Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיתי אם מישהו יודע למה בהונדה הטיפולים הם כל 10,000 ק"מ, ולא כל 15,000 כמו ברוב המכוניות בימינו. במיוחד מוזר לי שזה כנראה לא הנחיה של הונדה העולמית, כי קראתי באתרים בריטיים שמדברים על טיפול כל 10,000 מייל.

אני חושב לקנות הונדה, אבל אני חייב להגיד שתכיפות הטיפולים היא שיקול מרתיע עבורי, כי אני נוסע די הרבה ולא מתאים לי לקחת את האוטו לטיפול בתדירות כ"כ גבוהה.

פורסם

למה? כי ככה היצרן קובע.

צור קשר עם היצרן בישראל ושאל אותו כל כמה ק"מ צריך לבצע טיפול. כל 10,000 ק"מ למכוניות חדשות זה נשמע מוזר.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אומרים שמנוע VTEC הוא חד המנועים המתקדמים שהונדה ייצרה לכן הם רוצים שתשמור עליו וכמו כן שתפיק את המירב ממנו,

אני נוסע על סיוויק 2002 עם 77000 ק"מ לפני הטיפול של ה70000 באזור של 68000 הרגשתי שהאוטו לא ממש מפיק את המירב כאילו המנוע חולה וצרוד אולי ככה הוא בנוי לטיפולים תקופתיים של 10000 ק"מ.

Polo 2012

פורסם

אני הייתי מטפל את האוטו שלי במוסך של הונדה וולו באשדוד, ומנהל המוסך היה אומר לי תעשה טיפול כול 15 אלף, אבל בכול זאת המשכתי לעשות טיפולים פעם ב10 אלף, אבל זה גם תלוי במצב המכני של האוטו, חבר שלי על סיוויק 2001 ידנית עושה פעם ב15 אלף!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...