Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחת ולתמיד -פונטו כן או לא?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב, קודם כל תרשו לי לחתוך כאן באופן חד כמה אנשים שמוסרים חוויות מפונטו ספייס, זה כבר באמת זבל של אוטו, עושה ים של צרות עם המחשבים, הדשבורד מתנפח ומקרקש, אלו דברים שלא קיימים בפונטו הראשונה.

הקטע הוא שהפונטו לא עשתה לי כאבים אחרי 10 שעות, אלא אחרי שעתיים גג כבר מתחיל לכאוב בגב תחתון.

הרכב מיניס הכי נוח שנסעתי עליו בנסיעות ארוכות עד היום היה סיטרואן סקסו.

בגדול, בשביל השימושים של ידידתנו, והתקציב שלה, אין הרבה חלופות...

ושוב: לכל חכמי הסובארו או הלאנסרים, צאו מהסרט שלכם, אמינות היא דבר יחסי, נכון שבסובארו אפשר לטפל פחות, אבל זה לא אומר יותר אמינות...

כה אמר אחד שנסע על סובארו ג'אסטי מתפרקת ושבכלל כנראה שיש לו משהו אישי נגד בעלי פונטו,

הרי אנחנו לא מפותחים נכון?

תעשה טובה, שב בשקט!, יש לי פונטו 2003 ולפני הייתה לי שנת 2000, שניהן נוחות ושניהן אמינות מאוד, הספייס לא מקרקשת ובטח ובטח שהדשבורד שלה לא מתנפח.........

דווקא על המושבים אני חושב שאפשר לכתוב רק דברים טובים.

תירגע,

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי, אם לא שמת לב, אני בעד הפונטו לאורך כל התגובות שלי, אפילו שהיא לא נוחה

בפונטו ספייס יש לקונסולה של הרדיו נטייה נחמדה להתפרק, גם הפונטו שלך תסבול מזה, אל דאגה...

ולא יודע מפותחים או לא, אבל כבר פעמיים נתקלתי במצבים מפגרים שאני נוסע בעיר עם הקטנוע (אני בהרצה, מותר לי רק עד 70) ובא לי מאחורה איזה ערס בפונטו ומתחיל לצפצף בתנועות של "תיסע כבר", ואני מדבר איתכם על 70 בכביש משה-דיין בראש"לצ, אבל ההוא מצפצף, אפילו שיש לו עוד 2 נתיבים משמאלי לעקיפה, וכשבסוף הוא עקף הוא האט ונסע לידי וקילל אותי, תרבות ישראלית...

וכן, יש גם אנשים טובים בעלי פונטו, תתפלא...

אבל בגלל שנתקלתי ב-3 בעלי פונטו באותו שבוע שמפריע להם שאני נוסע 70 בכביש של 60, החלטתי לכתוב את החתימה הזאת, וכמובן שהכל בהלצה, כי גם אני עצמי נוסע ביום יום על פונטו (ספייס לצערי, 60 סוס)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
הסופר מיני הבאות עדיפות על הפונטו

1. סקסו

2. 106

3. 205

4. קליאו

כל ה- 4 נוחות ומתנהגות טוב יותר ובנוסף אים טופלו טוב אמינות מאוד.

בנוסף :

1. שרייד- פשוטה ואמינה.

היתרון היחידי של הפונטו חלקים זולים באופן יחסי, וחיסכונית באופן יחסי.

מניסיון היה לי פונטו אחר כך 205 ועכשיו קליאו השביעות רצון שלי מהקליאו וה 205 הרבה יותר גבוהה.

הפונטו יותר מרווחת מכל המכוניות שרשמת כטובות יותר, אמינה יותר (אמנם השרייד יוצאת דופן אך ישנה)

חלקים ממש זולים, ביצועים טובים, מזגן מעולה....

קליאו - רכב קקה, האוטומטיות בכלל זוועתיות , היו לנו מספר לקוחות במוסך עם קליאו MK1 ולאחר טיפולים ונסיעות רבות הגעתי למסקנה הזאת שהקליאו פשוט מיותרת כמשומשת.

205 - די עשתה את שלה - מולה אפשר להשוות אונו לא פונטו. ה205 פשוט מיושנת.

106 MK1 קטנה גם מבפנים - שברירית כמו ה205, דש בורד מתפורר, אמנם נוחות נסיעה יותר טובה מהפונטו אבל בזה נגמרת רשימת היתרונות של ה106 וכך גם עם הסקסו.

אני לא מדבר כך כי יש לי פונטו,אני אומר את זה כי הפונטו עצמה יותר מרווחת, איכות החומרים מעט יותר טובה משל שאר המתחרות, מושבים נוחים, אמינות טובה וחלקים זולים מאוד. וזה מסיט את הכף לטובתה, לשאר המתחרות שציינת אני רוחש כבוד רב (חוץ מלקליאו) ... אבל הן יותר מיושנות ובתור רכב ראשון תאמין לי שיש דברים מעט יותר חשובים מנוחות נסיעה, חשובה התחזוקה הזולה, השנתון וצריכת הדלק.

haters will hate

פורסם

לי יש פונטו 90 שנת 95 180K אני יד שניה וקניתי מבן אדם שהכרתי הרכב עם ספר טיפולים לא כולם של פיאט אבל מוסכים מורשים(ולמי שלא יודע לפי החוק טיפולים ניתן לעשות בכל מוסך מורשה וזה תקף גם לאחריות פשוט לא יודעים את זה) לרכב הוחלפו 2 בולמים קלאץ אגזוז ונעשה כיוון שסתומים פעמיים (למרות שכתוב כל 30K)

+ משאבות וזהו ב 10 שנה והקילומטרז הנל לשיפותכם.

• תוכן חדש...