Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מחפש SQ ובמה מוזיקלית אם עומק וכל זה אז HU של PIONEER לא מתאים לך(חוץ מP9 אולי) כי פיונייר הם לא יותר מרדיו דיסקים בינוניים!

מבלי להתווכח על איכויות של רדיו דיסק, מה שקובע בצורה הכי גדולה את הבמה הם הרמקולים ומיקומם. אתה מסכים איתי?

לכן למה להמליץ לבן אדם, שספק גדול אם הרמקולים שלו ממוקמים במיקום האידיאלי, לא לקנות רדיו דיסק של חברה מסויימת שגם אם יש לו השפעה על במת הצליל, היא זניחה לעומת מיקום הרמקולים?

פורסם

יש כאלה שיגידו שכל HU הוא אותו דבר (לוח אלקטרוני ולייזר).

אבל לכל HU יש את הרכיבים שלו ואת הטכנולוגיות שלו כמו לדוגמה BI POLAR DC.

אני מקווה שכולכם תסכימו שפיוניר ב 1K לא נשמע אותו דבר כמו נגיד ואני אומר נגיד נקאמיצ'י ב 5K? דרך-אגב יש הרבה אנשים אשר משדרגים את הציודים שלהם כמו למשל אלוף EMMA אשר לקח מקום ראשון בגרמניה ויש לו ציוד של MACAUDIO. או יותר נכון רק הקופסאות של MAC AUDIO וכל הרכיבים בפנים שונו.

בחזרה לעניינינו, כל HU קורא את הדיסק בצורה אחרת ומעבד את הצלילים אחרת. HU יכול לעבד צלילים בצורה כזאת שהסיגנל שיוצא ממנו הוא סינטטי לחלוטין ולא מופרד (כמו MP3 ).

HU אחר יכול לעשות את אותה העבודה בצורה הרבה יותר טובה. התוצאה בסוף, כשה אתה שומע כלי מסויים אז אתה שומע את הכלי ולא מתלבט "האם זה סקסופון, גיטרה, כינור או הכל ביחד)

פורסם
יש כאלה שיגידו שכל HU הוא אותו דבר (לוח אלקטרוני ולייזר).

אבל לכל HU יש את הרכיבים שלו ואת הטכנולוגיות שלו כמו לדוגמה BI POLAR DC.

אני מקווה שכולכם תסכימו שפיוניר ב 1K לא נשמע אותו דבר כמו נגיד ואני אומר נגיד נקאמיצ'י ב 5K? דרך-אגב יש הרבה אנשים אשר משדרגים את הציודים שלהם כמו למשל אלוף EMMA אשר לקח מקום ראשון בגרמניה ויש לו ציוד של MACAUDIO. או יותר נכון רק הקופסאות של MAC AUDIO וכל הרכיבים בפנים שונו.

בחזרה לעניינינו, כל HU קורא את הדיסק בצורה אחרת ומעבד את הצלילים אחרת. HU יכול לעבד צלילים בצורה כזאת שהסיגנל שיוצא ממנו הוא סינטטי לחלוטין ולא מופרד (כמו MP3 ).

HU אחר יכול לעשות את אותה העבודה בצורה הרבה יותר טובה. התוצאה בסוף, כשה אתה שומע כלי מסויים אז אתה שומע את הכלי ולא מתלבט "האם זה סקסופון, גיטרה, כינור או הכל ביחד)

אז פה אתה טועה, HU הופך מדיגיטלי לאנלוגי באותה הדרך, ובכלל אין צורך במעבדים מעל 16BIT כי כל הדיסקים מוקלטים ב-16BIT ואי אפשר לשפר את האות האנלוגי שהומר לדיגיטלי והוקלט לדיסק.

פורסם

תקשיב אני לא חולק עליך שיש HU טוב יותר או פחות(ההפך).

אני פשוט לא מבין למה אמרת שיש ל - HU השפעה על במת הצליל.

זה פשוט לא הגיוני, גם אם הוא חרא של HU זה לא ישנה כלום לבמה, הבמה מושפעת מההתקנה.

פורסם

TRIPP תשאל מהנדס אלקטרוניקה שעסק אי פעם בתכנון של המוצרים האלו מה הוא אומר על הסברה שלך ונראה מה הוא יענה לך.

גם כונן CD פשוט של מחשב יכול לקרוא בדיוק רב את החומר על הדיסק וזה הוכח פעמים רבות. השינוי שעליו אתה מדבר אם יקרה אז יקרה באמת בDAC אבל גם כאן אם אי פעם ראית מדידות של מכשירים אתה תראה שההבדלים הם מאוד מינוריים וכשהם קיימים זה סך הכל גרף הענות טיפה שונה. התדרים לא נמרחים פתאום אחד על השני, זה פשוט לא קורה ושוב שאל מישהו בתחום ותראה שהוא יגיד לך את זה.

פורסם

אלי חיפשתי במיוחד בשבילך לינק שבו מדובר למשל על הבדלים בין 1BIT ל24BIT והבדלים בכלל בין HU.

יש שם שני מהנדסי חשמל שגם פיתחו DAC לחברות הקלטה, תקרא מה הם אומרים. אם אתה יכול להביא לי מהנדס כזה ששאומר דברים שונים אני מאוד אשמח.

http://www.carsound.com/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=020879#000000

פורסם
תקשיב אני לא חולק עליך שיש HU טוב יותר או פחות(ההפך).

אני פשוט לא מבין למה אמרת שיש ל - HU השפעה על במת הצליל.

זה פשוט לא הגיוני, גם אם הוא חרא של HU זה לא ישנה כלום לבמה, הבמה מושפעת מההתקנה.

לא אמרתי שיש השפעה על הבמה!!! אמרתי שיש השפעה על הפרדת צלילים

• תוכן חדש...