Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ראיית לילה מבית BMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על השימוש והיישום שלה במכוניות בכלל

נחוצה? הכרחית?

Picture1.jpg

Picture2.jpg

Picture3.jpg

Picture4.jpg

Picture5.jpg

Picture6.jpg

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

נראית הרבה פחות שימושית ממערכת ראיית הלילה של קדילאק, שמציגה את הנתונים בתצוגה עילית על גבי השמשה.

ובכלל - ברכב בעל תאורת קסנון מודרנית, אני לא בטוח שתוספת המרחק שהמערכת הזו נותנת מוסיפה במיוחד, מעבר לערך הגימיקי שלה.

פורסם

ובכלל - ברכב בעל תאורת קסנון מודרנית, אני לא בטוח שתוספת המרחק שהמערכת הזו נותנת מוסיפה במיוחד, מעבר לערך הגימיקי שלה.

עזוב אותך משטויות, זה ממש מאאגניב.

היה יכול להיות ממש שימושי בתקופה שעשיתי מילואים בהתנחלות (בטח בתוך האוטו שלי, אי אפשר לצפות מחייל בגילי לפטרל ברגל...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נראית הרבה פחות שימושית ממערכת ראיית הלילה של קדילאק, שמציגה את הנתונים בתצוגה עילית על גבי השמשה.

אני מסכים איתך שזה גימיק, לדעתך ערך בטיחותי נוסף אין לה?

כמו כן אני מסכים שכנראה פנסי קסנון יהיו פתרון יותר יעיל וזול מהמערכת הזו...

סתם תהיתי :roll:

פורסם
עזוב אותך משטויות, זה ממש מאאגניב.

היה יכול להיות ממש שימושי בתקופה שעשיתי מילואים בהתנחלות (בטח בתוך האוטו שלי, אי אפשר לצפות מחייל בגילי לפטרל ברגל...).

זה בתנאי שיש לך דלקן :lol: או רכב חברה בכלל.

פורסם

הופך את האוטו למשחק וידאו :)

מי צריך את הדברים האלה? בשביל זה יש אורות גבוהים.

אף אחד לא יסע בחושך מוחלט תוך שהוא מסתכל על מסך קטן בקונסולה...

פורסם

אני מודאג דווקא מאילה שכן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמו ליעד, גם אני מודאג מהנושא.

המיקום - נוראי! וממש לא בטיחותי, ככה שגם הפן הבטיחותי שהמערכת הזאת מספקת מתבטל אוטומאטית עקב המיקום הזוועתי והממש לא בטיחותי...

עם המערכת הזאת יש יותר מקום לתאונה מאשר להתחמקות מאחת...

אלעד

פורסם

אכן המיקום לא משהו, כלומר אי אפשר לצפות מאדם שיתרכז במסך ולא בכביש...

אישפוז יש לך מידע לגבי המערכת של קאדילק? הרעיון עצמו נשמע נחמד, השאלה היא איך הם ביצעו את זה ובאיזה רמה...

פורסם

אם אני נוסע במהירות של עד 40 קמ"ש אני אפילו לא אטרח להסתכל לכביש בשביל מה לאמץ את העיניים, כשיש כזה גג'ט במכונית

עדיין כאן ועדיין שולט

• תוכן חדש...