Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט. יש א-ס-ק-ו-ר-ט!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, שוב מזל טוב על הרכב, היא יפיפיה אבל דורשת יד אוהבת.

כמו שאמרתי לך, אם אתה צריך עזרה נוספת (גם מכאנית) אתה יודע איפה למצוא אותי.

רק על דבר אחד אני כועס, למה לא הזהרת אותי שאתה מצלם, הייתי מרים את המכנס קצת (בושות) ?

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38748

תתחדש, ושמור עליה, יש לך בובה ביד !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן !

המון מזל"ט על הרכב, אתה באמת נראה מאושר, ביחוד אחרי כל הזמן הזה שחיפשת לך את האוטו.

תהנה ממנה כמה שתוכל, ותשמור עליה.

אני חושב שעם יד אוהבת, כמו שאמר איתי, היא באמת יכולה להיות משהו מיוחד :)

כיף לחזור הבייתה אחרי שבוע קצת משוגע ולראות אנשים אחרים מאושרים.....

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
עוד תמונות

מבט מרוחק על נסיכה יפה בצבע דובדבן

תמונה של תא המטען (המיובש) הנקי והמסודר - הלבן הזה הוא לא אחר מאשר דוב-קוטב בדימוס :-P

תמונה של תא המנוע לאחר ניקוי

ביישנית האסקורט הזו :-P

ו... השם אומר הכל.

אני מאוד נהניתי בדק' הספורות שנסעתי על הרכב היום ואתמול - כל רמזור עצר אותי מישהו שסיפר לי שלמשפחה שלו הייתה אחת כזו, או שזה היה הרכב שלו, אחד סיפר שהייתה לו קופה לבנה - אחד אחר בכלל הגדיל לעשות, ששמע ששילמתי 3.5 על הרכב אמר: "למה לא קנית סובארו או דלתא 88, היא יותר חדשה!" :shock::x.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=38756&stc=1

בבוקר,בתחנת הדלק, אחת המתתדלקות אמרה "איזה רכב יפה"

"גם הבעלים לא פחות..."

והתנעתי את מנוע ה"קנט" 1100 בגרגור בריטי אופייני לאחר שקיבל 8 ליטרים של 96, מעורבב, לא מנוער... נוסע לעבר השיפוץ...

הכי מרגש באוטו ישן שאתה מפנטז עליו זה הסמלים המקוריים שעדיין חיים באוטו!!!

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תתחדש!!!

אני תמיד אומר שערך אספני זה אינדיבידואלי; יש אנשים שיתייחסו לרכב מסויים בזלזול, בעוד אחרים יעשו הכ-ל כדי להשיגו. תמיד היה (ויהיה) לי מקום חם בלב לאסקורט\קורטינה, ולסובארו GFT. האמת שבעיקר לקורטינה: המאותתים השפיציים, ההגה בצורת V, הפנסים העגולים שמשתבים נהדר עם הווינקרים, הבקליות שנראות כמו קוביות שוקולד, הג'נטים היפהפיים, השעונים המוכנסים... דברים שנחרטו בילדות.

אולי יום אחד, גם לי תהייה אחת מאלה....

ד"א, למי שזרק מפגש פורד. רעיון טוב לארגן אחד! הרבה זמן לא ראיתי קורטינה שמורה באמת...

• תוכן חדש...