Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמה של קומפוננט, לא, ז"א ללא ספק קומפוננט של חברה, שבאותה סידרה יש לה גם רמקול 2WAY,

הקומפוננט יהיה יותר טוב. אבל יש רמקולי 2WAY טובים, הכל עניין של השקעה.

אם אתה מחפש משהו דל תקציב, אני יכול להמליץ על רמקול לא רע בכלל של מגנט:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=150238

נשמע די סבבה עם רדיו דיסק.

בכל אופן אם אתה רוצה עוד המלצות אתה מוזמן לפרט תקציב, והסבר גם למה אתה רוצה

קואקסליים ולא קומפוננט. סה"כ המחירים לא רחוקים בהרבה סדרות של רמקולים.

Race Smart

פורסם

יש הרב קומפוננטים שהם "קונברטיבל" - ניתן לעבודה בתור קואקסליים ובתור סט מפוצל.

הזול בין סוג זה של רמקולים הוא הלייטניג אודיו בולט ~ 600 שקל

סטים טובים יותר, אך ישרים יותר, הם הפניקס גולד קסנון, CDT BRAXIAL ועד לבוסטון Z5/Z6 שבאים בתצורה קואקסלית ומחירם גבוה מאוד אך הם מדהימים.

בתאוריה רמקול קואקסלי צריך לתת תמונת סטריאו מדוייקת וטובה יותר מאחר שמקור הצלילים הוא זהה בפועל קיימים מעט מאוד דגמים טובים מסוג קואקסלי - נגרם עקב ביקוש נמוך יחסית.

הכל תלוי בתקציב שלך. הקואקסליים (טהורים - טוויטר לא ניתן להפרדה) הכי טובים ששמעתי הם של פייז דגמי הCX. גם לMB יש קואקליים שצריכים להיות טובים אך מאחר ולא שמעתי אותם אני אמנע לחוות דעה עליהם.

הכל תלוי בתקציב...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לקומפוננט צריך הגברה ותריך להוסיף סאב שיהיה באס היות ואין לי את המשאבים הפיננסים לזה אני מחפש קוקסיאלים .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

כמה תיקונים שתיל.

קומפוננט לא חייב הגברה. תלוי מאוד בנצילות שלו ובעומס(WATT RMS) שהוא יכול לקבל.

קומפוננט הוא סה"כ רמקול שבנוי ממינימום שני אלמנטים , שבמקום שיהיה קבל לפני הטוויטר לשם אי שריפתו והוופר יעבוד בפול ריינג' , אז יד מעגל חשמלי פשוט שמחלק את התדרים , מה שזה יוצר זה חלוקת עומסים נכונה , דיוק גבוהה יותר לכל רמקול כיוון שאינו חייב לטפל בתדרים נוספים , ואיזון נכון יותר.

לך על רמקול 2WAY , תשמע לפני , אתה לא תזדקק להגברה חיצונית חוץ מהCD וישמע הרבה יותר טוב מ קואקס.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

• תוכן חדש...