Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי הי הי כל הקוטלים את הרעיון - שימו לב לרכב ספורטיבי שנכנס בתקציב!

המון המון כ"ס

אמין - אמין מאוד אפילו

ממוזג

הנעה אחורית

בא בשלל צבעים עם פסים לבנים ומדבקות

הוא קצת לא נוח (תלוי של איזה מותג אתה משתמש בו) אבל על אמינות צריך לשלם.

אני מדבר על אוטובוס ידידי, אוטובוס.

ב15K (אפילו גם ב-20K) שהמחיר כולל בתוכו את האחזקה - אתה צריך לוותר על הרצון למכונית ספורטיבית. תשאר עם הסובארו.

תמשיך לחסוך עוד כמה אלפים (אלפים טובים!) שתגיע ל30 אלף - תבין שהרבה דלתות פתאום נפתחות, אבל תמשיך לחסוך ולחפש אופציות.

בכל זאת, אחרי הכל, אתה לא קונה איזשהי 1600 יפנטומטית.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופל קדט...

אתה תתפלא עד כמה הרכב הזה חזק... ומהיר...

ויש GT

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?CarID=26105

לקחתי די הרבה מכוניות עם הקדט 1.6 ה"רגילה" מגיע מקורי עם מגנזיום, צמיגים רחבים, ספויילר.. שנת 83! אל תזלזל... לקחתי כמה הונדה סיוויק איתו.. ו 309 1.6 :lol: ..

אבל הוא מטחנת דלק!

הצורה הכללית של הרכב זה משהו כמו בתמונה בערך... אבל לא כזה מכוער!!

e_1_1_1_4_20050818160832.jpg

fast......

פורסם

חס וחלילה קוטלים.

הלוואי והיינו יכולים לקנות מכוניות ספורט ב 10K ושישאר לנו כסף לשחק פוקר בשישי ולקנות סיגריות עם מכס!:-) היה הרבה יותר שמח ככה.

אבל זה לא ככה. בדקנו אתה ענין, חשבנו שזה יכול להיות אחרת, ברוב המקרים זה לא ככה בכלל.

תחפש ג'אסטי 4X4.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

בואו תסבירו לי קצת יותר על עניין האחזקה של רכב ספורט.. אפשר לחשוב שאני קונה איזה פרארי...

אני לא מחפש רכב ב10K שיכלול דלקה לשנה, ביטוח, סטס ותיקונים... 10K רכב נטו..

בגלל זה אני מחפש רכב יחסית אמין .. אחזקה.. אני מבין שתיהיה יותר יקרה... אבל זה לא שאני נוסע 100ק"מ ביום..

אני לא מחפש רכב שכל חודש אני יצטרך להוציא עליו 2-3K על תיקונים... בגלל זה אני מחפש משהו יחסית אמין.. ואם יהיו תיקונים פה ושם אז מה לעשות.. נתקן..

הייתה לי 309 1.6 גיר רגיל שנת 89... קניתי את הרכב באיזה 2000 שקל במצב נדיר! ממש נדיר! רק הקלאץ' היה חלש.. סידרתי אותו.. בקיצר זיינתי את האוטו! האוטו עבר דברים שלא חלמתם עליהם...

השקעתי על האוטו 10K בערך רק בתיקונים והיו לי איזה 2 תיקונים בחודש לפחות... הרבה בעיות עם הקרבורטור... בסוף מכרתי אותו עם מנוע כמעט גמור טנק דלק שבור (אל תשאלו איך)... דש בורד מפורק, גלגל עקום, וגיר חורק.. אה.. שכחתי את הקרבורטור!!! פעמיים עשיתי לו ניקוי ועדיין היה דפוק!

נמכר ב3000 אלף לפרייאר! שכחתי לציין שכל "תיקון" תקע אותי באמצע הכביש... שיצאתי לנסוע באוטו זה היה כמו רולטה רוסית.... זה כאילו.. אוקיי.. נתקע\לא נתקע.. (אחרי שהאוטו יוצא ממוסך אפילו)

יש לו גם "מחשב" כזה.. צ'יפ שתמיד נדפק.. ועושה בעייה בחשמל!! אבל אהבתי את האוטו הזה!!!

