Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, יודעים מה.. נגיד ונרד מרכב ספורטיבי (לבינתיים)... אבל אני לא יכול להישאר עם הסובארו!!!!

אני מתבאס לנסוע... לנהוג.. רכב מדכא!

אז משהו יחיסית ספורטיבי.. או רכב מעניין.. שאני אוכל לתת קצת בגז אבל שלא יזיין אותי אח"כ..

שיראה נחמד.. רכב מעניין.. לא משנה אם יש לו שוק או לא.. אפילו עדיף בלי שוק..

רכב קצת יותר מתון מאלפא ספרינט עם 2 קרבורטורים כפולים...

על מה אתם ממליצים ? מה אתם אומרים על ההחלטה שלי ? מתונה ?

fast......

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב שמסרב לזוז.

יצאתי יחסית בזול, ולאחר אבחנה של חבר - מסתבר ששתי פלאגים היו שבורים, קרב' סתום, הרכב נסע על שלוש צילנדרים... בקיצור - הוא ספג וספג עד שהתמוטט.

נסה להחליף את הגלגלים בבלוקים , התאוצה תשתפר , כמו גם האמינות וצריכת הדלק :screwy:

פורסם
נסה להחליף את הגלגלים בבלוקים , התאוצה תשתפר , כמו גם האמינות וצריכת הדלק :screwy:

רק אם תבטיח שתבוא לעזור, אני לא יודע להחליף בלוקים.

נ.ב

זה רכב אספנות שנמצא בתהליכי שיפוץ :idea:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

כשמדברים על שיפוץ רכב , לא עובדים כמו שיפוצניק מן השורה.

זה לא ששוברים קירות קודם לריהוט האמבטיה מחדש.

פלאגים שלמים זה באמת א'-ב'. תיכף תבכה שהוא נתקע כי אין שמן במנוע.

אתה מתעלל באוטו הזקן הזה. תן לו את המינימום לפני שתיסע בו.

פורסם

וואו אתה גרוע!!!

קראתי את השירשור וחוץ מלקבל את הסעיף לא יצא לי מזה כלום לפעמים אני מרגיש מזוכיסט

2PAC אתה ילד קטן ומתלהב שלא מתבגר

אתה לא מבין ומתעצבן כי אנשים לא אומרים לך על מה ללכת

אתה יודע למה הם לא אומרים לך ????!!!!

כי אין על מה !!!

כל מה שתקנה מפורק לחלוטין,מת,הרוס,מזויין,ישן,שעבר עשרות ידיים, ושאין עליו שום דבר חיי אחרי 20-25 שנים של אונס אצל המון אנשים כמוך או גרועים יותר שלא בדיוק אכפת להם כמה פעמים הרכב נכנס למוסך העיקר שהם נשארו עם החיוך על הפרצוף (במקרה הטוב על הפרצוף במקרה הפחות טוב על ההגה אחרי שנכנסו עם הרכב באיזה קיר או מעקה).

כמו שכבר אמרו לך 10 או 20 פעם במהלך השירשור ואתה פשוט מסרב להבין!!!!!!!!!!!

אין לך כסף לא לקנות ולא לתחזק!!!!

תקנה סוזוקי סוויפט שנת 92 1.3 במצב סביר ו"בפתיחות" ברמזור תעשה ים וואסח על הבחורה שיושבת בפורד פוקוס האוטומטית שאבא שלה לקח בליסינג !!! הרי גם עם היית עם אופנעים היית לוקח אותה וגם עם קורקינט!!!

צא מהסרט תחסוך כסף סע באוטובוס וכל אנשי הפורום ירגישו הרבה יותר בטוח על הכביש

אתה רוצה לצאת עם חיוך על הפנים מהרכב אני אמליץ לך על כמה קרטינגים באזור מגורך

ועוד דבר תפסיק לאנוס את הסובארו (אחרת חברי מועדון סובארו ישראל יוציאו עליך חוזה :2gunfire: )

היא לא עשתה דבר רע לאיש אוטו מצויין וזה שאתה לא לוחץ ולא יוצא לך מזה כלום כי לאוטו יש יותר אינטלגנציה ממך והוא לא רוצה שיזיינו אותו בכח מה שאתה עושה ללא הפסקה!!!

