Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרית בולם דופקת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

איך החלטת שזאת כרית בולם?

אם אתה בטוח שזאת כרית בולם תחליף אותה. עבודה ממש פשוטה.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
שלום

איך החלטת שזאת כרית בולם?

אם אתה בטוח שזאת כרית בולם תחליף אותה. עבודה ממש פשוטה.

בהצלחה

מאוד מאוד מאוד משתנה בין אוטו לאוטו.

ואפילו באותו אוטו עצמו יש הבדל תהומי [לרוב] בין תושבות קדמיות לאחוריות.

לומר למשהו להלחיף בשניה עלול לשלוח אותו להתחיל את העבודה ולהשאר בלי אוטו זמין כי אחרי 5 שעות וחושך מסביב הוא תקוע עם הפירוק ולא מצליח להרכיב חזרה...

סתם לדוגמא, אצלי באוטו [ב.מ.וו] החלפה של תושבות אחוריות לקחה לי 40 דקות לשני הצדדים כשהחלק הקשה ביותר היה לפרק את הדיפון הפנימי של הבגאז' לשם גישה לברגי התושבות.

לעומת זאת ברנו 5 שהיתה לי עבודה כזו היתה לוקחת בכייייף חצי יום ואפילו באותו אוטו [הב.מ.וו שוב] החלפה של תושבות בולם קדמיות , או יותר נכון נסיון כזה, לקח לי חצי יום.

ולשואל המקורי :

תושבת בולם דפוקה תרעיש גם בפניות, גם בנסיעה רגילה, בעיקר בכבישים משובשים וכעקרון בכל מקום בו יש עבודה של הבולם - משמע כמעט תמיד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

צודק רון, הרכב הוא גולף דור שני, כרית בלם קידמית שמאלית הוחלפה לפני כחצי שני לערך. כאשר החליפו אותה, ראיתי שיש לא מעט עבודה.

לגביי השאלה ששאלתי, אני יוסיף מעט פרטים- עשיתי שיפוץ ציריות לא מזמן, ומאז רק בפנייה ימינה יש תקתוקים, ממש מזכיר ציריה לא תקינה. לפני השיפוץ לא היו תקתוקים. כרגע רק בפנייה ימינה יש תקתוקים, אבל ממש חלשים. כאשר הרכב היה על הליפט, המוסכניק שיחק עם הצד העליון של הגלגל הימני והבולם התנדנד קלות.

לכן מעניין לדעת אם השיפוץ לא הצליח או שמא הרעש בא מהכרית, כפי שהוא טוען.

פורסם

מה משתנה בין אוטו לאוטו?

אולי בגלל שאתה מנסה לקפוץ מעל הפופיק לוקח לך חצי יום.

אם לא יודעים איך לבצע את העבודה הנ"ל, זה יקח יום. אבל אם יודעים זה בדיוק 10 דקות על כל צד.

אתה לא מומחה בדיאגנוסטיקה כמו שאני רואה.

רעשים של דפיקות יופיעו מכל מקום שנוצר שם חופש.

אם זאת תושבת מנוע, כרית בולם, תושבות אנטירול קדמי,פעמון צירייה שבור, תפוח היגוי סדוק, או שן ממסרק הגה שנשברה ונוצר חופש כתוצאה מזה. יש אינספור אפשריות, במיוחד עם איכות החומרים היום שמחפשים לחסוך על כל אגורה.

בהצלחה, תבדוק את האפשריות שציינתי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
מה משתנה בין אוטו לאוטו?

אולי בגלל שאתה מנסה לקפוץ מעל הפופיק לוקח לך חצי יום.

אם לא יודעים איך לבצע את העבודה הנ"ל, זה יקח יום. אבל אם יודעים זה בדיוק 10 דקות על כל צד.

אתה לא מומחה בדיאגנוסטיקה כמו שאני רואה.

רעשים של דפיקות יופיעו מכל מקום שנוצר שם חופש.

אם זאת תושבת מנוע, כרית בולם, תושבות אנטירול קדמי,פעמון צירייה שבור, תפוח היגוי סדוק, או שן ממסרק הגה שנשברה ונוצר חופש כתוצאה מזה. יש אינספור אפשריות, במיוחד עם איכות החומרים היום שמחפשים לחסוך על כל אגורה.

בהצלחה, תבדוק את האפשריות שציינתי

שלום.

תרשה לי להגיד כך

אתה שחצן חצוף ולא מתנהג יפה!!!

אם אתה מחליף כריות בולם בגולף ב10 דק' אני משלם לך 500$

לכול צד הבנתה!!!

יש הרבה סוגים של בולמים ושיטת הרכבה ובגולף זה לוקח יותר זמן מהרגיל ביגלל המבנה של ברגי הכריות אז בבקשה אתה על תיקפוץ מעל הפופיק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...