Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבורגיני... MADE IN FRANCE ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום...

אולי שאלה בסיסית מידי אבל אני חייב לדעת ב100%..

עד היום כל חיי חשבתי שלמבורגיני מיוצרת באיטליה

עד שנודע לי מאדם ( לא רלוונטי מי ) שהמפעל של למבו הוא בצרפת.. :shock:

מי יכול לתת תשובה ב100% ?!

שחר.

פורסם

איטליה.

מאז ומתמיד המפעל נמצא בסנט-אגתה.

עריכה: למרות שהבייבי למבו החדשה(גיראדו) מיוצרת למעשה באחד מקופלקסים של אודי בגרמניה ורק מורכבת באיטליה...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

וולקס קנו את אודי למען האמת

ואת רכישת למבו ב95 (אם אני זוכר) הם ביצעו

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

זה לא באמת משנה, אבל אם אתם מתעקשים, אז לקונצרן VAG יש בעצם שתי חטיבות. הראשונה (החטיבה ה"קלאסית") כוללת את פולקסווגן, סקודה, בנטלי ובוגאטי; והשנייה (החטיבה ה"דינמית") כוללת את אודי, סיאט ולמבורגיני (שנקנתה ב-1998 ). הן מנוהלות בנפרד, אך חולקות ידע טכני רב, כמובן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי אתה מתבלבל עם בוגאטי יצרנית איטלקית שהייתה בבעלות צרפתית?

אם כבר, זה הפוך. בוגאטי הייתה יצרנית צרפתית לפני מלחמת העולם השנייה (אם כי הבעלים היה איטלקי במקור - אבל הקים את החברה בצרפת), ובשנות השמונים היא חזרה לתחייה בעזרת חברה איטלקית, שנכשלה במשימתה ולבסוף פולקסווגן קנו את הזכויות לשם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עפ"י האגדה, אטורה בוגטי פגש פעם את אדון בנטלי על אחד ממסלולי המירוצים (באותה תקופה הרכבים שלהם נלחמו קשה, ראש בראש) ולאחר הצגה רישמית אמר האדון בוגטי לאדון בנטלי שהוא ללא ספק יצרן משאיות המרוץ הטוב ביותר :-) .

רמז לשוני בהשקפות עולם על איך מכונית מרוץ אמורה להיות בנויה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כבר, זה הפוך. בוגאטי הייתה יצרנית צרפתית לפני מלחמת העולם השנייה (אם כי הבעלים היה איטלקי במקור - אבל הקים את החברה בצרפת), ובשנות השמונים היא חזרה לתחייה בעזרת חברה איטלקית, שנכשלה במשימתה ולבסוף פולקסווגן קנו את הזכויות לשם.

רוני

בוגאטי יוצרה במפעל במולשייהם, בצרפת, על גבול גרמניה, ואחרי מלחה"ע השנייה הכל נחרב, ובנוסף אטורה איבד גם את בנו (שניהל את עסק בינתיים) ז'אן.

בוגאטי עצמו היה איטלקי, מן הראוי שהרכב הוא איטלקי, לא צרפתי, אע"פ שהא יוצר על אדמת צרפת.

(טויטה מייצרת מכוניות בטורקיה, זה לא אומר שטויוטה זה טורקי:wink: )

אור.

פורסם

רוני

אל תישכח גם שהוא היה גרמנופיל ואהב את התרבות הגרמנית ובעצם רצה להקים את המיפעל שלו על שטח גרמני (מה שהיה אז). אבל אחרי המילחמה השטחים חולקו מחדש, יצא בעצם שזה עכשיו על שטח צרפתי.

ומה קיבלנו זה יצרן רכב שחבק\חובק את שלוש תרבויות הרכב החשובות באירופה.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

למבורגיני... MADE IN FRANCE ?! - טעות נפוצה.

ה-106 ראלי יוצרה בצרפת, ורבים מתבלבלים בינה לבין למבורגיני. רבים מדי.

• תוכן חדש...