Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב של חברה שלי (סיוויק 90) הרכב עובד יפה בניוטרל אבל כששמים אותו ב D (בעמידה עם גוושתבלם לחוצה) הרכב רועד כאילו אין מחר התופעה מתרסנת עם חימום המנוע אבל עדיין מעיק . מה הבעיה כאן?

פורסם

יתכן גם סל"ד נמוך בעת שילוב ההילוך.

מה הסל"ד בסרק ובהילוך משולב?

יום טוב,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

10*100=1000 RPM.

אני לא חושב שאמור להיות הבדל בין P לN לD אם מדובר בתושבות, תפעיל מזגן תראה אם עדיין יש רעידות.

אם הרכב רועד בצורה קטסטרופלית תנסה לתת גז או לחכות ולראות מה יקרה אם הגז עוזר והרעידות מפסיקות או אם הרכב נכבה הבעיה היא בכוון התערובת.

גם אצלי במזדה יש את הבעיה הזאת אבל יש איתורן מעפן שכשבא לו הוא סוגר את הברז דלק אז אני לא סגור שזה בגלל תערובת לא מכוונת.

תבדוק את כל ההילוכים: D,P, N, 2, 1, R תגיד לנו אם יש הבדל ביניהם ברעידות ובסל"ד, ואם הגז פותר את הרעידות.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לי יש בעיה דומה בסובארו ג'סטי שהאוטו לא חם, אבא שלי אמר שצריך להעלות את הטורים של המנוע וזה יסדר את זה.

פורסם

תושבות מנוע גמורות,הסל"ד בסדר גמור.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

גם לי נראה תושבות מנוע.

כדאי להשוות את התחושה של הרעידות למישהו אחר עם אותו רכב בדיוק, לראות אם זה באמת לא תקין.

ייתכן ותרגיש הבדל בין עם מזגן ובלי מזגן.

יש מצב שרק תושבת אחת מתוך כמה (שלוש?) הלכה. ויש גם מצב שאולי כולן במצב גרוע ותצטרך להחליף גם אותן בזמן הקרוב. (עבודה כפולה למוסך)

• תוכן חדש...