Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרתי את הממיר הקטליטי מהרכב שלי. הממיר מקורי משנת ייצור הרכב 1994. במקומו שמו צינור. לרכב יש אגזוז רגיל (לא פתוח) מקורי גם מאותה השנה.

הרכב נהיה רועש ואני לא כל כך אוהב את הרעש הזה. פעם היה רעש באס עמוק ושקט ועכשיו יש רעש חזק של איזה אופנוע שטח בכל לחיצה קטנה על דוושת הגז.

מה אתם ממליצים לעשות?

דימה

פורסם

בשביל מה הורדת ממיר קטליטי, זה לא עובר טסט .

וזה פוגע מאוד מאוד באוויר שאנחנו נושמים .

ולפי מה שנוחכת לדעת זה מרעיש מאוד .

פורסם

אם יש לך רעש ממש חזק הבעיה שלך היא שהצינור החדש לא אוטם היטב ויש לך דליפה של גז פליטה מאחד החיבורים.

עם דוד מקורי על האוטו הרעש לא אמור להשתנות באופן כ"כ דראסטי.

מוטי.

פורסם

את הממיר עצמו לקחתי איתי למקרה שאני אתחרט.

על איכות הסביבה זה לא משפיע, כי הממיר בן 11 שנים גם ככה. אני בכלל חושב שתפקיד המדינה לסבסד מחירים של דברים חשובים ברכב כמו צמיגים, בלמים, מגבים וממירים קטליתיים. :roll:

איך אני בודק אם הממיר נסתם או שהוא בסדר? כשאני מסתכל לתוכו אני רואה קצת אור מהצד השני. נראה כאילו יש המון רשתות.

האגזוז המקורי אמנם ישן וחלוד אבל עדיין שמיש. הרעש לא קשור לאגזוז כי הוא הופיע מייד לאחר הסרת הממיר.

מוטי, מחר אני אלך לאיש המקצוע שיבדוק את הריתוך ויתקן אם באמת צריך. אם עדיין הבעיה תישאר אז כניראה שאני אחזיר חזרה את הממיר... וככה ילכו לפח מאות שקלים :|

Picture 007 small.jpg

פורסם

האמת?

שום דבר לא ברור מהתמונה הזאת. מה גם שאף פעם אי אפשר לתת דיאגנוזה דרך האינטרנט, אלא רק "ניחוש מוצלח".

לפיכך - זה ממש לא ברור שהצינור לא רותך נכון.

בברכה,

אלעד

פורסם

אצלי אין ממיר והרעש הוא יותר דומה למסור בנזין (ע"ע ה'מנסרים מטקסס')

הוא מתחיל רק באיזור ה-4 סל"ד וצפונה ,חוץ מזה הרכב מאוד שקט.

:wink: . נראה לי שמוטי צודק , צליל באס בד"כ יבוא מחור או חריר הרי לא החלפת את הדוד

או את הצנרת עצמה.

פורסם

האיש מקצוע אמר שאין בריחה של הפליטה.

הוא הציע מן צינור שבאמצע הוא גדול פי שניים בערך מקוטר הרגיל. הצינור חלול, אבל בפנים על הדפנות, הכין שהקוטר גדול יותר, יש משהוא שנראה כמו רשת. הוא אמר שעם זה הרכב יהיה שקט יותר. הוא המליץ לא להחזיר את הממיר כי לדבריו הוא כבר סתום. כששאלתי איך קוראים לדוד/ צינור הקטן הזה שהציע הוא אמר "נקניק" :roll: . בלי צחוקים בבקשה :wink:

מה אתם אומרים?

nak.bmp.jpg

• תוכן חדש...