Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת פיוז ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי לאחרונה רדיו דיסק באוטו וחוץ מהפיוז שבמערכת עצמה אמרו לי שצריך לחבר גם פיוז על החוט של המתח...

צריך?

ואיך אני יודע איזה ?

תודה מראש

פורסם

אתה מדבר על החוט מתח קבוע [צהוב] או החוק סוויץ[אדום] בחיבור הזנה לHU?

אם כן אז רצוי שיהיה בית פיוז קטן שם ופיוז בערך היצרן . לי ברדיו דיסק הישן לא היה פיוז על החוט אלה הפיוז בא בצמוד לחיבור רב פינים ראשים מהרכב לר"ד.

אם אתה מדבר על כבל מתח מהמצבר להגברה חיצונית אז זה משהו קצת שונה .[הפיוז של הכבל בא להגן על הכבל עצמו מפני התלקחות כתוצאה מעומס העובר את סגולתו של הכבל] ולמגברים פיוז /זים ניפרדים משלהם הבאים להגן על המגבר.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אסף בדיוק למה שאמרת התכוונתי

אני לא מדבר על כבל למגבר ולא על הפיוז בדרך למגבר

פשוט למתח קבוע אם צריך להשים עליו פיוז מלבד הפיוז שעל הרדיו דיסק עצמו?

פורסם

ניתן.

לא חובה.

תלוי איכן אתה רוצה למקם את הפיוז, האם הפריסה של הכבל + מגיעה ישירות מהמצבר אל ה-HU או שיש עוד כמה רכיבים במקביל וכו'...

שוב - ניתן, לא חובה.

• תוכן חדש...