Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיגים בנושאי סמלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לאחר שנחשפתי אתמול לנושא הסמלים של הרכב, משהו שלא השקעתי בו מחשבה שנים... בילדותי היתה ברשותינו BMW 1600 מודל 1971 באחד הפעמים חמד את הסמל אחד מילדי השכונה, שפרט לנזק למכסה מהמנוע לא הצליח להוציא את הסמל בשלמותו, אבי פירק את הסמל ונתן לי אותו... עד כמה שאני זוכר הסמל היה עשוי ממתכת ומצופה אימייל כך גם לגבי הסמל של האלפא רומאו, היום רוב הסמלים כולל של הבימר מפלסטיק.... מישהו יכל לאשר או להזים?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

היום הכל מפלסטיק, לטוב ולרע, אם תשים לב, גם הפנסים, גם טמבונים (מזמן) הפכו להיות מפלסטיק- אין מה לעשות, ככה זה, כשהמחירי המתכות עולים כל הזמן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מאשר ממקור ראשון.

גם לי ב1800 היה סמל מקורי (מובלט) ממתכת, רק שהצבע , אחרי 34 שנים נראה, איך אומרים, כאילו ראה ימים יפים יותר...

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

בשנות ה-70 היה לאבי ב.מ.וו 1602 שנת 71 וגם לו גנבו את הסמל אז הוא קנה אחד חדש מהחברה ולא הרכיב אותו. הסמל עדיין ברשותי והוא למכירה. ניתן להשיג אותי ב0522570950

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם
שמוליק

יש מס' סמלים של בימר אצלי שלח נציג ביום שישי למפגש-רן

למה נציג?

אני לא טוב?

אני כמעט נעלב :wink:

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

• תוכן חדש...