Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

205 היא קטנה מדי... ישבתי בה.. ממש קטנה... אני די גבוה.. כמעט 1.90 ומחפש מרווח ונוחיות...

ומנוע 1400... לא יודע... הייתה לי 309 1.6 גיר רגיל ואם כבר פיג'ו אז אני חושב שעדיף לי את ה309.. יותר מרווחת... יותר גדולה... רכב יחסית חזק לסכום הזעום שבו הוא נמכר... ובעתיד אולי אוכל לשפר אותו קצת... חשבתי על מנוע MI16...ולהפוך אותו לסופרצ'ארג' (טורבו, אפילו כפול)אפשרי להשתיל ב 309 ד"א ?

קבלו קישור לסופרצ'ארג' ב70$ ואף אחד לא הגיב עליו...

http://www.turbonator.com/Install.html

עכשיו קצת ירדתי מהקטע של הספורט לבינתיים למי שלא קרא את כל התגובות...

מתעניין לגבי סופר לנסר 93-4 עדיפות גבוהה לידני,קורסיקה 2200\3100, 309 1.6 ידני... ולא יודע... האמת מחכה לכם.. מחפש רכב ב10-15K שיהיה מרווח, נוח... סוחב ! ואם אפשר קצת ספורטיבי אז אני לא אתנגד..

ולמי שאמר להישאר עם הסובארו... NEON... כל בדל סיגריה בכביש שובר לי את העומד שידרה כשאני עולה עליו... לא נוח לי... גם הכל רגיל באוטו.. אין חלונות חשמל.. אין נעילה מרכזית...

רכב מדכא בקיצור!

ובנוגע לנהיגה שלי... מממ... זה היה יותר גרוע עם האופנוע האחרון... (יד ימין - סדק, רגל ימין - שבר בכף הרגל, צלקות - בהרבה מקומת בגוף - מושבת לשבועיים)

והחלטתי שאני מעדיף לחיות עוד קצת אז החלפתי ל4 גלגלים... ומקווה להישאר (תרתי משמע ) אבל אני צריך קצת תשובות ממכם...

תודה שוב...

fast......

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה מאמין לשטויות של ה"סופרצ'ארג'" ב 70$ אתה בבעיה

MI16 אפשר להשתיל ב309, יש כאלה מקוריות

יש גם 309 בארץ עם T16 (במקור MI16)

פורסם

הנה שרשור שהיה פה לגבי הטורבונייטור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47423&highlight=turbonator

בקשר לאוטו , אני מבין שהתקציב שלך לא משהו , אז לדעתי אתה צריך לחפש אוטו שיעבוד בשבילך ולא אוטו שאתה תעבוד בשבילו

רכב ספורטיביים ישנים זה הוצאות בלתי צפויות הרבה כאבי ראש , והרבה צימאון לדלק .

לכן בתקציב שלך כדאי לחפש משהו יותר אמין (יחסית)/זריז(יחסית)

לדוגמא :

לא מזמן בן אחותי קנה יונדאי אקסנט 1.5 2 דלתות ב-20 אלף ש"ח , תחשוב על משהו בכיוון הזה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

2PAC ידידי תעשה לעצמך טובה תרד מהכביש שתה איזה כוס מים קרים תרגע תלקק את הפצעים ותעשה לכולנו חיים הרבה יותר שקטים...

ד"א

איך לא נרגעת אחרי תאונה כזאת???

פורסם
הנה שרשור שהיה פה לגבי הטורבונייטור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=47423&highlight=turbonator

אני חושב שאני אבדוק את העניין קצת יותר לעומק ... מקסימום נזמין אחד ונראה... מאמין שזה עושה משהו... קודם נקנה רכב...

רכב ספורטיביים ישנים זה הוצאות בלתי צפויות הרבה כאבי ראש , והרבה צימאון לדלק .

-ירדתי מספורטיבי במיוחד... מחפש רק את הנטייה לספורטיבי...

לכן בתקציב שלך כדאי לחפש משהו יותר אמין (יחסית)/זריז(יחסית)

לדוגמא :

לא מזמן בן אחותי קנה יונדאי אקסנט 1.5 2 דלתות ב-20 אלף ש"ח , תחשוב על משהו בכיוון הזה

לא בא לי על היונדאי... מה גם שזה לא רכב מי יודע מה... לא בא לי רכב קוריאני...

-------------------------------

fast......

פורסם
2PAC ידידי תעשה לעצמך טובה תרד מהכביש שתה איזה כוס מים קרים תרגע תלקק את הפצעים ותעשה לכולנו חיים הרבה יותר שקטים...

ד"א

איך לא נרגעת אחרי תאונה כזאת???

נרגעתי... ירדתי ל4 (גלגלים) אחרי הכל...

fast......

