחברי הפורום(כן,כן.. אתם.) לא היה מספיק שכל לעשות את זה.

מבסוט עליך :D

זאת תגובה הרבה יותר חכמה שהולמת אותך !

פורסם

היי!

 

הרגע הייתי באותו המקום, ליד המשטרה.. והם באמת לא עושים כלום!

היו ממש הרבה מכוניות שפשוט עוקפות ונדחפות, ולשוטרים בכלל לא מזיז..

 

 

לפותח השרשור, כל הכבוד! ממש הצלחת לבאס את הערס המסכן לכל היום.. הוא ממש היה בטוח שהוא הולך לריב, והברזת לו.. מסכן הערס..:lol:

 

 

 

 

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

קודם כל אני לא חושב שאני מבלבל בין כבוד ללעמוד על שלי, הרי הוא לא נכנס לפני לצומת כי לא נתתי לו להידחף.

 

בן אדם נורמאלי יבין את הרמז ויחד עם הידיעה שהוא לא היה בסדר בד"כ ימשיך לנסוע ולא ידרדר את המצב.

 

מה גם שנסעתי אחריו עד לרמזור ולכן ראיתי מס רישוי, ויש לי תיאור שלו ושל הרכב אז גם אם הוא ייתן לי מכות, מה ייצא לו מזה? תלונה במשטרה?

 

העניין הוא שאני לא מתכנן לבזבז מזמני היקר (וזה אחד הדברים היקרים ביותר שיש לי) על בחור אידיוט שגם אם הייתי עוצר והיינו רבים והייתי "מנצח" לא היה לומד לקח.

 

חינוך זה משהו שבא מהבית וכנראה שגם אבא שלו מתנהג ככה בכביש.

 

לי יותר חשוב להגיע לארוחת החג עם המשפחה....

פורסם
הלוואי לי יהיה תמיד כח להגיב בצורה שאתה הגבת....

טוב שלא עצרת כי אם היית עוצר אז עוד מקרה היה מצטרף לסטטיסטיקה !!

 

אלי

מסכים עם כל מילה
פורסם

אוי איך שאני שונא ערסים!

לפני שבועיים הסעתי את אמא שלי לקניון בעיר שלי, זה היה יום שישי אז כצפוי החנייה הייתה פשוט מפוצצת. החנות שאמא שלי היה צריכה להגיע אליה עמדה להיסגר אז היא יצאה ואמרה לי להישאר ואם תתפנה חנייה לחנות שם ואז לפגוש אותה.

קיצר אני מחכה איזה 10 דקות, מישהו פתאום יצא מהחנייה, באתי להיכנס ואיזה אידיוט אחד (ערס) נכנס עם האוטו ברווח שבין האוטו שלי לבין האוטו שיצא מהחנייה. אני אומר לו סליחה אני רוצה לחנות פה אז אם תוכל בבקשה לזוז, ומה הוא אומר לי?

"יאללה יאללה טוס לי מהעיניים אני מחכה פה כבר שעה (זה לא נכון אני ראיתי אותו מגיע לחניון אחרי). סע סע מפה למה אנ'לא'דע מה 'ני יעשה 'ך (הבנתם איך זה נשמע. קשה לאיית את זה...)"

קיצר אני לא בנאדם קטן אז לא חשבתי לוותר לו ככה בקלות, אמרתי לו "שום סע ושום בטיח. אני חיכיתי פה, זה המקום שלי", בינתיים ההוא יצא מהאוטו אז אמרתי לעצמי, מה אני אהיה כמו כל אלה ששומעים עליהם בחדשות שרצחו/נרצחו בגלל שטויות? לא בשבילי. נסעתי. אחרי שהתרחקתי קצת אני שומע אותו "חכה חכה..."

סבבה. עבר. הוא בדיוק נכנס ברוורס לחנייה שהתפנתה, ואיזה אחת שהייתה בדיוק לידו פתחה את הדלת שלה וגירדה לו חצי מכונית. פשוט כל הצבע התקלף כמעט. הוא היה אדום אש. אני הייתי די קרוב וצחקתי ווידאתי גם שהוא ישים לב שאני צוחק. הוא אחרי זה התחיל לצרוח על האישה. אמא שלי בינתיים חזרה אז לא היה טעם להמשיך לחפש חנייה.

 

ועל זה נאמר: "מלאכת צדיקים נעשית בידי אחרים"... או משהו בסגנון הזה...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כל הכבוד נהגת בחכמה, וכנראה בשל כך לא תכנס לסטטיסטיקה שבה נדקרים ונרצחים נהגים על כבישי ישראל.

 

 

 

המשך נהיגה בטוחה וזהירה

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראשית כל, טוב שלא עצרת.

שנית כל, למה היה צורך להאט מהירות נסיעה וליגרום לכמעט תאונה ,

האידיוט נידחף בכח , תן לו לעבור

זה יקח לך ,מקסימום, להמתין עוד רמזור

היה יכול להיגמר בתאונה (לא חזקה )אבל מספיק שהלב יצבט בגלל דפיקה קטנה.

נסה לנהוג בצורה אכפתית ולא לנסות לעשות דווקא .

גם אני מיתעצבן לפעמים שחותכים אותי ומנסים להידחף , אבל עשיתי לעצמי "סוויץ" בראש לא להיתעצבן

אני נותן להם להידחף , מאיט את הרכב , עוזר לנהג השני .

נסה את זה

 

יש לך מישפחה שרוצה אותך בבית ,בריא ושלם

נהיגה בטוחה ונעימה

 

ירון מאיר

×
×
  • תוכן חדש...