Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PANASONIC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אולי הוא ישאל אותך שתפנה אותו איפה הוא יכול לקנות משהו טוב יותר.

TRIPP חבל שתיכנס איתי לעימותים, זה לא מכובד, אתה מצטייר כילד קטן, וכמו כן תחכה עד אחרי מבחן הכבלים שלך שלפחות יהיו לך קבלות.

אני מאוד מקווה שלא אמצא אותך מזכיר את השם שלי בעוד פוסט.

פורסם

TRIPP חבל שתיכנס איתי לעימותים, זה לא מכובד, אתה מצטייר כילד קטן, וכמו כן תחכה עד אחרי מבחן הכבלים שלך שלפחות יהיו לך קבלות.

אף אחד לא נכנס איתך לעימותים כי בסוף אנחנו פה בשביל הכיף שלנו ולא משהו אחר.

פשוט אתה חושב שאתה צודק בתאוריית הריצ'רד קלארק ואני אישית שומע באוזניים שלי ורק שלי שהתאורייה לא נכונה.

פורסם

אף אחד לא נכנס איתך לעימותים כי בסוף אנחנו פה בשביל הכיף שלנו ולא משהו אחר.

פשוט אתה חושב שאתה צודק בתאוריית הריצ'רד קלארק ואני אישית שומע באוזניים שלי ורק שלי שהתאורייה לא נכונה.

אוקיי TRIPP תעשה מה שטוב לך, אני אף פעם לא אמרתי לא לקנות DENON אבל עם זאת אין צורך לקטול את פיוניר וקנווד כי יש להם הד יוניטים בסדר גמור שיספקו את רוב האנשים.

אמרתי כבר בעבר, אני בעצמי משקיע די הרבה כסף על מגברים גם על רדיו דיסק שבכוונתי לשדרג וכו'

אבל בגלל שיש לי למשל PPI אני לא אגיד לכל אחד לדוגמא שקיקר זה מגבר על הפנים כי סך הכל הוא מגבר בסדר גמור כל אחד והצרכים והרצונות שלו.

לא כל אחד יכול לקנות מרצדס אבל זה לא אומר שכל טויוטה היא גרועה.

פורסם

אייל וטריפ, יפה שעניתם לבחור בצורה עניינית....

יש מישהוא שיוכל לעזור בנושא?

במידה והדרישות לא גבוהות, בלי מערכת רמקולים מיוחדת והעיקר שישמיע MP3 בצורה סבירה.

תודה

• תוכן חדש...