Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בוינקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי בעיה בוינקר-כשאני מוריד אותו לאיטוט הוא לא חוזר אוטומטי, הלכתי לסוכנות הם טוענים שצריך להחליף את כל איזור ההגה שם או משהו כזהץ...קיצר 450 שקל...

יש למישהו רעיון מה עושים או ניתקל בבעיה ויודע מה לעשות?

תודה לעונים.

פורסם

כנ"ל לגבי חשבון הבנק.

אבל אם לא בא לך לתרום ,תחפש בפירוקיה רק את החלק שאתה צריך ותרכיב לבד.

איזה רכב זה??.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ורק באחד השרשורים שכאן למטה דיברתי על האיכפתיות של אנשים מהמכוניות שלהם

מזה מי מחליף ?

נוחות חביבי, נוחות

מי מחליף ? מי שלא רוצה לשכוח וינקר דולק לאחר פניה ולנסוע עם זה עד ירושלים ואז יבוא מנייק ויתן דו"ח...

או שלא מחליפים כי לא מאותתים ? שזה עוד יותר גרוע ?

אתה בטח הערס שיצא עלי אתמול בערב כשצפרתי עקב חיתוך ללא איתות, מצב קשה, שאלוהים יתפנה לעזרתך כמה שיותר מהר, הוא פשוט עסוק כרגע עם המתנחלים, תעזר בסבלנות.

שבת שלום.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם תגיד באיזה רכב מדובר אז יהיה אפשר לענות לך.

בגדול צריך לפרק ולראות אם הפין שמחזיר נשבר,אפשר להדביק גם.

או שמשהו אחר גורם לו לא לקפוץ חזרה.

בקיצור סוג רכב...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לא חד משמעי. יכול להיות שהטבעת עם השגם שיושבת על ההגה זזה מהמקום, יכול להיות שהשגם נשחק ואפשר לקמבן משהו, יכולים להיות מליון פתרונות.

השאלה היא כמה יקר ונדיר להשיג את כל המנגנון קומפלט מפירוק, וכמה אתה מבין ומוכן להתעסק עם זה. ברכב שלי, פירקתי בדם יזע ודמעות את מנגנון הידיות ושיפצתי אותו יותר מפעם אחת. אבל זה רק בגלל שאין לי דרך להשיג חלק חלופי חדש.

תעשה את השיקול שלך.

פורסם

סבבה ,תודה לכול הרעיונות של כולם...חשבון הבנק למיניהם...

אין מה לעשות-עדיף להשאיר את המצב הקיים ולחסוך 450 ש"ח ופשוט להחזיר את הידית עצמאית...

תודה על עזרתכם...שבת שלום

פורסם
ורק באחד השרשורים שכאן למטה דיברתי על האיכפתיות של אנשים מהמכוניות שלהם

מזה מי מחליף ?

נוחות חביבי, נוחות

מי מחליף ? מי שלא רוצה לשכוח וינקר דולק לאחר פניה ולנסוע עם זה עד ירושלים ואז יבוא מנייק ויתן דו"ח...

או שלא מחליפים כי לא מאותתים ? שזה עוד יותר גרוע ?

אתה בטח הערס שיצא עלי אתמול בערב כשצפרתי עקב חיתוך ללא איתות, מצב קשה, שאלוהים יתפנה לעזרתך כמה שיותר מהר, הוא פשוט עסוק כרגע עם המתנחלים, תעזר בסבלנות.

שבת שלום.

מסכים עם כל מילה שלך!

רק בישראל אוטו שעובר את השש שנים כבר מלא קומבינות, הנעות עם כפתורים, חצי מהדברים לא עובדים, פתיחת דלתות בעזרת נקישות ומה לא. רק בישראל רכב מתיישן נהיה גרוטאה בגלל כל הקובינות והניסיון לחסוך.

מי שיש לו עצבים להחזיר כל פעם את ידית האיתות שיבושם לו, לדעתי זה לא פיתרון. אצל הישראלים חשוב להם שהאוטו יסע ויהי מה, לא אכפת להם שהכל יעבוד כשורה. מנהיגה על הרבה מכוניות כמעט בכל רכב של ישראלי מצויות קומבינות כאלה ואחרות בגלל שבעבר ניסו לחסוך כמה שקלים. זה מתחיל בהורדת התרמוסטט כדי "להתעלם" מבעיה במערכת הקירור נמשך בדלת שלא נפתחת, ומסתיים בספידומטר מקולקל, העיקר שהאוטו יסע, ובכן, זה לא ככה.

בקיצור אבוי לנו הישראלים שאוטו בן כמה שנים נהיה הר של אילתורים וזה ההבדל בין אוטו נורמלי לאוטו מאולתר-שבנורמלי הכל עובד וככה צריך!

יונתן, שנמאס לו להיכנס למכוניות שלא בקעו אתמול מהקופסא ולמצוא הר אילתורים.

תודה על ההקשבה ויום טוב

שבת שלום

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום (ועל הכביש) ונהנה לקרוא וללמוד

בקשר לבעיה שהוא מציג ולתגובה מעלי.

בפעם הראשונה שנהגתי ברכב שלנו (סובארו גי אל 88 ) סיבבתי את ההגה ושמעתי רעש של שבירה,

מאותו רגע הידית התחילה לזוז בחופשיות ככה שאם רציתי לאותת הייתי צריך לתפוס את הידית,

אם הצלחתי לאזן את הידית באמצע מספיק קפיצה קטנה והיא היתה נופלת למטה ,בקיצור חוויה נחמדה לפעם הראשונה ,פירקנו(אני ואבא שלי) את ההגה וגילינו שנשברה חתיכת פלסטיק שתפקידה ללחוץ על הקפיץ שדוחף כדור שזז כשמעלים ומורידים את האיתות והיא גם אחראית לסגור את האיתות לאחר פניה, אז לקחנו חתיכת פרספרקס ושיפנו אותה לאותה צורה של החתיכה שנישברה ועכשיו המנגנון עובד ניפלא וזה עדיף מלהחליף את כל העסק שם שיעלה כמה מאות

עכשיו אני לא יודע אם זה יעזור לזה שפתח את השרשור הזה אבל הייתי רוצה לדעת מה דעתו של זה שרשם מעלי על התיקון החפרי שאני ואבי עשינו

עומר

פורסם

לפי דעתי האילטורים הנחמדים האלה הם תענוג אמיתי בנוסף לחיסכון.

כל עוד הם מבוצעים בטעם טוב ולא מסכנים את הרכב ואותך.

למשל אצלי הידית שמפעילה את השפריצר עושה הכל חוץ מלהזרים מים,לכן חיברתי שני חוטים (עם פיוז)למצבר ועשיתי לחצן נפרד בתוך תא הנהג שמפעיל את המים.

אגב את הרעיון לקחתי מיוגי שעשו לו את הקומבינה במוסך.

לא יודע הרגשתי טוב אחרי זה ,אם זה לא לטעמך אל תקנה ממני את הרכב ,או לחליפין כשתקנה, תסדר את הידית אם בא לך.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...