Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בביטול דוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!:-P

היום עצרה אותי ניידת של משרד התחבורה לבדיקה, ובבדיקה גילו 2 צמיגים אחוריים גמורים.

בסוף הבדיקה ניגש אלי השוטר שהיה איתם ונתן לי דו"ח.

אחרי עייון בדו"ח גיליתי שכתוב בבדו"ח שסוג הרכב הוא פ'גו ולא סובארו (שזה סוג הרכב שלי).

על סמך השגיאה הזו אני יכול לבטל את הדו"ח?

תודה מראש, בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

כן,על כל טעות קטנה ששוטר עשוה בדו"ח,הדו"ח אמור להיתבטל.

רק מה שאני חושב שזו הייתה טעות קטנה ולא משמעותית,אז יכול להיות שהם ירצו לתקן לך אותה...אבל לך תדע...

למיטב ידיעתי הדו"ח אמור להתבטל.

תפנה להנהלת אגף התנועה של האיזור שלך.

פורסם

והצבע תואם? והאים בדוח של המשטרה הוא ציין את הצמיגים האחוריים או הקידמיים?

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

יש לי חבר שכתבו לו רכב לא נכון. הוא ביקש להשפט ושאל במשפט את הפקח(במקרה שלו) מה סוג הרכב, הוא ענה טעות והוא הראה ברשיון שהרכב שלו אחר. יצא זכאי.

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם
ערב טוב לכולם!:-P

היום עצרה אותי ניידת של משרד התחבורה לבדיקה, ובבדיקה גילו 2 צמיגים אחוריים גמורים.

בסוף הבדיקה ניגש אלי השוטר שהיה איתם ונתן לי דו"ח.

אחרי עייון בדו"ח גיליתי שכתוב בבדו"ח שסוג הרכב הוא פ'גו ולא סובארו (שזה סוג הרכב שלי).

על סמך השגיאה הזו אני יכול לבטל את הדו"ח?

תודה מראש, בן.

שאלה: הם לא אמורים לתת אזהרה עם מועד לתיקון הבעיה?

ואז לומר לך לשוב על מנת לבדוק שטיפלת בבעיה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בחיים כמו בצבא, אמור זה שם של דג.. :)

חוצמזה שיתכן וגם נתנו לו פרק-זמן לתקן את הליקוי ולחזור לבדיקה, ובנוסף צ'יפרו אותו בדו"ח מתנה לחג הסוכות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ערב טוב.

אז ככה: לא נתנו שום פרק זמן לתיקון אלה הורדה מידית מהכביש עד יום אחרי בשעה 11 בבוקר.

מכיוון שהדבר לא נראה לי הגיוני שאלתי אותה אם אני יכול לתקן את הבעיה ולבטל את ההורדה.

היא אמרה לי שאני צריך לתקן ואז לינסוע לעשות טסט ללא תשלום (היא הדגישה ואמרה למרות שעלה לי לעשות טסט 62 ש"ח) ואחרי שעברתי טסט לינסוע למשרד הרישוי כדי לבטל את ההורדה.

בקיצור מדינה של זונות.

פורסם
ערב טוב.

אז ככה: לא נתנו שום פרק זמן לתיקון אלה הורדה מידית מהכביש עד יום אחרי בשעה 11 בבוקר.

מכיוון שהדבר לא נראה לי הגיוני שאלתי אותה אם אני יכול לתקן את הבעיה ולבטל את ההורדה.

היא אמרה לי שאני צריך לתקן ואז לינסוע לעשות טסט ללא תשלום (היא הדגישה ואמרה למרות שעלה לי לעשות טסט 62 ש"ח) ואחרי שעברתי טסט לינסוע למשרד הרישוי כדי לבטל את ההורדה.

בקיצור מדינה של זונות.

אבחנה מדהימה. תמשיך כך. (גילוי נאות: ציניות).

הורידו אותך מהכביש על 2 צמיגים גמורים,אני אחזור על זה - גמורים!!