בהצלחה במציאת מכונית חלומותיך

אני מאחל לך שתמשיך לחייך בלי או עם אוטו

והכי חשוב שיהיה לך שבוע טוב

פורסם

אוקיי... אני כנראה הולך על רכב מתון יותר...

ד"א LYNX מאיפה לך אם אני יכול להחזיק את הרכב ?

לא משנה..

איך הקורסיקה 2200 \ 3100 ומה ההבדל בינהם? צריכת דלק ? אחזקה ?

יש לחבר שלי אחת 2200 והוא מרוצה אבל זה רק אחד.. אשמח לקבל חוות דעת...

ובמקביל אולי רכב אחר מעניין... עזבו ספורטיבי בטירוף... אם אפשר קצת ספורטיבי אוקיי... אם לא אז רכב מפנק ואיכותי... (לא כמו הסובארו!!!) שאני יתן גז שאני ירגיש סיחבה בלי להתאמץ.. אני נוסע בעיקר בינעירוני ואני ממש ממש שונא את הסובארו בבינעירוני...

fast......

פורסם

רכבים אמריקאים ישנים עם מנועים של 2-3 ליטר כמו הפונטיאק והשברולט שסוחבים יופי ולא יקרים בכלל אפשר למצוא בסביבות ה15K

פונטיאק טמפסט,גרנד פרי,סנברד

שברולט קואליר,קורסיקה

וואלה רכבים נהדרים אין שוק בכלל שותות ים דלק אבל כיף לא נורמלי מפרפרת אפילו עם תיבה אוטומטית בלחיצת גז בלבד!!!

משהו משהו

פורסם

הכוונה הייתה בזה שאין לך כסף להחזיק לא הייתה כוונה ביומיום אלא בשיפוץ שתצטרך להשקיע אחרי הקניה

פורסם
רכבים אמריקאים ישנים עם מנועים של 2-3 ליטר כמו הפונטיאק והשברולט שסוחבים יופי ולא יקרים בכלל אפשר למצוא בסביבות ה15K

פונטיאק טמפסט,גרנד פרי,סנברד

שברולט קואליר,קורסיקה

וואלה רכבים נהדרים אין שוק בכלל שותות ים דלק אבל כיף לא נורמלי מפרפרת אפילו עם תיבה אוטומטית בלחיצת גז בלבד!!!

משהו משהו

מדובר על שנת 94-5 משהו כזה..

מה הצריכת דלק של קורסיקה 2200 ושל 3100 ? ממוצע של 1 ל 10 יכול להספיק לי.. אני לא צריך רכב של 1 ל 20...

פונטיאק? איזו פונטיאק? טפטסט זאת למעשה קורסיקה... סנברד זה אוטו ....? וגרנד פרי נראה לי יותר יקר אחזקה מהקורסיקה...

fast......

פורסם
וואו אתה גרוע!!!

קראתי את השירשור וחוץ מלקבל את הסעיף לא יצא לי מזה כלום לפעמים אני מרגיש מזוכיסט

2PAC אתה ילד קטן ומתלהב שלא מתבגר

אתה לא מבין ומתעצבן כי אנשים לא אומרים לך על מה ללכת

אתה יודע למה הם לא אומרים לך ????!!!!

כי אין על מה !!!

כל מה שתקנה מפורק לחלוטין,מת,הרוס,מזויין,ישן,שעבר עשרות ידיים, ושאין עליו שום דבר חיי אחרי 20-25 שנים של אונס אצל המון אנשים כמוך או גרועים יותר שלא בדיוק אכפת להם כמה פעמים הרכב נכנס למוסך העיקר שהם נשארו עם החיוך על הפרצוף (במקרה הטוב על הפרצוף במקרה הפחות טוב על ההגה אחרי שנכנסו עם הרכב באיזה קיר או מעקה).

כמו שכבר אמרו לך 10 או 20 פעם במהלך השירשור ואתה פשוט מסרב להבין!!!!!!!!!!!

אין לך כסף לא לקנות ולא לתחזק!!!!

תקנה סוזוקי סוויפט שנת 92 1.3 במצב סביר ו"בפתיחות" ברמזור תעשה ים וואסח על הבחורה שיושבת בפורד פוקוס האוטומטית שאבא שלה לקח בליסינג !!! הרי גם עם היית עם אופנעים היית לוקח אותה וגם עם קורקינט!!!

