Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מחפש שיפור כח, הייתי ממליץ לך לבדוק אפשרות של השתלת מנוע של קליאו RSI או וויליאמס, (מי אמר קליאו ספורט).

פילטר פתוח וצ'יפ זה סתם שטויות, חבל על הכסף שלך!

ישר השתלות

רמי הפכת להיות מנתח פלסטי ?!......:wink:

ולבחור ששאל-

אתה אולי מתבעס לשמוע אבל באמת באמת שזו האמת,חבל על הכסף.

רפי.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

טוב קודם כל כל הכבוד על העזרה באמת במלא המילה תודה רבה.

האמת היא שאני כבר נוהג על הרכב כבר 7 שניים היא יד ראשונה סה"כ שמורה אף לא שריטה ותאמינו או לא היא עשתה רק62,000 קילומטר'ג אז חשבתי לשפר את הרכב , הבעיה שנתקלתי המון בדעות של אנשים שטוענים שהם מבינים בשיפורים לרכב אבל ניסו סתם לדחוף דברים רציתי לומר על ההצעה של אחד מחברי הפורום שאמר לי ללכת לאוטו ספורט או לאביחי או לאלי אז בוא נומר ככה שההודעה הראשונה שכתבתי על איזה אתר שהוא לא יודע כלום מהחיים שלו העיקר לדחוף זה שני האנשים האלה התקשרתי לו פעם ולא פעמיים להתיעץ אחד אמר לי ככה והשני אמר לי ככה אז בכדי שירמו מישהו הם צריכים לסגננן גירסאות תואמות המקום הזה סתם חאפרים ברמות של גניבה לדעתי. הרכבתי לפני שבועיים צמיגים ומגנזיום ב-2000 שקל של חברה מוכרת 13".

ששאלתי את אוטו ספורט איזה גודל אפשר לשים ברכב הזה בכדי שאני יכול לעבור גם טסט הוא אמר שאני יכול גם 14" לא נשארתי פראייר ובדקתי עם היבואן של רנו בארץ הוא אמר שרנו קליאו מהסוג שלי רק 13 ובמידה שאני שם 14 יכול להיות לי בעיה גם עם המשטרה וגם לעבור טסט וגם בעיה מכנית צריך לעבור הגבבה מסוימת אוטו ספורט אנשים שמנסים לדחוף ולא איכפת להם עברת טסט או לא.סליחה שאני מאריך...חחחח אבל לקחתי את צומת לבי מהתגבות שלכם והגעתי למסקנה שאני נשאר אם מה יש לי תודה רבה ולילה טוב

פורסם

אני לא מבין למה לא לשפר כל אחד פה מתנפח כמו אני לא יודע מה אולי חסר לבחור קצת כוח באוטו?

אולי הוא מרגיש שהאוטו לא עושה לו את זה כשהו לוחץ והוא מוגבל לאוטו הרכב הנ"ל...?

אני מצטרף לשאלה של הבחור...

בכדי לשפר זמינות כוח והאצה כאשר אני לוחץ ואני מוגבל לרכב שלי(טויוטה סטרלט) מה ניתן להתקין ברכב?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

**נערכה ההדגשה של ההודעה כולה, הדגשה נועדה לציון מילה או משפט מסויים, אין צורך להוציא את העיניים על הודעה שלמה**

תרכיב בוכנות ופלייוויל קלים.

אני בטוח שזה ישפר את התגובות של הרכב!

לפותח השרשור, אם הרכב הינו יד ראשונה ואתה מכיר את הרכב ואוהב אותו, תשתיל מנוע של RSI. זה אפשרי! לא יקר כ"כ.

לגבי הג'אנטים אני בטוח שניתן להשיג אישור גם לג'אנט 17" אם תרצה.

בוקר טוב:wave2:

רפי, רוצה שתלים של סילקון לתחת?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

**נערכה ההדגשה של ההודעה כולה, הדגשה נועדה לציון מילה או משפט מסויים, אין צורך להוציא את העיניים על הודעה שלמה**

לא,

יש לו פירוקיה

בצחוק כן?...

אני ישר כמו חץ רפי:-)

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כאחד שיש לו רנו קליאו 1995 , מנוע 1400 גיר ידני , השיפור היחידי שעשיתי זה :

הוספתי רמקולים מאחורה ובדלתות ( עשיתי קידוח והגדלתי חורים )

ומאחורה עשיתי משטח עץ בשביל הרמקולים ( המקורי התפרק )

והשיפור הנוסף היחיד זה הגדלת הגלגלים , מהמקורי של 170/85 R13 החלפתי ל 185/60 R15

וזהו ( בלי בעיות בטסט , פשוט בספר הרכב רשום כמה גודל אפשרי מקסימום )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...