Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיסקים לחריטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 צלחות בלימה שפורקו מהרכב, שמתי צלחות חדשות.

רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם ניתן לחרוט אותם או שלזרוק אותם לזבל? או שגם את זה כמו השמן מנוע אסור לזרוק?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש לי 2 צלחות בלימה שפורקו מהרכב, שמתי צלחות חדשות.

רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אם ניתן לחרוט אותם או שלזרוק אותם לזבל? או שגם את זה כמו השמן מנוע אסור לזרוק?

תומר שלום!

התשובה נמצאת,ב-למה?, "שמתי צלחות חדשות".

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שמתי צלחות חדשות כי לא היה לי זמן ועצבים לשלוח לחריטה. אם ניתן לחרוט אני אחרוט בזמני החופשי ובהחלפה הבאה אני אשים אותם ואת החדשות של היום אם יהיה ניתן אני אחרוט ואז ככה כמו גלגל תמיד יהיה לי זוג צלחות בלימה מוכנות לשימוש בבית.

in the face

with a chair

פורסם

חרט יוכל לענות לך על התשובה רק לאחר שיראה את הצלחות וימדוד אותן.

במידה והחלטת לחרוט בזמן הקרוב, מייד לאחר החריטה התז שמן (WD40 למשל) על הצלחות מכל הכיוונים ואחסן אותן בתוך ניילון סגור היטב - כל זאת לצורך הגנה מחלודה עד להרכבה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אוקי תודה על העיצה

יש מחיר סביר לחריטה? שלא יגבו ממני מחיר של תייר

סביבות 50 שח לזוג זה סביר (אפשר גם בפחות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אבל הסיבה שאין לזרוק שמן משומש הוא בגלל הזיהום העצום שלו, וזה לא שייך בדסקיות. רק לידע הכללי.

רעיון טוב עם הדסקיות, אני חושב שאאמץ אותו! למרות שזה טוב רק לפעם-פעמיים.

פורסם

על צלחות הבלם יש סימון של היצרן ,מסומן מידת הצלחת כאשר היא חדשה+מידה בכמה מ"מ

מותר לחרוט (להוריד מהסטנדרט).וכמו שאיציק ציין תיגש לחרט והוא ימדוד.

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

מצטרף לחגיגה ברשותכם,

אם מישהו יוכל להמליץ על בעל מקצוע שמבצע חריטת צלחות

באזור ת"א

אודה מאוד!

שנה טובה!!

פורסם

קח את הישנות ותזרוק אותם לפח לא שווה להתעסק איתם!!!

כי בדרך כלל חלקים שקשורים לבטיחות של האוטו לא עולים הרבה כסף כמה שלמת על הצלחות 200 ש"ח

אפילו לא שווה את הטרטור למחרטה :-)

פורסם

היום צלחות חדשות עולות זול מאוד בערך 130 שקל לזוג...

לא כדאי לחרוט

גם צלחת אחרי חריטה היא דקה משמעותית ולכן מתחממת ומתעוותת יותר מהר...

פורסם

130? מה אתה קונה צלחות מזוייפות בתאילנד?

אצלי זוג צלחות אחורי עולה בין 200 ל 290 ש"ח תלוי איפה אתה קונה. ואם נשווה את זה מול 70 ש"ח חריטה, לי זה נשמע כמו דיל מצויין. אם לא היה שווה לחרוט מוסכים לא היו חורטים תאמין לי, יותר קל להם לתת לך זוג צלחות חדשות להתקין 2 דקות ולחפף אותך יותר מהר מהמוסך. חריטה לא נעשית במוסך ופשוט שולחים את הצלחות לחרט ועד שמגיע בחזרה זה לוקח זמן, זמן ליפט יקר.

in the face

with a chair

פורסם

צלחות תוצרת איטליה אריזה אדומה - לגולף 99 SDI

אותן צלחות באותה אריזה בצמפיון עולות 290 - אני לא קונה אצל הגנבים האלה ואני לא פראייר

אני מקפיד לקנות תוצרת של יצרני OEM שמייצרים ל VW את החלקים.

עדיין אם זה עולה 200 שקל עדיף 200 שקל ובטוח מאשר צלחת דקיקה שאחרי כמה בלימות חזקות בירידה תתחמם

צלחות מחליפים פעם בכמה שנים אז אין טעם על זה להתקמצן ההפרש לא יותר מ 100 200 שקל במקרה הגרוע....

מי שמטפל במוסכים מורשי יבואן שיביט במראה ולא יתפלא לראות חמור, במוסכים מורשי ייבואן לא מתביישים לדרוש פי שניים ופי שלוש עבור עבודה וחלפים...

פורסם
130? מה אתה קונה צלחות מזוייפות בתאילנד?

אצלי זוג צלחות אחורי עולה בין 200 ל 290 ש"ח תלוי איפה אתה קונה. ואם נשווה את זה מול 70 ש"ח חריטה, לי זה נשמע כמו דיל מצויין. אם לא היה שווה לחרוט מוסכים לא היו חורטים תאמין לי, יותר קל להם לתת לך זוג צלחות חדשות להתקין 2 דקות ולחפף אותך יותר מהר מהמוסך. חריטה לא נעשית במוסך ופשוט שולחים את הצלחות לחרט ועד שמגיע בחזרה זה לוקח זמן, זמן ליפט יקר.

תומר שלום!

נכון שחשוב באיזה מקום אתה קונה,אבל יותר חשוב מי הקונה.

חפש בפורום את הויכוח שהיה לי עם רפי לין ,בקשר "למה היבואנים לא מפרסמים מחירון חלקים".

אנשים מוכרים משלמים 40% פחות ממך.

(נראה למי זה יפריע הפעם).

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...