Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דירוג יפניות 1.3 (בין השנים 99'-01')

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך עזרה בדירוג המכוניות הבאות עפ"י איכותם, אמינותם וכ'ו.. (בקיצור- ביצועים)

ביחס לאוטו שיתן למשפחתי את התמורה הטובה ביותר לכסף (40K-50K ש"ח):

טויטה יאריס..

דייהסטו סיריון..

דייהסטו שרייד..

סוזוקי איגניס..

סוזוקי יורוסוויפט..

תודה רבה למשיבים.

פורסם

1) יאריס- אמינה, נוחה, נעימה, זריזה, חסכונית מאוד, שוק ושמירת ערך מצויינים.

2) סיריון- חיקוי דיי טוב ליאריס (יתרון) אבל שוק ושמירת ערך על הפנים.

3) שרייד- רכב שהמקור שלו בתחילת שנות ה-90. לפי דעתי עדיפה על האיגניס רק בגלל אמינות.

4) איגניס- אומנם לא מיושנת כמו הסוויפט והיורוסוויפט אבל עדיין פחית עם גלגלים, אפילו בצחוק לא הייתי קונה כזה אוטו.

5) יורוסוויפט- רכב עתיק, המקור איפשהו בתחילת שנות השמונים. רכב מאוד בסיסי, לא בטוח ולא נעים.

פורסם

מבין הרשימה שנתת, היורוסוויפט שונה מכיוון שהיא מגיעה מ... הונגריה. סה"כ מתיחת פנים לסוויפט הישנה. אמינותה ביחס לשאר המכוניות נמוכה יותר.

היאריס היא מובילת הטבלה. בינתיים מוניטין אמינות טוב (דגם ראשון יצא ב 99') וסחירות מעולה. האיגניס גם כן אמינה מאוד וגם די סחירה. השרייד מיושנת קצת אבל פופולרית בקרב אלו המבקשים רכב קטן, זול ואמין. הסיבה שהסיריון לא מככבת היא לדעתי בגלל העיצוב שלה שפונה לקהל "נשי". סה"כ כל הרכבים (למעט יורוסוויפט) יתנו לך תמורה מצויינת לכספך. טיפולים בזמן ולא צריכות להיות בעיות נוספות מעבר לכך.

איתמר.

עריכה: אגב, גם היאריס מגיעה מאירופה... צרפת ותורכיה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

2) סיריון- חיקוי דיי טוב ליאריס (יתרון) אבל שוק ושמירת ערך על הפנים.

3) שרייד- רכב שהמקור שלו בתחילת שנות ה-90. לפי דעתי עדיפה על האיגניס רק בגלל אמינות.

4) איגניס- אומנם לא מיושנת כמו הסוויפט והיורוסוויפט אבל עדיין פחית עם גלגלים, אפילו בצחוק לא הייתי קונה כזה אוטו.

5) יורוסוויפט- רכב עתיק, המקור איפשהו בתחילת שנות השמונים. רכב מאוד בסיסי, לא בטוח ולא נעים.

נו באמת.....

הסיריון אינה חיקוי של היאריס, בגירסת ה1.3 יש 103 כ"ס, עיצוב פנים די חביב עם נגיעה ספורטיבית, אפשרות להעברת הילוכים בהגה. אוטו הגדירו אותה כ"טיל קטן" ....

שרייד - עבר זמנה עוד כשהייתה חדשה, מאוד בסיסית...

איגניס - בחלק מהמדינות החליפה את הסוויפט ואפילו נשאה את שמה- מודרנית יותר מהשרייד והיורו סוויפט.

לכל החבורה יש אמינות יפנית טיפוסית. - ז"א תטפל בזמן וזהו.

היורו סוויפט היא תוצרת הונגריה לא מכיר את הרכב לא ממש אדבר עליו רק אומר שזאת הסוויפט שהוצגה ב83 עברה מתיחת פנים רצינית ב88 ומאז הוסיפו באגאז' ופלסטיקים בכדי ליישר קו.... וזה לא הלך מי יודע מה.... אמ

haters will hate

פורסם

נוחה בהשוואה למה?

אפשר להגיד הרבה דברים טובים על היאריס. נוחות זה לא אחד הדברים.

ראשית כל, ליאריס לפני מתיחת הפנים (2004) יש מושבים מאוד לא נוחים, חסרי תמיכה. כמו כן, נוחות הנסיעה לקוייה עקב נוקשות יתר. מצד שני יש לה התנהגות כביש מצויינת ומרחב פנימי טוב מזה של חלק מן המשפחתיות.

פורסם

אוקיי, אני מבין שהיאריס והסיריון מובילות.

הייתי רוצה לדעת מהי דעתכם לגבי ה-YRV(ששכחתי אותה) ? איפה היא מתברגת מבין המכוניות הנ"ל?

תודה רבה לכולכם.

פורסם

בנצי טויוטה היא הבעלים של דייהסטו תסיק מסקנות לבד...

אני אומר שהיאריס היא עדיפות ראשונה ואחרונה שמירת ערך מעולה אמינות מהמעלה הראשונה בסיסי ומספק בדיוק את מה שצריך הוא לא מפואר ולא חזק רכב מנקודה A לB נטו.

פורסם

הסיריון נמכרת ביפן תחת לוגו טויוטה... גם ה YRV.

אני לא חושב שהמנוע שיש בסיריון מקביל או זהה למנוע של איזושהי טויוטה מוכרת לנו.

ה YRV לא הצליחה בארץ. למה? שאלה טובה.

אני חושב שהבעיתיות הגדולה ביותר של ה YRV היא האבזור הבטיחותי. קראתי פעם שהיא הגיעה ללא כריות אוויר או ABS.

מישהו יכול לשפוך יותר אור?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הסיריון נמכרת ביפן תחת לוגו טויוטה... גם ה YRV.

אני לא חושב שהמנוע שיש בסיריון מקביל או זהה למנוע של איזושהי טויוטה מוכרת לנו.נכון,המנוע של הסיריון הוא מנוע מקורי של דייהטסו.מנועה של ה YRV זהה לזה של היאריס.

ה YRV לא הצליחה בארץ. למה? שאלה טובה.כי למעט עיצוב חיצוני רענן ומנוע טוב היא היתה נחותה בשאר האספקטים מכל הסופר מיני האחרות,וכמו האיגניס היא נותנת תחושה של נסיעה בפחונית.

אני חושב שהבעיתיות הגדולה ביותר של ה YRV היא האבזור הבטיחותי. קראתי פעם שהיא הגיעה ללא כריות אוויר או ABS.לארץ היא הגיעה עם שני כריות אוויר ו ABS.זו לו הבעייה שלה.גם מחירה לא היה אטרקטיבי דיו.

מישהו יכול לשפוך יותר אור?

איתמר.

היאריס היא היפנית הקטנה הטובה ביותר,רק שיהיה לך קשה למצוא מכונית ראוייה בתקציבך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...