אז אני לא מחפש להשקיע כ"כ הרבה ברכב ולהיתקע כל שני וחמישי... אבל אם אפשר לקנות רכב שאפשר להנות ממנו ופעם בחודש להשקיע פה ושם.. אז זה לא רציני.. אני לא מצפה שהרכב יהיה אמין וחסכוני כמו הסובארו... אבל בכל זאת

fast......

פורסם

אם אתה חושב שלזיין סבתא זקנה כמו 309 1.6 זאת חוכמה אתה טועה!

אתה לא יכול לקחת רכב מסוף שנות ה80. אחרי שכל ה15 ידיים שלו הרגו אותו מכל כיוון. ובוא נאמר שהשלדה נקיה. אם תרצה שהרכב יהיה מושלם, תצטרך להשקיע המון כסף. יהיה צורך להחליף כמעט הכל בגלל הבלאי הגבוה, כתוצאה מהשנים ומאופן הנהיגה. זה מה שקורה!

אני בטוח שאתה רוצה רכב "מפלצת" בשביל לסוע כאילו זאת סוברו DL.

בכל אופן כבעל נסיון עם רכב דומה, לקח לי הרבה זמן עד שהגעתי למצב שאני יכול לזיין אותה בלילה ובבוקר להניע אותה לעבודה (אני מדבר על המכונית).

הכל אפשרי ידידי.

לפי דעתי תבדוק אפשרות השתלה של מנוע MI16 ב205 צבאית לשעבר. פרויקט מענין ומאוד אפשרי לביצוע.

יום טוב

:)

DFC

פורסם

לא תמצא מכונית ספורטיבית אמינה ב10K.נקודה.

ולפי מה שסיפרת,איך "שזיינת" את ה309 שלך,אני בכלל בספק אם משהו חוץ מלאונה ישרוד אצלך :roll: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
הייתה לי 309 1.6 גיר רגיל שנת 89... קניתי את הרכב באיזה 2000 שקל במצב נדיר! ממש נדיר! רק הקלאץ' היה חלש.. סידרתי אותו.. בקיצר זיינתי את האוטו! האוטו עבר דברים שלא חלמתם עליהם...

השקעתי על האוטו 10K בערך רק בתיקונים והיו לי איזה 2 תיקונים בחודש לפחות... הרבה בעיות עם הקרבורטור... בסוף מכרתי אותו עם מנוע כמעט גמור טנק דלק שבור (אל תשאלו איך)... דש בורד מפורק, גלגל עקום, וגיר חורק.. אה.. שכחתי את הקרבורטור!!! פעמיים עשיתי לו ניקוי ועדיין היה דפוק!

נמכר ב3000 אלף לפרייאר! שכחתי לציין שכל "תיקון" תקע אותי באמצע הכביש... שיצאתי לנסוע באוטו זה היה כמו רולטה רוסית.... זה כאילו.. אוקיי.. נתקע\לא נתקע.. (אחרי שהאוטו יוצא ממוסך אפילו)

יש לו גם "מחשב" כזה.. צ'יפ שתמיד נדפק.. ועושה בעייה בחשמל!! אבל אהבתי את האוטו הזה!!!

בוא תגלה לי על איזה "מחשב" אתה מדבר, איזה צי'פ שתמיד נדפק, כי יש לי 309 כבר 5 שנים, ובחיים לא שמעתי עליו :?

פורסם

יש כרגע שתי אלפא-סוד למכירה.

האחת בי-ם, השניה בב"ש.

קנה אחת מהן ותהיה מרוצה, רק תדאג לחלודה.

אין משהו טוב מזה כרגע, בטח שלא קדט-טורבו-סופר-דופר-ספויילר-הזרקת-נייטרו, או איזה GTI חבוטה.

את הסוד אתה יכול לקנות בסכום של 6-8 אלפים והשאר לפחחות.

בהצלחה,

תדבר קצת פחות,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם
בוא תגלה לי על איזה "מחשב" אתה מדבר, איזה צי'פ שתמיד נדפק, כי יש לי 309 כבר 5 שנים, ובחיים לא שמעתי עליו :?

