Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחת ולתמיד -פונטו כן או לא?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד לי מה אתה רוצה.

במקרה יש לי רשיון ונהגתי על כמה פונטואים תפסיק להיות כזה מתלהב אתה מתחיל להמאס.

ומה אנשים בדיוק ילמדו מהשטויות שלי.

אמרתי שפונטו זה אוטו 50\50 צריך מזל איתו.

בגלל זה אמרתי שחצי אומרים שיש לו המון בעיות וסובלים איתו וחהצי השני שמח.

ולא אמרתי שזה שנסעתי עליהן אומר שאני יכול להחליט אם הן אמינות, אני יכול להחליט שהן לא מאיצות מהר, וזה אוטו עגלה.

נמאס לך, לי נמאס מאנשים שלא מכירים אוטו ומגיבים עליו כאילו הם ייצרו אותו במו ידיהם.

אוטו עגלה בהשוואה למה? תלוי איזה דגם, שוב.

בשבילך הוא עגלה, בשביל מישהו אחר הוא בדיוק מה שהוא צריך.

על מה אתה נוסע שהוא כזה עגלה בשבילך?

אני אישית נהגתי על מכוניות של 300+ כ"ס, ועדיין נהנה מהפונטו שלי כל פעם מחדש.

אבל אתה, אתה משהו מיוחד...

ומה תעשה אם עגלה כמו פונטו תעקוף אותך בסיבוב, אגב?

ויש פונטו טורבו, וHGT... או שגם הן עגלות בשבילך, לא?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי לפיאט בכללי יש שם לא נכון של אוטו לא אמין אבל זה בכלל לא נכון !!!!

לידיעתכם יש להם תתכנולוגיה הכי מתקדמת בעולם הרכב!

אין חכם כבעל ניסיון!!

פורסם
הפונטו היא לא משפחתית בכלל.

ובמה היא יותר טובה מהן?

היא ממש לא יותר חזקה מהן, לא יותר מרווחת, ובטח שלא יותר אמינה.

מצחיק לראות איך אתה "מקובע" במסגרת רכבי ה-3 קופסאות. שמעת אי פעם על האצ'בק או סטיישן?

את הפונטו אי אפשר להשוות למשפחתית כי היא לא כזו. סוף פסוק.

• לא בכוח - כי בגלל זה היא שייכת לקטגוריית המיני.
  • לגבי האמינות אפשר להתווכח, אבל אין מנוס מללכת בדעה של רבים: "פיאט זה איטלקי חרא רק רואה מוסך מתפרק בידיים". הנה אמרתי את זה.
  • לגבי המרווח - מה הפרמטר שלך למרווח? 5 אנשים? בגאז' ענקי שאפשר לשים בו 3 גופות? אז מבזק חדשות: יש הרבה "משפחתיות" עאלק שאי אפשר להושיב בהם חמישה אנשים בנוחות. (גם בסופר לאנסר שיצא לי לבלות עליה לא מעט בתור נוסע במושב האחורי). האירופאים גילו מזמן את מה שהיפנים מבינים רק בשנים האחרונות: ברכב גבוה וקצר יש יותר מרווח פנים מלמשפחתית שאורכה שלושה מטרים ונמוכה.

זוג צעיר או סתם סטודנט שרוצה "קצת יותר" מסובארו ג'אסטי או סוזוקי סוויפט או אפילו פיאט אונו, לא צריך משפחתית 1600 אוטומטית.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בונא אנשים מסכנה הילדה/בחורה/אישה/קשישה או מה שזה לא יהיה (צטער אני לא יודע בת כמה את, אשמח אם תגלי לי)

וככה, קצת מהנסיון שלי על פונטו:

כמו שאמרת לעצמך כבר, זה לא אוטו מלהיב במיוחד או משהו, אבל בסדר.

האוטו מאוד מאוד לא נוח לנסיעות ארוכות, ודגש על מאוד לא נוח, יתכן והג'אסטי הייתה יותר נוחה.

מבחינה מכנית, הכל פונקציה של מזל כשמדובר בשם פיאט, והרי לדוגמאות:

בן משפחה שלי, מחזיק בפיאט טמפרה 92, מנוע 1600 8V, הרכב יד 5 או 6, ועבר חיים בהחלט לא קלים, אבל מה ? יש לו מעל 290K ק"מ על השעון, והמנוע מעולם לא נפתח, כל האטמים והגומיות הכל מקורי, המנוע לא מעשן, ולא אוכל גרם שמן בין הטיפולים...

יש שיגידו שזה הזוי, ואני מוכן להראות לכם את המציאות בעיניים

ומנגד: יש פיאט פונטו, שאחרי 80K ק"מ פתחו לה ראש

או בקיצור: הכל תלוי על איזה אקזמפלר נפלתם...

