Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גיליתי שאפשר להעביר הילוכים בתיבה האוטומאטית מבלי ללחוץ על הכפתור שעל הידית הילוכים.

ואת האמת שהם עוברים דיי חלק וזה יותר נוח.

השאלה היא האם זה גורם נזק?

פורסם

אתה אמור להעביר אותם ללא הלחצן!! לחיצה על הלחצן הינה להעברת ההילוך לפארקינג או לרוורס (הלחצן שם כדי שלא תוכל להעביר להילוכים אלו בעת נסיעה על מנת לא לגרום לנזק ברכבך!!!!)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
היום גיליתי שאפשר להעביר הילוכים בתיבה האוטומאטית מבלי ללחוץ על הכפתור שעל הידית הילוכים.

ואת האמת שהם עוברים דיי חלק וזה יותר נוח.

השאלה היא האם זה גורם נזק?

בשביל מה אתה מעביר הילוכים בתיבה אוטומטית ? תיבה אוטומטית שמים על D ונוסעים לא נוגעים !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

1. זה לא גורם נזק , אבל יש בלאי לא קטן על התיבה.

2. ביכלל , ההילוכים האלה נועדו בשביל עליות וירידות וגם כן בלימות מנוע לכן התיבה מעבירה אותם לבד.

3.כמו שהבחור מעליי "שמים D ונוסעים".

לכן אין ביכלל צורך להשתמש בהם רק במצבים הנ"ל.

לילה טוב.

פולו קלאסיק 2001

פורסם

לא נגרם נזק אם תשים לב שיש מצבים שחייב כפתור, הכפתור הוא בטיחותי

למשל שים R ואז לN ולD תוכל להעביר בלי כפתור, חזרה מD לN גם בלי כפתור. ברגע שאתה רוצה R אתה חייב כפתור. רק שחוזרים לR ושמתעסקים עם P או עם המצבים המיוחדים צריך את הכפתור. הכפתור באוטומט הוא מעין ניצרה בטיחותית כזו

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם מבחינתך לשבור את המנגנון זה לא נזק אז תרגיש חופשי!! :shock::shock:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

חשבתם פעם שאולי אפשר להוריד הילוכים בבלימה על מנת לא לשרוף לחלוטין את הבלמים............? במקום להלחם עם הבלמים. פשוט תנו למנוע לעבוד...

בשביל מה הוא שם?

פורסם

אוטומט לא בנוי "למשחק" עם ההילוכים. רק במידה ואתה בירידה או עלייה ממושכת, לשמל ירושלים, סדום, ים המלח, כבישי הצפון אז אתה משתמש בהילוכים לבלימה או בכדי שיהיה לאוטו כח. ככה לא משחקים עם ההילוכים.

אני אישית בעיר נוסע על 3 לא על D. זה יותר טוב ויותר בטיחותי

התמונות של הסובארו שלי

פורסם

yonatanl כתב

אוטומט לא בנוי "למשחק" עם ההילוכים
זה לא שאני לא מסכים, אבל תזכור שהתיבה האוטומטית AL4 של פיג'ו-סיטרואן-רנו מורידה לך הילוכים כשאתה מאט. כלומר בנו אותה ותכנתו אותה בדיוק לבצע את "המשחקים" האלו.
פורסם

הנזק היחיד שיהיה פה הוא למנגנון ידית ההילוכים

ובלאי מואץ לגיר (שאני אישית הייתי מוותר על זה כי רפידות עולות 250 שקל גיר עולה כמה אלפיות)

אגב....מה עם טיפטרוניק זה גם לא בנוי למשחקים ? זה אותו גיר בדיוק רק שיש לך גישה "לעקוף" את המחשב

פורסם

תראה עתיד דיברנו על גירים אוטומטים רגילים ומשחק בהם.

אני בטיפטרוניק לא מבין אז אני לא יכול להעיד, אני מעריך ששינו שם משהו שיקל על המשחק בהילוכים שיעשה פחות בלאי מאשר בגיר אוטומטי רגיל. איני מבין בגירים אלה ולכן אין להתבסס על דבריי

התמונות של הסובארו שלי

• תוכן חדש...