Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

התחלתי היום בפירוק של הרדיאטור חימום.

דבר ראשון התחלתי בלהסתכל מהצד הבעיתי - המזגן המקומי.

יש מספר חלקים שאני לא יודע מה בדיוק תפקידם - פירקתי את הפלסטיק של איסוף מי המזגן:

norm_4FF70DBFC8A64E358DC4A45890865C32.JPG

אליו היה מחובר המחשב:

norm_4C5964EE18CF431CBBD76DB72F703AE5.JPG

ומאחוריהם נתגלה מקום שאליו נכנסים כמה צינורות - אחד גז מזגן, אחד תעלה של אוויר, ועוד משהו - בצד ימין למעלה של התמונה.

תעלת האוויר הזו מפריעה לי בדרך לרדיאטור כפי שניתן לראות כאן:

norm_48504EEEF6EC45CA929DEFA92D6605B3.JPG

וגם כאן:

norm_48F6508DC4C54555A655F93BCB6D97E7.JPG

אשמח לעזרה מה בדיוק אפשר לפרק - האם כדאי/צריך להוציא את תעלת האוויר ועוד.

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אם כוונתך לתעלת האויר העשויה מקרטון גלי אז אתה יכול להסירה בזהירות ואם איני טועה אז בקצהה היא מחוברת ע"י סיכות שנורו מאקדח סיכות. הזהר לא לקרוע אותה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אכן זו התעלה.

קצת קשה לראות איך היא מחוברת בדיוק אבל באמצע היא מחוברת למערכת חימום עם סתם אזיקון.

נראה לי שביום שני אוריד את המושב של הנוסע ואז אוכל לעבוד ביתר קלות.

כמו כן, אפרק את הקונסולה ונראה לאן ממשיכים משם... הבעיה היא שהרדיאטור עצמו נמצא מאוד מאוד מאחורה...

האם יש צורך להוציא את כל היחידה כולל התעלות של האוויר או שניתן להוציא רק את הרדיאטור עצמו מאחורה שם?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...