Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה B4 שלי - תמונות וסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוסלן, איזה דגם הסאב הזה?

אחלה אוטו, אחלה בחורה :wink:

הסאב הוא דגם COMF 150 RMS

אני יכל להגי דלך מנסיון סאב ממש טוב! עם מכונים כמו שצריך!

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד שמואל זה מחשב שמחובר לגלי רווארס שמראה לך כמה עוד נשאר עד הפגיעה דבר שבאמת מומלץ!

ובקשר לשאלה הקודמת שלך למה התכוונתה לכמה עלה ואיפה קניתי?

פורסם

תגידו.. רק אני חושב שמדובר כאן באוטו שיגרתי למדי, ומלבד ההשקעה במערכת (כל הכבוד אכן בנייה יפה)

אין כאן שום דבר יוצא דופן?

והסרט הזה.. אני הייתי מציע לבעליו להצניע אותו (למרות שהעריכה מעולה!).

משטרת ישראל מתה על הוכחות חותכות כאלו..

Race Smart

פורסם
חבר'ה יש לי שאלה אני ראיתי B4 בחול עם כונס אוויר וטמבון קדימה משופר אז רצתי לשאול כמה בערך דבר כזה יעלה לי ואיפה אפשר להשיג פה בארץ!?

זה המכוניות שאני מתכוון

תודה מראש לעוזרים!

מה שהקפיץ אותך זה ה לגסי בליטזן - LEGACY BLITZEN.

מדובר ב - לגסי (B6/B4 בשפת הישראבךוף) 3 ליטר בוקסר 6 שעברה טיפול בסדנת STI.

תרגום של אתר subaru-sti

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=http://www.subaru-sti.co.jp/blitzen2003/&prev=/search%3Fq%3Dlegacy%2Bblitzen%26num%3D100%26hl%3Den%26lr%3D%26newwindow%3D1%26safe%3Doff

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
ומלבד ההשקעה במערכת (כל הכבוד אכן בנייה יפה)

בקשר לבניות אני ארשה לומר בגלוי שכל הקרדיט מגיע לי החל מהקורות והפודים ועד הבנייה של הפלטה בצורת מורל בבאגז'(הדבר היחידי הוא שלא אני עשיתי את כל החיבורים של המערכת).
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לפותח השירשור - איך המורל דוטק , האם אתה מרוצה מהם ?

כמו שאני רואה הם מוגברים עם JBL GTO 75.4 כמו שיש לי.

במפגש אוודיו הבא האם אני יוכל לשמוע אותם ?

פורסם
לפותח השירשור - איך המורל דוטק , האם אתה מרוצה מהם ?

כמו שאני רואה הם מוגברים עם JBL GTO 75.4 כמו שיש לי.

במפגש אוודיו הבא האם אני יוכל לשמוע אותם ?

המורל הוא הייבריט ולא דוטק וכן בכייף תוכל לשמוע!

פורסם

לא הבנתי איך בסרט ציינת בכיתוב גדול 150BHP, כאשר למעשה הספק המנוע הוא 138 כ"ס??:shock:

-נקודה לרעה אצלי לגבי ה-B4... תא המנוע שלה נשאר "לא נקי"..יותר מדי צנרת ואביזירים נראים לעיין.

(במאזדות החדשות ובטויוטה החדשה כבר רואים את הקו שנלקח מהאירופאיות)

אמיר.

פורסם
בקשר לבניות אני ארשה לומר בגלוי שכל הקרדיט מגיע לי החל מהקורות והפודים ועד הבנייה של הפלטה בצורת מורל בבאגז'(הדבר היחידי הוא שלא אני עשיתי את כל החיבורים של המערכת).

אכן הקרדיט מגיע לך לא נתתי לך עכשיו את הקרדיט כי כבר פרסמנו את הבניות לפניכן עם הקרדיט המלאה לך....

פורסם
לא הבנתי איך בסרט ציינת בכיתוב גדול 150BHP, כאשר למעשה הספק המנוע הוא 138 כ"ס??:shock:

אמיר.

הישנה זה 138, החדשה זה 150, כמו שנאמר.

תתחדש, ותהנה עם הבחורה..:wink:

אגב, הרכב, אוטומט..?

אור.

פורסם

יופי של אוטו.משום מה לא יוצא לי להוריד את הסרטון..מישהו יכול להגיד לי למה??

אני נכנס ללינק שהוא נתן ואני לא רואה איפה יש אפשרות הורדה באתר ...

פורסם
החדשה היא 165 כ"ס!!!!! לא 150!

בקשר לכ"ס אכן יש 138 ובסרט צויין 150 רצינו לעגל את המספר שיהיה יפה ל 140 אבל היתה טעות ל150

• תוכן חדש...