של ההצתה. דיסטריבוטור... משהו כזה.. בגודל של קופסאת גפרורים.. עשה לי ים בעיות.. (במיוחד בחורף!)

fast......

פורסם

צירפתי סתם כמה מודעות מלוח יד2...

מה רע במכוניות האלו?

הבנתי שה ZX יקרע אותי בתיקונים.. אבל מה עם השאר..

מה עם הספרינט? איך האוטו הזה? יש לו 2 קרבורטורים כפולים, לא? כמה כ"ס?

בכללי, אפשר לשפר אותו ל 1.7 כמו ב33 ?

http://yad2.co.il/Cars/PrintCar.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=14012,11031,34556,31562,28366,15648,36526,33874,33545

fast......

פורסם

אתה אומר שקדט 1.6 טחנה אותך בדלק ורוצה רכב ספורטיבי.... כבר נפילה.

אתה אומר שהפיג'ו הייתה לא אמינה ורוצה אלפא 33, עוד נפילה....

ואז אתה אומר שחוץ מהאמינות הפיג'ו הייתה פצצה....

לא יודע אני שובר את הראש

בעייתי. תתפשר.

haters will hate

פורסם

קודם כל ניר... אני אמשיך לדבר עד שאקבל תשובות לשאלות שלי הרי לזה נועד הפורום... מי שרוצה שיענה.. אני לא מכריח אף אחד... ואני לא רק מדבר.. אני פשוט מנסה לגבש דעה..

בנוגע לסוד.. אני לא מכיר את הרכב.. אשמח לקבל עליו יותר פרטים .. דווקא ראיתי מודעה ב6K השאלה אם הוא ספורטיבי? מהיר?

מה אתה חושב על הספרינט ?

תודה ..

fast......

פורסם

205GTI לא זולה להחזקה (כמו כל רכב ספורטיבי)

אלפות באופן כללי לא ממש זולות להחזקה (במיוחד 164...)

יש שם 309 נפח 2000 - לפי דעתי זאת טעות במודעה

דווקא הZX נראית האופציה הכי סבירה, אם אתה רוצה משהו ספורטיבי

אם אתה רוצה אוטו מהנה וזול, לך על 309 1.6

בקשר לספרינט - תתקשר תשאל אם יש לו קרובורטורים או הזרקה - אפשר לשים 1.7

מה רע במכוניות האלו?
מישהו אמר שיש בהן משהו רע?

פורסם

אל תחפש הגדרות למכונית.

תתקשר למפרסם של המודעה, תקפוץ תראה את הרכב!

מה עם הספרינט? איך האוטו הזה? יש לו 2 קרבורטורים כפולים, לא? כמה כ"ס?

בכללי, אפשר לשפר אותו ל 1.7 כמו ב33 ?

אפשרי להשתיל 1.7 16V, כמו כן גם בסוד.

DFC

פורסם

ציינתי את האמינות של הפיג'ו ואת האחזקה של האופל להמחיש עד כמה אני מוכן להתפשר..

הרי כתבתי... שבכל מקרה אהבתי את האוטו!

לא אכפת לי להיתקע עם האוטו גם.. תלוי כמה פאן הוא יספק לי..

אם כל פעם שאני ירד מהרכב עם חיוך מאוזן לאוזן לא אכפת לי להיתקע כל יום! זה חושב לי!

אבל מעדיף להיתקע כמה שפחות ולה למלא 200ש"ח דלק כל יום....

הכוונה שלי היא לא ליפול על רכב בעייתי במיוחד...

ד"א את האופל הספציפי הזה אתה לא מכיר.. משהו מוזר.. פעם הוא עלה לי באש באמצע נסיעה.. לא משנה.. :roll: אבל זה אוטו חזק..

אני לא מחפש ב10K רכב שיהיה אמין סובארו וחסכוני כמו פיאט אונו 1.1 עם ביצועים של פרארי.. אני מבין את העניין הרי אם היה דבר כזה בטוח שהייתי יודע.. אני מוכן להתפשר.. אבל תלוי על מה..

fast......

• תוכן חדש...