Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחת ולתמיד -פונטו כן או לא?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רפי, קונדסון ואיציק ("החאפר") - אשמח לשמוע על שיטה שמונעת מהמנורות הארורות האלו להשרף כל הזמן.

ביינתים שני הדגמים שסבלו הכי הרבה מהנורות השרופות אצלנו היו הדור הראשון (75SX) והדור השלישי (16V אוטומטית-רציפה). דווקא הדור השני רגוע יחסית...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קונדסון, אתה זוקף יותר מידי לעצמך ולפונטו.

אתה מרשה לקלל משתמשים אחרים שאומרים דברים אחרים, ואומר שטויות שפונטו יותר טובה מרוב המשפחתיות בכביש.

לרכב אין חיי עד, גם אם תתן לו את המשנים הכי טובים, את החלקים הכי טובים הוא יתקלקל.

ואני לא הייתי אומר שפונטו טובה יותר ממשפחתיות אחרות בכבישים.

סה"כ אוטו בינוני למטרות בינוניות עם ביצועים בינוניים.

לצערי הייו לי ולאבי פיאט פונטו במשך שבוע.

פורסם

לא היה לי פונטו וגם לא יהיה לי פונטו וגם אם יתנו לי בחינם אני לא אקח.

כמו שאמרתי מקודם , רק סקר מוסכים, למה לא מוצא חן בעיניכם סקר מוסכים? הרי במוסכים מגיעים כל מיני מכוניות...למשל בטויוטה יש טויוטות נכון בניסן יש ניסן ובפיאט יש פיאט מה הבעייה?

כנס למוסך ניסן ותראה על איזה תקלות\טיפולים אנשים מגיעים ושאל את האנשים אם הם מרוצים, כנס אח"כ למוסך פיאט ושאל את העובדים מה הם חושבים על פיאט ואת האנשים שמגיעים אם הם מרוצים מהרכב.

יותר קל לעשות זאת גם במוסכים לא מורשים, כנס לכמה מוסכים באיזור מגוריך ותראה אם אילו מכוניות אנשמים מגיעים ועם אילו בעיות , כמו כן גש למוסכניקים ושאל דעתם, תאמין לי שעתיים שלוש ויש לך אינדיקציה מצויינת , מה הבעייה ?

לילה טוב.

פורסם
לא היה לי פונטו וגם לא יהיה לי פונטו וגם אם יתנו לי בחינם אני לא אקח.

:shock:

ועל סמך ניסיונך העשיר והפורה הזה אתה קובע שהפונטו חרא של רכב?

כמו שאמרתי לחכמולוג הקודם - הזויייי!

נכון שאפשר להביע דעה על רכב מסוים, אבל שאתה מציג את זה ככה - עדיף שתשתוק. לטובתך האישית, לא כי באמת ממש מזיז לי מה אתה חושב על הפונטו.

בואנ'ה, אני מה זה שונא את סדרה 7 של ב.מ.וו, אה כן, אין לי כזו,לא תהיה לי כזו (גם אם אני ממש ארצה) וגם אם יתנו לי בחינם אני לא אקח. בשבילי רק סדרה 3 מסוף שנות ה80' שחורה עם ג'אנט כוורת מקורי של בימר. (ולחלק האחרון אני מתכוון ברצינות :-))

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

עוד דבר:

ואומר שטויות שפונטו יותר טובה מרוב המשפחתיות בכביש.

עם כל הכבוד (ויש, באמת), הפונטו היא לא משפחתית. היא גם לא אמורה להיות כזו. גם אם ממש מישהו יתעקש על זה ויקעקע את זה על החזה.

(סתם כדי להכניס דברים לפרופורציות...)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

"ועל סמך ניסיונך העשיר והפורה הזה אתה קובע שהפונטו חרא של רכב?"

אני לא אמרתי ,את זה אתה אמרת, רק אמרתי ש:

"לא היה לי פונטו וגם לא יהיה לי פונטו וגם אם יתנו לי בחינם אני לא אקח."

עוד מידע על הרכב תוכל למצא בכל מוסך בארץ מפי כל מוסכניק.

פורסם
רפי, קונדסון ואיציק ("החאפר") - אשמח לשמוע על שיטה שמונעת מהמנורות הארורות האלו להשרף כל הזמן.

ביינתים שני הדגמים שסבלו הכי הרבה מהנורות השרופות אצלנו היו הדור הראשון (75SX) והדור השלישי (16V אוטומטית-רציפה). דווקא הדור השני רגוע יחסית...

תקנה אך ורק מנורות מקוריות מיבאן חלפים מורשה (יש אחד בת"א - ה"פ).

תן לאיציק להתקין אותם, ו...זהו.

גם לי נשרפו נורות כל חודש ואיציק פתר את זה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
קונדסון, אתה זוקף יותר מידי לעצמך ולפונטו.

אתה מרשה לקלל משתמשים אחרים שאומרים דברים אחרים, ואומר שטויות שפונטו יותר טובה מרוב המשפחתיות בכביש.

לצערי הייו לי ולאבי פיאט פונטו במשך שבוע.

א. ומתוך השבוע הזה אתה מגבש דיעה על רכב...?

אתה כזה "מבין"...

ב. אני לא מקלל אף אחד.

ג. אני זוקף לעצמי? אתה מכיר אותי? אתה יודע מה זה ספורט מוטורי? אתה ראית פעם איך פונטו ננהגת? וכן, היא יותר טובה מרוב המשפחטומטיות.

לדעתי. לטעמי.

ולי יש פונטו. הרבה שנים. מה שאומר שלי יש זכות פי עשר ממך לחוות דיעה על הרכב.

תפנה למוטי מיאטה ותשאל אותו למי משנינו יש זכות לתת דיעה על הרכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תפנה למוטי מיאטה ותשאל אותו למי משנינו יש זכות לתת דיעה על הרכב.