צא מהסרט תחסוך כסף סע באוטובוס וכל אנשי הפורום ירגישו הרבה יותר בטוח על הכביש

אתה רוצה לצאת עם חיוך על הפנים מהרכב אני אמליץ לך על כמה קרטינגים באזור מגורך

ועוד דבר תפסיק לאנוס את הסובארו (אחרת חברי מועדון סובארו ישראל יוציאו עליך חוזה :2gunfire: )

היא לא עשתה דבר רע לאיש אוטו מצויין וזה שאתה לא לוחץ ולא יוצא לך מזה כלום כי לאוטו יש יותר אינטלגנציה ממך והוא לא רוצה שיזיינו אותו בכח מה שאתה עושה ללא הפסקה!!!

בהצלחה במציאת מכונית חלומותיך

אני מאחל לך שתמשיך לחייך בלי או עם אוטו

והכי חשוב שיהיה לך שבוע טוב

מילים כדורבנות!

לאנקס רכזת את כל התגובות השפויות של כל חברי הפורום השפויים בתגובה שלך, לשרשור ההזוי , האחרון לקיץ זה ( אני מקווה), בתקווה שלא יופיעו שרשורים הזויים כאלה יותר!

ולפותח השרשור לדעתי עליך לעבור ללונה פרק, שם יהיה לך ריגוש מממכוניות מתנגשות, ומרכבת הרים מהירה וכדומה, בינתים סע באוטובוס!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מילים כדורבנות!

לאנקס רכזת את כל התגובות השפויות של כל חברי הפורום השפויים בתגובה שלך, לשרשור ההזוי , האחרון לקיץ זה ( אני מקווה), בתקווה שלא יופיעו שרשורים הזויים כאלה יותר!

ולפותח השרשור לדעתי עליך לעבור ללונה פרק, שם יהיה לך ריגוש מממכוניות מתנגשות, ומרכבת הרים מהירה וכדומה, בינתים סע באוטובוס!!

בברכה

צביקה

קודם כל מי שלא מעוניין להגיב שלא יגיב... פשוט מאוד...

היו לי כמה דברים הייתי צריך לדעת בנוגע לרכב ספורטיבי... והבנתי אותם.. כתוצאה מכך ירדתי (לבינתיים) מרכב ספורטיבי ואני שואל כרגע על קורסיקה ואפילו על סופר לנסר 93-94...

זה שאתה לא יודע מה זה להתרגש מנסיעה ברכב ספורטיבי זאת בעיה שלך... ילדות קשה אני מתאר לעצמי.. אבל אני בטוח שיש פורום תמיכה מיוחד גם לזה... "אני צביקה ואין לי ריגושים"

"אנחנו אוהבים אותך צביקה !" אבל יש כאלו שמחפשים את הריגושים האלו וקצת פחות משנה להם הכסף... כמוני...

אם הבנת שאני "ילד" בהתנהגות כמובן מהדרך שבא אני מתבטא בפורום זה אנא ממך.. כבר הרבה אמרו משפטים חכמים בנוגע להתנהגות הזו שלך...

אשמח אם תוכל בכל זאת להגיב לעניין בנוגע לשאלותיי... קורסיקה.. סופר לנסר.. OK ?

fast......

פורסם

אוקיי

אני לא מאמין שקראתי את כל ארבעת העמודים של הת'רד ההזויי הזה...

טופאק גבר לפי מה שהבנתי ממה שכתבת לא הייתי רוצה להיות סביבך כשאתה נוהג (אולי כן אם הייתי בתוך טנק...).

בכל מקרה אתה יכול לקנות 205 1400 - קטנה, זולה, זריזה ויש הרבה חלפים.

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

......תישאר עם סובארו וזהו.....

הרמה יורדת.....(החופש הגדול ניגמר לא?)

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

הפונטיאק והשברולט זה אותו אוטו רק עם שם שונה מה שהופך את זה לרכבים שונים (כמו יוקון ובלייזר לשעבר של GMC ושברולט)

גם קואליר

קיצר כל מה שרשמתי לך בדקתי את המחירים לפני ולא סתם רשמתי

• תוכן חדש...