ומי שחושב שאנחנו משקיעים את נשמתנו עד אין קץ על הטמפרה, אז לא, כל מה שנעשה לאוטו הזה במהלך 4 שנים שהוא בבעלותם היה טיפולי 10, מצבר פעם 1, אלטרנטור פעם 1, החלפת חוטי הצתה, רביעיית צמיגים, 2 משולשים קדמיים, קצוות הגה, וזהו !!!

עכשיו שיקום מישהו ויגיד שהאוטו לא אמין ? ? ?

משולשים אורגנלים שרדו 290K ק"מ בתנאים לא קלים במיוחד, בלאי.

אלטרנטור ? אין לי מושג אם זה יוגדר כבלאי.

מצבר ? התיישנות

חוטי הצתה, בלאי

צמיגים, זה ברור לכולם...

מי רוצה להגיד שזה אוטו לא אמין ?

הכל פונקציה של מזל !

מה שכן, הייתי שוקל על הפרק מלבד פונטו, סקסו, בתקציבים שלך אפשר למצוא שנת 99 בערך, אוטו נחמד, ואולי מעט יותר כוח מהפונטו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חבר השאיל לי פונטו 55

זאת הייתה מכונית שיש לה הסטוריה של התעללות בחברת השכרה ואח"כ בחברה (כך שהיא נטחנה טוב טוב).... מלבד העובדה שהאוטו חלש (כוונה ל 1100 סמ"ק) , הפונטו אוטו טוב מאוד,אמין, ואין לחבר הרבה צרות איתו (אני מכיר את הרכב והמשתמשים בו)....

יש לאותו חבר גם פונטו דיזל - אתמול המחוג של הדלק בקושי ZZ (ולא, הוא לא תקול):-D

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
בונא אנשים מסכנה הילדה/בחורה/אישה/קשישה או מה שזה לא יהיה (צטער אני לא יודע בת כמה את, אשמח אם תגלי לי).

אני בת 22 ..(עדיין לא קשישה :wink: )...

וחבר'ה כול אחד והדעה שלו ...יש אנשים שאוהבים את הרכב ויש כאלה שלא...ויש גם כאלה שסתם לא מבינים ברכב כלום ומדברים שטויות (לשנות את דעתם ממש אי אפשר-הם מאמינים בשטות שלהם...)

ואיפה ההוא שכתב לי שזה רכב של בנות..אני מחכה לדעת במה הוא נוהג ה"גבר"....

:-)
פורסם

פונטו זה רכב של בנות !

אני ? אני נוהג על D9

ועכשיו בנימה יותר רצינית - אחלה אוטו מלבד בעיה אחת....האוטו עגלה, בעליות רציניות צריך כל הזמן לשחק 2\3\2\3\2\3\2 וזה מטמטם את השכל...כמו שאני מדבר על הגרסה החלשה...אני מניח שהHGT עונה יפה על הבעיה הזאת :D

d9.jpg

• אחראי פורום
פורסם

אנשים פה סטו לגמרי מהעניין........

כבר כתבתי את זה פעם קודמת- אחרי 5 שנים עם פונטו 60 במשפחה , יש לי

מעט מאוד דברים רעים להגיד עליה.

קנינו אותה חדשה מהחברה, היא עברה 115 אלף ק"מ ונזקקה רק לטיפולים תקופתיים.

היה בלאי יחסית תכוף בבלמים אבל לא משהו קריטי, פשוט קצת יותר מרכב רגיל.

פעם אחת היה קצר וכל הנורות (פנים,חוץ) נשרפו...

וזהו. אלה כל הבעיות שהיו. ותסכימי איתי שהן די זניחות, לא משהו שהולכים בגללו למוסך

כל יום. לכי על דגם 75 המפואר יותר , הגה כוח הוא מצרך די חשוב באוטו הזה.

היה לחבר שלי כזה והוא ממש אהב אותה והיה מרוצה עד שאיזה דביל השבית לו אותה.

בלי הג"כ - הוא גם כבד וגם 66 סיבובים בערך בין נעילות.

מה טוב ? טיפולים זולים , חסכוני מאוד בדלק , נראה לא רע לדעתי (ועוד אחרי 12 שנה) ,

רכב זריז וקטן אבל מאוד מרווח. ה-75 כבר די מהיר.

בקיצור, אני בעד. ואני גם מאמין שאת יכולה לסנן את הדעות הדביליות שלא אומרות כלום.

בהצלחה,איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מנסיון של שתי חברים שלי שיש להם פיאט פונטו מחברה לשעבר ( אחד מהשכרה ואחד ממשרד הבטחון)

אני רק יכול להגיד דברים מצויינים על האוטו הזה.