אומנם אני לא מוטי עם המיאטה המשפוצ'רת ווהכי זריזה בעיר ( או בעולם?) אבל..

למי שיש רישון נהיגה :lol::roll:

Suzuki Jimny

פורסם

אמרתי שהטעויות היחידות שלך זה שאתה מקלל משתמשים אחרים, ואומר שהפונטו יותר טובה מהרבה משפחתיות.

הפונטו היא לא משפחתית בכלל.

ובמה היא יותר טובה מהן?

היא ממש לא יותר חזקה מהן, לא יותר מרווחת, ובטח שלא יותר אמינה.

יודע מה, אתה יותר מבין בפונטו יותר ממני, אבל מנסיעה על שניים כאלה למדתי מספיק, אוטו חלש, צפוף בשביל 3 אנשים ( למרות שאני מכיר אנשים שהרכיבו שמה יותר מ 8 אנשים), וממש אבל ממש לא הייה הטעם שלי.

לגבי האמניות, יש לי מספיק חברים שסובלים ממנה, והרבה מוסכניקים שאומרים שאוטו הזה הוא גהנום, מצד שני יש הרבה אנשים שאומרים שזה אוטו מצויין.

פורסם
אומנם אני לא מוטי עם המיאטה המשפוצ'רת ווהכי זריזה בעיר ( או בעולם?) אבל..

למי שיש רישון נהיגה :lol::roll:

לפי תקנות מוטי שנכנסו לתוקף מיולי 2005 כל אדם שאין לו רישיון לא יכול להגיב על שום דבר בקשר לייעוץ על רכב. נקודה.

מי שיכול זה מישהו שיש לו את הרכב בבעלותו שלוש שנים לפחות.

פורסם

את האמת - אני לא יודע אם יש קשר רב אך כנק' למחשבה -

את הפונטו על דגמי, צורותיה ודורותיה, רכשו גופים גדולים מאוד ובכמויות רבות:

מע' הבטחון, חברות השכרה, ליסינג וכו'.

חברות וגופים שנושא האמינות => פחות הוצאות חשוב להם מאוד.

סתם הם היו רוכשים ומבססים ציי רכב שלמים על רכב כזה?

אני מאמין התשובה פשוטה - רכב אמין, פשוט, זול וטוב שיביא אותך מנק' A ל-B אם מינימום "הרפתקאות" שליליות באמצע...

שוב - נק' למחשבה ואשמח אם תחוו דעתכם.

פורסם
אמרתי שהטעויות היחידות שלך זה שאתה מקלל משתמשים אחרים, ואומר שהפונטו יותר טובה מהרבה משפחתיות.

הפונטו היא לא משפחתית בכלל.

ובמה היא יותר טובה מהן?

היא ממש לא יותר חזקה מהן, לא יותר מרווחת, ובטח שלא יותר אמינה.

יודע מה, אתה יותר מבין בפונטו יותר ממני, אבל מנסיעה על שניים כאלה למדתי מספיק, אוטו חלש, צפוף בשביל 3 אנשים ( למרות שאני מכיר אנשים שהרכיבו שמה יותר מ 8 אנשים), וממש אבל ממש לא הייה הטעם שלי.

לגבי האמניות, יש לי מספיק חברים שסובלים ממנה, והרבה מוסכניקים שאומרים שאוטו הזה הוא גהנום, מצד שני יש הרבה אנשים שאומרים שזה אוטו מצויין.

תראה לי ציטוט שקיללתי מישהו ואני אתנצל.

יש לך רישיון בכלל, אגב???

לא אמרתי שהפונטו משפחתית, תקרא מה שכתבתי. אמרתי שהיא יותר טובה מרוב המשפחתיות. לאיית לך את זה?!

היא לא יותר חזקה, אבל היא מסוגלת להאיץ יותר טוב - תלוי איזה דגם.

ה1.6 דור ראשון או ה16V גיר רציף דור שני (ספייס) מאיצות יותר טוב מכל משפחטומטית 1.6 שבנמצא. תבדוק נתונים. תחזור אח"כ.

לא הטעם שלך? סבבה, זה לא אומר שהוא לא טוב למישהו אחר.

וזה שנסעת באוטו פעמיים לא הופך אותך למבין גדול, וזה ש"תשאל אנשים תראה מה יגידו" לא מזיז לי או לאף אחד אחר.

אתה לא יודע מה בעל הרכב עשה לו שהוא התקלקל לו, אז אתה לא יכול לבוא ולשאול אותו האם הרכב אמין כי אתה לא יודע כלום עליו!!

איך פתאום אתה אומר שהרבה אנשים אומרים שזה אוטו מצויין?!

עזוב, אתה ממש לא מבין על מה אתה מדבר...

תחשוב שמהשטויות שלך מישהו עוד עלול להחליט איזה אוטו לקנות.

ושוב:\

בן כמה אתה?

יש לך בכלל רישיון?

נהגת על פונטו?

אל תגיב על כלום עד שלא תענה על השאלות האלו~!

פורסם

תגיד לי מה אתה רוצה.

במקרה יש לי רשיון ונהגתי על כמה פונטואים תפסיק להיות כזה מתלהב אתה מתחיל להמאס.

ומה אנשים בדיוק ילמדו מהשטויות שלי.

אמרתי שפונטו זה אוטו 50\50 צריך מזל איתו.

בגלל זה אמרתי שחצי אומרים שיש לו המון בעיות וסובלים איתו וחהצי השני שמח.

ולא אמרתי שזה שנסעתי עליהן אומר שאני יכול להחליט אם הן אמינות, אני יכול להחליט שהן לא מאיצות מהר, וזה אוטו עגלה.

• תוכן חדש...