פורסם

ירדת ל4 גלגלים

אבל לפי הרושם שאתה משאיר זה בדיוק ההפך...

אתה יודע 4 גלגלים זה גם ממש ממש מסוכן

ואיך כתב מישהו באחד השרשורים לא נעים בכלל לראות איזה ילד באוטו שנסע מהר מדיי משחק "חיבוקי" עם עמוד חשמל או רמזור...

פורסם

טו פאק לצערי עברתי את הגיל של ריגושים מביצועי רכב, והאמת אני חייב להתוודות מעולם לא היה רגושים

מרכב בכלל, אלא אם אתה מתכוון לסקס במושב האחורי...!

בכל מקרה מאז ילדותי ועד היום, רק אישה עושה לי רגושים... מה לעשות זה מה שאני!!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חשבתי על כמה רכבים...

----------------------------

קורסיקה 2200 שנת 93-95

איביזה שנת 94-95 (לא מהישנות)

סופר לנסר 93-94 1600 גיר רגיל.

309 1.6 גיר רגיל - קרבורטור.

אשמח לקבל איזה משפט או שניים על כל רכב... תודה..

צריכת דלק ? אחזקה ? אמינות ? התנהגות ונוחות ? ביצועים ?

fast......

פורסם
כמה כבר אופל קדט יכולה להיות חזקה?

לפי דעתי אתה מקשקש, אין לך מושג בשיט.

אתה רק רוצה רכב מפלצת כמה שיותר חזק, אם אתה רוצה יש כמה 205 GTI 1900 במחיר כזה, אבל כשחושבים על זה, 205 1900 כבר לא כ"כ חזק ביחס להיום. אתה תסע בערך כמו הונדה סיוויק בתקווה שהGTI עדין לא מתה.

אני חייב לציין שאתה משעשע אותי:smile:

תערוך חיפוש בפורום, יש המון אנשים שמחזיקים מכוניות ספורטיביות שבדיעבד המחירון שלהם לא גבוה, תשאל אותם כמה עולה להחזיק רכב כזה (אני אחד מהם):wink:

בהצלחה, תחפש קדט GT

אכן בחור משעשע...ומעט הזוי.:)

הגולף מדהימה והאינטגרלה אפילו יותר

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אלוהים אדירים אני לא מאמין שקראתי את 5 הדפים של התרד על סמים הזה,פשוט הזיות!!!

דבר ראשון; חברה זה נראה זוועה לאנשים שבאים להצטרף לפורום, רואים פה את התגובות שלכם למבקשי עזרה וזה נראה כזה שכונה ומעפן, אז תפסו תעצמכם בידיים, ותתחילו לעזור ולהסביר באופן סבלני ולא בצורה שכונתית ומגעילה.

דבר שני: ramigt הבחור הכי גבר שיש, שמבין יותר מכל אחד שיש, גאון+ נסיון.( 4U STI)

דבר שלישי:טופאק, אני מבין שאתה לא רוצה רכב ספורטיבי -סבבה, ירדת מזה בנתיים, תקנה אוטו עם נטייה לספורטיביות, כמו 205 1.4 ,106,205 ראלי, קטן לך מידי?- נשמע לי מוזר אני מ1.90 ואני נכנס טוב מאוד במכוניות האלו, רוצה רכב אחר? .. לך על ה309, 1.6 אחלה אוטו אבל יזדקק ליישור קו מסיבי,

לא טוב לך?, תקנה איזה מזדה 323F האצבק או אלה עם הפנים המורמים, אוטו נחמד מאוד, אבל אין את האמינות שיש לפיזו' והרבה חרשו לאוטו הזה את הצורה אז תצטרך למצוא מציאות, בנוסף להזכיר ולציין שזו רק דעתי!.

עדיין לא טוב לך? תקנה איביזה שנת96-95, מהמודל היותר חדש, ותשפר תאוטו מהנשמה? לא מתאים לך?..

תקנה אופניים.

כי בסך הכל אתה מחפש העלאת רמה מהסובארו שלך, לא אוטו חדש שיספק לך הכל פיקס,.

אני מקווה שכיוונתי אותך פחות או יותר, ואם יש לך כל כך הרבה כסף לזרוק על אוטו ספורטיבי שיעשה לך חור בכיס, אני ממליץ לך לעבור קורס נהיגה(שיראה לך את הפרופורציות של מצבי לחץ וכמה יהיה לך קשה להחלץ ממצבים כאלו בזמן אמיתי!), אנשים כמוך שנוהגים כפי שאתה טוען שאתה נוהג זקוקים לאיזה סטירה שתעורר אותם, כי לא חסר נהגים מופרעים ,הכביש הוא לא מסלול מירוצים.

בהצלחה בקנייתך.

יקירק.

• תוכן חדש...