האוטו אמין מאוד, למרות כל הגהינום שעשו לו לפני כן, נח וזריז ומשמש אותם להמון נסיעות (גם ארוכות).

אני אישית אם היה נמאס לי מהפיזו והייתי מחפש מכונית אחרת קטנה וקומפקטית אז לא הייתי חושב פעמיים והייתי קונה לי איזה פונטו חמודה.

אז מצאי אחת טובה, ותחטפי אותה!

יוגב

פורסם
האוטו מאוד מאוד לא נוח לנסיעות ארוכות, ודגש על מאוד לא נוח, יתכן והג'אסטי הייתה יותר נוחה.

יכול להיות שאתה לא יודע לכוון את המושב וההגה כמו שצריך?

אני יכול להעיד מניסיוני: הפונטו הראשונה שלי נרכשה כשהייתי חייל, ובמשך כחצי שנה הייתי נוסע איתה לפחות 3 פעמים בשבוע מהרצליה לצומת גולני וחזרה, 120 ק"מ כל כיוון. ואני עוד גבוה (1.88 ), ודי בררן מבחינת תנוחת נהיגה. ועדיין אני יכול להבטיח שהייתי מגיע בערב הביתה רענן ונינוח בזכות המושבים מעולים (לפחות ביחס לקטגוריה) והמרווח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מבחינת מרווח, אכן יש צדק בדבריך

ואני מדבר איתך על נסיעות יותר ארוכות (10 שעות ביום מאחורי המושב הזה, ונראה אותך מדבר...)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חברים אמנם אני לא נהג מקצועי ולא מנוסה יותר מדי על הכביש ובכלי רכב שונים בשביל להיות ספץ... אבל מאחר ואני בעליה של פונטו ספייס 03' כבר שנה אני מרשה לעצמי להגיב.....

מבחינת אמינות האוטו אמין מאוד.... למרות שהוא בא מהשכרה ויש לו כבר 90 אלף על השעון הוא עוד לא ביקר במוסך... כנראה גם כתוצאה מנסיעה עדינה מאוד......

בקשר לצפיפות.... טוב זאת מכונית מיני.... 3 בני 19 מאחורה לא נכנסים ברווחה... אבל אני יכול להגיד שזה לא יותר גרוע מהאיביזה או מה206 של החברים.....

הבעיה הגדולה שלי בקשר לאוטו היא הביטחון שהוא משרה בנהיגה קצת יותר מהירה... בסיבובים... אין סיכוי שאני ייקח סיבוב במהירות שבה אני לקחתי אותה עם המכוניות האחרות שעברתי (קורולה/לאנטיס/אוקטביה) וירגיש את אותה תחושת ביטחון....

בנוסף המרכב מתנדנד מאוד בהירויות נמוכות מ-60.. מה שפשוט הופך את הנהיגה לפחות נעימה...

מבחינת איכות הרכבה יש לי הסתייגות גדולה מאוד... שכן למרות הקילומטראז' הגבוה.. אני לא חושב שבאוטו בן שנה כל הדשבורד צריך להתפרק.... והוא ללא ספק מקרקש במהירויות גבוהות מ90....

בשורה התחתונה גפיתרון זול לאחזקה.. גם מבחינת דלק... וכאמצעי התניידות זול לחייל ולכל בעל תקציב דל.... הוא עונה על הדרישות... אבל לי אישית הוא לא נתן שום דבר מעבר....

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

היה לנו במשפחה פונטו s90,דגם שאין אותו הרבה מנוע 1600 אחלה אוטו,אני חושב שבכלל

הוא לא היה במוסך חוץ מטיפולים תקופתים,תפסיקו להשמיץ מכוניות שאין לכם ויש לאחרים.

פורסם
מבחינת מרווח, אכן יש צדק בדבריך

ואני מדבר איתך על נסיעות יותר ארוכות (10 שעות ביום מאחורי המושב הזה, ונראה אותך מדבר...)

לא נראה לי שתמצא הרבה רכבים (בטח ובטח שבתקציב הזה) שלאחר 10 שעות תרגיש "רענן" או נינוח...

אתה יודע מה - גם אם תשב בביתך, בחדר ממוזג, בלונדינית לידך, על כורסא של נאטוצ'י שתעלה כמו הפונטו 10 שעות - עדיין לא בטוח...

פורסם

מור, הכי פשוט חפשי לך איזו פונטו ותעשי עליה "סיבוב" ותחליטי עם היא טובה בשבילך או לא

גובהי 196 ס"מ והסתדרתי איתה נפלא בנסיעות ארוכות וקצרות ... אוטו נחמד .

אם הייתי מחפש פונטו הייתי מחפש את דגם 65 ו 75 (ה 55 קצת חלש).... אבל זאת דעתי בלבד!

תבדקי ותחליטי כי פה תצאי קצת מבולבלת

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...