Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז החנייה הייתה קצת מוסתרת מאחורי התחנת דלק ואני מאמין שלכמה אנשים היה קצת קשה לאתר ולמצוא את מקום המפגש[אני לא יתפלא אם היו כאילו שחיפשו ולא מצאו והתייאשו ופרשו ]

סה"כ מפגש נחמד , אנשים מוכרים, כמות מכובדת של משתתפים. היה חמוד ,

תמונות לא ניראה לי שהיו היום. בכל אופן, שמחתי לראות כמה משתמשים טריים וחדשים שעשו מאמץ והופיעו היום במפגש בפעם הראשונה , מקווה שנהנתם.

כללי לגבי מפגשים הבאים לדעתי האישית - מומלץ ונמשיך את המסורת הישנה ונמשיך לקיימם בימי שבת אחת לחודש במתחם החניון מאחורי אצטדיון ר"ג ויסכימו איתי עוד רבים.

מקווה שנהנתם ,

אם בכל זאת יש תמונות אז בזמנכם הפנוי אם יתאפשר לכם אז תביאו לפה.

סוף שבוע רגוע,

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באתי לשעה והלכתי .

היה מפגש נחמד ,אני באתי עם הפיז'ו צבע ירוק דהויי ,יש לי שאלה קטנה למי ששמע תסאב שלי .

הסאב עושה רעש קצת מחרחר למי ששמע ,וששמים יד על הפורט הוא נשמע טוב .

אז אם אני ישים אותי בתיבה סגורה זה לא יעשה לו נזק?

חתימה עד 3 שורות.

פורסם

לא יעשה נזק.

הפורט שלך מחורבן שם ובקצה הפנימי שלו יש גריל כזה שגורם לשריקות ולחירחורים בעוצמות גבוהות.

תיבה מוכנה [מה אפשר לצפות] אין כמו לבנות תיבה לבד לפי מידות מחושבות כמו שצריך.

פורסם

הייתי נהנתי, לא הייתי בראשון אז אני לא יכול להשוות אבל לפי המסורת עוד שבועיים יהיה ברמת גן ואחרי זה בראשון.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

עמית -תאטום את התיבה לדעתי נישמע יותר טוב באטום.

שיבי בראשון היה נחמד .

אבל ברמת גן יותר

קיצר לדעתי צריך להחזיר את המפגשים לימי שבת רמת גן יהיה פנאן.

המפגש ברעננה המיקום ממש לא משהו...חור שחור !

פורסם

אין לי בעיה מבחינת ר"ג או ראשון, פשוט ראשון היה יותר מוצלח בהרבה, ואין ויכוח

לרעננה אני לא אגיע שוב, שעמום גדול !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אין לי בעיה מבחינת ר"ג או ראשון, פשוט ראשון היה יותר מוצלח בהרבה, ואין ויכוח

לרעננה אני לא אגיע שוב, שעמום גדול !

כנ"ל...

קיצר לדעתי עניין המפגשים צריך לחזור לשורשיו בר"ג .

מה שכן היום היה נחמד לראות עוד 3 משתמשים חדשים מאד בפורום שהצטרפו למניין.

ישר כוח מקווה שתהנו ותפיקו המון מהאתר הזה ומהפורום בכלל .

בהצלחה.

פורסם

המפגש היה נחמד מאוד, אבל קצר

פתאום באמצע רוב האנשים נכנסו למכוניות ונסעו

למה? :|

נחמד להכיר אנשים חדשים

אני בעד להחזיר את המפגש לסופרלנד

SENA לשעבר

פורסם

אז ככה היה נחמד מאוד נוכחות מרשימה אבל בראשון היה יותר.

פעם הבא באמת עדיף שנעשה את זה ברמת גן אבל לא ביום שבת אלה בשישי בגלל שצריכים להתחשב בחברי הפורום השומרים .

תודה רבה מיכאל שכיונת לי את הקומפננט עכשיו אני ממש מרוצה ממנו ועכשיו אני גם מרגיש כי הסאב חופר לי קצת והגיע הזמן שאני ימניך אותו ואולי גם ישים אותו בתיבה אטומה .

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

שאולי , מה קרה ? קצת באס ואתה נילחץ ? האוזניים לא עומדות בזה? אפשר לחשוב כמה באס הP1 שלך יכול לייצר....

בכל אופן לדעתי אל תאטום את התיבה !!!

לגבי מפגשים בימי שישי אני מעדיף אותם בשבת כי שישי זה קצת מסורבל ומעייף בעיקר אם אתה יוצא בערב אז ..

לזה שמעליי . המפגשים בהחלט צריכים לחזור לר"ג כמו פעם .

אבל לדעתי כל שבועיים מפגש -יכול להעיק, לשעמם ולהרוס . מספיק פעם בחודש מפגש כדי לשמור על גבולות הטעם הטוב ועל רמת הסקרנות וההתעניינות של המשתמשים במפגש עצמו ובסובבים אותו ובמתרחש בו שכן כל שבועיים זה פרק זמן קצר מדיי לשינויים בסטאפ ברכב . וזה יתחיל להימאס עלינו כל שבועיים לקיים מפגש ככה שהמינון הנכון הוא כמו בעבר בימים הטובים -אחת לחודש , אצטדיון רמת גן,שבת ,12:30.

פורסם

הייתי.

היה די שיעמום לדעתי.

מעט מאוד אנשים.

לא שמעתי אף מערכת שהקפיצה לי את הלב או משהו כזה...

זו דעתי לפחות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...