Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהתכוונתי לעשות כדי להפוך ת6*9 לקומפננט הוא כזה:

לקחת את ה+ וה- שיוצא מהמגבר וכמובן לחבר לקרוס בכניסה עכשיו לקרוס 2 יציאות גבוהים\נמוכים

על ה6*9 על המגנט מהצד ניתן לראות כבל +- שעובר על המגנט מהצד ומתחבר לטוויטר התכוונתי לחתוך אותו ולחבר אותו לגבוהים בקרוס ולחיבור במגנט לחבר תנמוכים, זה נשמע לי הכי הגיוני אבל אני יחפש קודם איזה רמקול מעפן לנסות עליו תניסוי ואז להחליט אם זה כדאי.

פורסם

אתה כניראה לא יודע מה התפקיד של הקרוס אם זה מה שאתה חושב...

הקרוס משנה נקודות תחימה...... קרוס נבנה לאלמנטים מסויימים.

הסבירות שזה ישמע יותר טוב מהמצב כרגע - נמוכה.. יש יותר סיכוי שתחשוב שזה נשמע יותר טוב, מבלי שום הצדקה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הרעיון בחיבור ה 6X9 ל -LPF של הקרוס וה HPF במגבר הוא יצירת ערוץ אחורי שינגן בטווח 50Hz - 3K כך שה"מילוי האחורי" לא ימשוך את הבמה אחורה עם צלילים גבוהים יותר.

בחלק מיחידות הראש קיימת אופציה דומה לזאת מובנית בתוך המערכת - בפיוניר לדוגמא, היא נקראת "FIE".

לא חייבים לפסול כל רעיון שלא שמעתם עליו. במכוניות גדולות (אמריקאיות גדולות בד"כ) שימוש בטכניקה הזו יכול לשפר משמעותית את טבעיות המוזיקה כאשר מדובר בהקלטות "chamber music".

בדרך הטובה ביותר לחיבור רמקולים אחוריים למקור 2 ערוצים ביא שימוש בפרוססור דולבי פרו לוגיק 2. בעזרת DSP יוצרים מידע אחורי שישלח לערוצים האחוריים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

OOGEE, אל תצחיק אותי.

"לא חייבים לפסול רעיון שלא שמעתם עליו"

ביקשתי שתסביר למה היתה כוונתך, ואני עדיין לא מבין למה אתה חושב ששינוי של תחימת תדרים "עד" 3אלף הרץ, יביאו את הגאולה למשיכה של הסאונד - אחורה.

אתה חושב שזה לא ימשוך ? אני אומר שזה ימשוך, בגדול. ביזבוז זמן.

אם הבחור לא היה מעוניין לשמוע מאחורה .. או שהוא היה מבטל את הרמקולים.

או שהוא היה מנמיך אותם משמעותית....

במילים אחרות אתה מבקש ממנו לעשות "באמצע" .. "תשתיק רק את התדרים היותר גבוהים של הטוויטר".

לא זאת היתה בקשת המשורר ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...