Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בגי'פ בשני הדלתות שריטה עמוקה מאוד עובר מהדלת הקדמית לאחורית

זה שריטה קטנה מאוד אך עמוקה

מה אפשר לעשות בנוגע לזה למלא אותו באיזה חומר ואז לצבוע?

תודה!

פורסם

עקרונית אם זה עמוק ברמה מאוד מאוד גבוהה אז רק פחחות וצבע יתקנו את זה.

אם אתה רוצה לבד... חומר פחחים , לך תקנה אצל פחח צבע לאוטו שלך(יש כאלו שידחסו לך לספריי..).

ותעשה את התיקון בעצמך..

בהצלחה.

פורסם

יש לי צבע כמו של האוטו בקופסת פח

חומר לפחחים התכוונת לזה? (בתמונה)

ואחרי שנגיד מרחתי את החומר אני צריך לצבוע בצבע יסוד ואז לצבוע בצבע הרגיל?

עקרונית אם זה עמוק ברמה מאוד מאוד גבוהה אז רק פחחות וצבע יתקנו את זה.

אם אתה רוצה לבד... חומר פחחים , לך תקנה אצל פחח צבע לאוטו שלך(יש כאלו שידחסו לך לספריי..).

ותעשה את התיקון בעצמך..

בהצלחה.

110.jpg

פורסם

אתה מורח את החומר הזה בצורת שפכטל, משייף עם נייר מים מספר 200 אני חושב, ואז עם מספר קצת יותר עדין נגיד 600 ... נותן לזה להתייבש, עושה צביעה של 2 שכבות 3 גג מגובה של 25 ס"מ וסוגר את העיניין :)...

פורסם

עוד שאלה קטנה אחרי שהשפכטל מתייבש ואחרי השיוף האם לצבוע בפרימר לפני הצבע הרגיל או לא צריך?

:-P

לבריאות...רק תעבוד זהיר עדין ויפה והכי חשוב עם הראש... והתוצאה תהיה בסדר..:)
פורסם

עוד דבר... תדאג לכסות את האזור במסקינטייפ או בניילון ושהאזור שאתה עובד עליו הוא כמה שיותר מצומצם לשריטה שאתה מעוניין לתקן.ממש על המילימטר. וזאת כדי למנוע ככל האפשר הבדלי צבע.

פורסם

תודה גבר:wink:

עוד דבר... תדאג לכסות את האזור במסקינטייפ או בניילון ושהאזור שאתה עובד עליו הוא כמה שיותר מצומצם לשריטה שאתה מעוניין לתקן.ממש על המילימטר. וזאת כדי למנוע ככל האפשר הבדלי צבע.
פורסם

עכשיו גם לי יש שריטה עמוקה ברכב משני צידיו לכל אורכם - תרומה של ישראלי חביב...

אבל אני מעדיף לפנות לממומחה בנושא עם נסיון רב משלי - יש לכם הצעה מי באזור השרון או צפונה משם עונה להגדרה?

תודה.

• תוכן חדש...