אם אחד היה מתפוצץ לך באמצע איילון, והיה גורם לתאונה עם ניפגעים והרוגים? מי אז היה ה"זונה"!?!?

חומר למחשבה.

פורסם
אבחנה מדהימה. תמשיך כך. (גילוי נאות: ציניות).

הורידו אותך מהכביש על 2 צמיגים גמורים,אני אחזור על זה - גמורים!!

אם אחד היה מתפוצץ לך באמצע איילון, והיה גורם לתאונה עם ניפגעים והרוגים? מי אז היה ה"זונה"!?!?

חומר למחשבה.

נאה דרשת!

אלון

פורסם

ערב טוב.

לא אמרתי שההורדה לא היתה מוצדקת, אלא כל דרך התנהלות של משרד הרישוי שתיזזו אותי וגבו (גנבו!!!) ממני כסף סתם, ובמקום לתפוס רכבים "משופרים" שמסכנים את הציבור הן בצורת הנהיגה והן בצורת "שיפור" הרכב.

אני רק רוצה להגיד לך שכל הרכבים שנעצרו ע"י הנידת היו רכבים ישנים ורכבים חדשים בכלל לא היסתכלו עליהם.

חוץ מזה אם חלק מהאנשים בארץ היו מגיעים לרמת ההשקעה והטיפול שלי באוטו אז המצב היה טוב.

חומר למחשבה.

בן.

פורסם

צמיגים הם הפריט החשוב ביותר ברכב !

אם נסעת על צמיגים גמורים - לא יכולות להיות לך שום טענות.

אתה לא בסדר. נקודה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

א. לא ניסיתי להצדיק את עצמי אני תיחננתי להחליף השבוע צמיגים.

ב. גם בדו"ח אמרתי לשוטר שהוא צודק!!!!!

ג. מה קרה כולם נהיו יפי נפש, מישהו פותח תר'ד כמו: נהגתי על 140 איך מבטלים דו"ח אז זה בסדר, אבל שמישהו שואל ומודה בזה שהוא לא היה בסדר ואפילו תיחננתי להחליף השבוע, אז הוא נהיה הרע פה.

פורסם

א. לא ניסיתי להצדיק את עצמי אני תיכננתי להחליף השבוע צמיגים.

אם ככה אז בסדר. אני בטוח שמשפחות הפצועים היו מבינות אותך.

ב. גם בדו"ח אמרתי לשוטר שהוא צודק!!!!!

אז מה בדיוק הבעיה? על מה כל הדיון? הסבירו לך איך אתה יכול לבטל את הדו"ח.

ג. מה קרה כולם נהיו יפי נפש, מישהו פותח תר'ד כמו: נהגתי על 140 איך מבטלים דו"ח אז זה בסדר, אבל שמישהו שואל ומודה בזה שהוא לא היה בסדר ואפילו תיכננתי להחליף השבוע, אז הוא נהיה הרע פה.

אף אחד לא אמר ש 140 זה בסדר. אבל מהירות בד"כ לא הורגת, צמיגים גמורים-כן!

חמש תווים.

פורסם

הריי הודת, הדוח מגיע לך - נקודה.

אם לא היית מקבל דוח , עדיין היית יודע שאתה עם צמיגים גמורים וממשיך לנסוע ועוד בחורף .. צר לי, אבל אני ל-א רוצה לנסוע ליידך או מאחוריך ! אני ל-א רוצה למות !

ודבר שני ... אם לי לא ביטלו את הדוח אחרי שכתבו את השם שלי לא נכון (זתומרת במקום אורן **** רשמו בכלל ארז דוד .. אז בהתאם.)

פורסם

צודק מאוד!

במיוחד עכשיו כשהגשמים מתחילים והכבישים הופכים לחלקים ומסוכנים צריך לוודא שהרכב תקין ובטוח.

צמיגים פגומים הם נורה אדומה!! את הדוח אפשר לבטל ורצוי גם לבצע בדיקה מקיפה לרכב.

• תוכן חדש...