Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוגאטי ויירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מ2001 אנו מתבשרים חדשים לבקרים על צאתה של הויירון המדהימה ליצור וכל פעם נוחלים אכזבה קשה, הרכב מסרב לרדת לפס היצור....

מה שאני מכיר זה שלרכב יש בעיה להוריד את כל הכח העצום הזה לכביש (1001 כ"ס...).

מישהו אולי יודע איך תסתיים הסאגה הזו?

אני לא מבין איך לא שומעים על העניין המביך הזה דבר וחצי דבר!

הרי מדובר באחד השמות היותר מפוארים בעולם הרכב וברכב שאמור להיות הגדול מכולם!!!

תתרשמו:

1_w.jpg

2261_1_19-06-2003-11-36-57.jpg

2261_6_19-06-2003-11-36-57.jpg

יהודה פ.

פורסם

כמה אפשר לטחון את זה ?

או שזה וואחאד כישלון ומשהו שם פשוט דפוק מהיסוד, או שהם פשוט משפרים את הרכב לשלמות לפני צאתו לשוק.

בכל אופן, הנפילה הרצינית שלהם הייתה שהם הכריזו על העיצוב הכללי לפני שהם הבינו שהוא מאוד לא ידידותי למהירויות שהם שואפים אליהם...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בכל אופן, הנפילה הרצינית שלהם הייתה שהם הכריזו על העיצוב הכללי לפני שהם הבינו שהוא מאוד לא ידידותי למהירויות שהם שואפים אליהם...

עד שהמכונית הזאת תצא העיצוב כבר יהיה "רטרו"..

ככל שהזמן עובר זה נהיה יותר ויותר פאתטי..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

24-03-2005 18:05:

לכבוד - חברי הפורום.

אבקש בכל לשון של בקשה להמנע מלהזכיר את אותו פסל סביבתי חד פעמי הנקרא ויירון (שום קשר לבוגאטי המקורית) עד שיכנס לייצור.

לי זה כבר נראה סתם כמו תעלול שיווקי שלא ברורה לי מטרתו. עד שהם יכניסו את הויירון לייצור לכולנו כבר יהיו חלליות אישיות והרכב הזה יהיה אנכרוניסטי.

בלוף. הכל בלוף.

צפו פגיעה. :)

פורסם
כאשר הייתי בחופש קראתי במגזין מקומי שפתרו את כל הבעיות!! הייצור מתחיל מאוקטובר הזה!! והמחיר מיליון יורו!

כן את זה כולנו שמענו

ומה אנחנו הולכים לעשות זה לחכות להודעת הדחייה הבאה באוקטובר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אחרי 4 שנים של מאבקים במערכות קירור לW16 עם 4 מגדשי טורבו

ובעיות יציבות של הרכב שהעיצוב שלו כנראה לו מתאים למהירויות שאליהן הוא אמור להגיע

הווירון אמורה להמכר באופן סדיר, לדעתי זה לא משנה כי היא הפסידה את ההזדמנות

לזכות בתואר המהירה בעולם ל koenigsegg ccr שבתנאים המתאימים תחצה גם את ה 400 קמ"ש!

בקיצור כישלון תכנוני יקר במיוחד!

פורסם

ככה עושים את זה!ככה מעבירים 1000כ"ס לכביש מה שהגרמנים מנסים לעשות כבר הרבה זמן היפנים עשו לפני שנים תראו ותבינו!

חברה מצטער ניסיתי להעלות סרטון מטופגיר ששם גרמי בוחן סקייליין r33עם 1000כ"ס שנמכרה בבריטניה באופן מסודר ולא גרסה חד פעמית!

פורסם
ככה עושים את זה!ככה מעבירים 1000כ"ס לכביש מה שהגרמנים מנסים לעשות כבר הרבה זמן היפנים עשו לפני שנים תראו ותבינו!

חברה מצטער ניסיתי להעלות סרטון מטופגיר ששם גרמי בוחן סקייליין r33עם 1000כ"ס שנמכרה בבריטניה באופן מסודר ולא גרסה חד פעמית!

באיזה פרק זה בבקשה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

להפיק ממנוע הרבה כ"ס (וכשיש תקציב נדיב) זו לא בעיה מסובכת מידי. הבעיה היא שהמנוע צריך להיות אמין ולשמש לטווח ארוך בתנאים קיצוניים (זה לא מנוע F1 שאחרי המרוץ אתה מעניק לו "תוכנית פרישה"). כמו כן ככל שידוע לי הסיבה לאי הפצת דגמי הווירון טמונה בעוד סיבות חוץ מהמנוע (כגון באוירודינמיות הרכב).

פורסם

מירו הסקיליין הצהובה ( נכון ? ) שאתה מדבר עליה הייתה רחוקה מאוד

מלהיות סדרתית היא שופרה בסדנת JUN ביפן בקרוב למיליון ש"ח כשרוב הכסף הלך למנוע.

אבל בגדול אתה צודק לא חסרים סקיליינים משופרים ברמות שונות שעוברים את ה 300 קמ"'ש

לאותה JUN נמדדו מעל 370 קמ"ש.

נ.ב

מירו זה לא היה בפרק של top gear אלא באחד מהסרטים שקלרקסון פירסם בעצמו יש

לי אותו אני אמצא אותו ואחזור אליך.

פורסם

אתה טועה, את הסקייליין לא מכרו באופן סדרתי, חילקו אותם בחינם למנויים של עיתון החדשות המקומיות של מנצ'סטר...

- או -

אני פשוט מת על השטות הזו כל פעם מחדש.. :roll:

הניסאן סקייליין נמכרת עם מנוע 2600 כפול טורבינות ו-276 כ"ס, יש גם גרסאות מוגבלות ייצור בודדות שמפיקות עד 495 כ"ס לחזקה שבהן וגם בהן שונה כמעט כל חלק של המנוע במטרה להגיע להספק הנ"ל באופן אמין (אמינות היא מילת המפתח כאן, כזו שהחברה יכולה למכור... לא אמינות יחסית שמשפר זה או אחר יכול להציע).

מעבר לזה, כל מה שאתה שומע זה אנשים שראו יותר מדי סרטים מהירים ועצבניים.

ה-R33 GTR שג'רמי בוחן היא גם לא בעלת 1000 כ"ס אפילו, זה טיפה פחות וחוץ מזה מספרים גדולים בהרבה מאלה הפיקו מהנדסי פורשה כבר לפני כמעט 40 שנה במכוניות המירוץ שלהם (917 לדוגמא) שלא לומר כלום על מכוניות ה-F1 של שנות השמונים שהיו מוגדשות..

מוטי.

• תוכן חדש...