Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי כלי רכב;

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא למלחמת העולם הראשונה, כשפרשים חמושים בחרבות תקפו טנקים (באמת!).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

פשוט מאד (?)

מדובר בצלם חתונות שמצלם תוך כדי נסיעה על גבי 4OFAN את החתן והכלה שנוסעים לפניו בדג'יליזנס.

הצלם רציני לרגע, מאחר והוא כבר יודע שהאושר קיים רק עד החתונה - הם לא יודעים עדיין. :-(

או אולי הוא הפך לרציני כי שם לב שנגמרו לו הבטריות, והם מתרחקים ממנו . . .

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
פשוט מאד (?)

מדובר בצלם חתונות שמצלם תוך כדי נסיעה על גבי 4OFAN את החתן והכלה שנוסעים לפניו בדג'יליזנס.

הצלם רציני לרגע, מאחר והוא כבר יודע שהאושר קיים רק עד החתונה - הם לא יודעים עדיין. :-(

או אולי הוא הפך לרציני כי שם לב שנגמרו לו הבטריות, והם מתרחקים ממנו . . .

אבי נסיון אישי מגרונך? (בקשר לבטריות כמובן)...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אבי נסיון אישי מגרונך (ממקלדתך)? (בקשר לבטריות כמובן)...רן

הכל מניסיון אישי . . .

אתה רוצה לדבר על זה? . . .

אבי.

המקום הנכון:

פורסם

מה שעוד עולה בדעתי, יכול להיות שבכלל מדובר ברכב קונספט ניסיוני, העובד על, נו... איך נאמר, עקרון פעולת ההדף הנוצר מגזים שנפלטים, במקרה זה מהבחור הרציני שבטח אכל ערב לפני 7 ק"ג פול עם חומוס.

מסכן.

פורסם
הרגתם אותי... :-) :-) :-)
אני לא כי יש לי אליבי מוצק.

רן גם לא, כי הוא שוטר, אז ברור שאי אפשר . . . "הרי מעולם לא נשמע כזאת . . ." במיוחד לא בחודש האחרון.

אגב, יתכן מאד שזה הרכב הראשון 4x4 ?

המקום הנכון:

פורסם

להערכתי מדובר ב"רכב קונספט".

אני מאמין שירי במקלע היה מפרק את החיבור לאופניים. גם החליפה של הנהג/תותחן נראית לקוחה משעת התה, לא שעת המלחמה.

במחשבה שניה, יכול להיות שירי מאסיבי היה גורם ל"יצירת המופת" להחליף כיוון ולנסוע לאחור.

אולי זה סוג של הילוך אחורי....

בברכה,

גלעד

• תוכן חדש...